Survivor: 10 Castaways Who Would Be Sorted Into Hufflepuff

Indholdsfortegnelse:

Survivor: 10 Castaways Who Would Be Sorted Into Hufflepuff
Survivor: 10 Castaways Who Would Be Sorted Into Hufflepuff
Anonim

Survivor er et af de mest populære reality-konkurrenceprogrammer, der findes, og med 40 enorme sæsoner er fans blevet forelsket i snesevis og snesevis af castaways. Mens nogle kun har spillet én gang, har andre ramt øen gang på gang, hvilket beviser, hvor utroligt og dynamisk deres spil virkelig er.

For alle medlemmer af Hufflepuff vil de vide, at dette Hogwarts-hus er kendt for at være loy alt, dedikeret, hårdtarbejdende, venligt og tålmodigt. På dette show ses det mindre at være en Hufflepuff, men det har helt sikkert fået nogle skibbrud til slutningen - eller endda titlen Sole Survivor.

10 Joe Anglim

Billede
Billede

Joe er bestemt en af de spillere, der var "endnu en Ozzy Lusth". Med et stort smil var denne skibbruden nok den hårdest arbejdende på lejren. Han var dedikeret til spillet, men vandt også og forsørgede sin stamme.

Dette udfordringsdyr var et mesterværk, og han havde det venlige hjerte og den loyale indstilling til at være et sandt medlem af dette Hogwarts-hus.

9 Kim Spradlin-Wolfe

Billede
Billede

Kim vandt sin første sæson og vendte derefter tilbage for Winners at War. Hun var aldrig den mest højlydte i lejren, men hun vidste altid, hvad der foregik. Hun bringer intelligensen til dette hus, men skinner også med sin rene og lethjertede attitude.

Denne spiller var bestemt elsket af alle - spillere og fans inklusive. For en Hufflepuff er det bestemt ikke overraskende. Desuden fik hun helt sikkert fjernet halen.

8 Yung "Woo" Hwang

Billede
Billede

Woo tog næsten titlen hjem, men tabte til Tony Vlachos. Dette er et af et par tilfælde på denne liste, hvor Hufflepuff-loyalitet helt sikkert kostede en spiller deres sejr. Alligevel er der ingen, der bebrejder Woo, fordi han var fuldstændig ærlig og ægte.

Han var også utrolig smart, men var elsket af alle på øen (og dem, der så ham derhjemme). En del af ham har altid været en hårdtarbejdende, og der er ingen tvivl om, at han ville passe godt ind i dette hus.

7 Elaine Stott

Billede
Billede

Elaine er måske bare den mest sunde, sjove og sympatiske castaway, der nogensinde har spillet spillet. Der er intet andet hus, en så kærlig person kunne passe ind i. Hendes ånd, hårde arbejde, loyalitet over for sin stamme og ærlige natur passer perfekt her.

Sorteringshatten ville ikke have nogen problemer med at placere Elaine i Hufflepuff, og hun får helt sikkert alle i huset til at grine, mens hun stadig er respekteret og værdsat.

6 Jack Nichtang

Billede
Billede

Ligesom Elaine optrådte Jack også på Island of the Idols. Denne unge spiller stjal straks alles hjerter. Han blev til sidst stemt ud, men det var bestemt ikke af had. Han var loyal over for sin alliance og havde altid et smil at dele.

Han arbejdede også altid under udfordringer, og afkrydser bestemt alle de værdier, som dette venlige hus rummer. Han ville helt sikkert sparke med Elaine på Hogwarts.

5 Amanda Kimmel

Billede
Billede

Amanda vil måske altid blive husket for at tabe til Parvati i Mikronesien, efter hun tog hende til ende over Cirie - baseret på deres alliance. Dette er sandsynligvis det mest Hufflepuff-træk i spillets historie.

Hun har spillet tre gange, og hun er bestemt en af de mest mindeværdige kvindelige spillere, der har været på øen. Hendes hårde arbejde og ekstreme loyalitet er perfekt til dette hus.

4 Nick Wilson

Billede
Billede

Denne elskelige spiller var en udfordringskonge, men han var også altid på alles gode side. Han kunne vende om og blive fuldstændig seriøs, men for det meste havde denne skibbruden et hjerte af guld, fuld af loyalitet og hårdt arbejde.

Nick er en af de eneste spillere på denne liste, der har bevist, at en Hufflepuff har det, der skal til for at være en eneste overlevende, og han nåede endda super langt, da han vendte tilbage for Winners at War.

3 Colleen Haskell

Billede
Billede

Ikke alle fans husker måske denne gamle skolespiller. Helt tilbage fra Borneo var Colleen en af de første, der ramte øen, og hun beviste, hvor sjovt det kunne være (og det var hun) med sin lethjertede attitude.

Hun går helt sikkert ned som værende den første "kæreste" i showet, hvilket helt sikkert ville gøre alle Hufflepuffs stolte. Derudover var denne loyale skibbruden altid lige så ren, som den kommer.

2 Rupert Boneham

Billede
Billede

Denne tie-dye iført skibbruden havde altid et smil at dele, og denne venlige mand ville helt sikkert gøre alle medlemmer af dette hus stolte. Selvfølgelig er Hufflepuffs loyale og hårdtarbejdende, hvilket Rupert bestemt var.

Hans loyalitet over for sin kone på Blood vs. Water var fuldstændig ren, og han beviste bestemt sin dedikation til sin familie OG showet. Denne fantastiske fyr er et sandt medlem af dette hus.

1 Cirie Fields

Billede
Billede

Cirie er sandsynligvis en af de mest berømte og højt skattede spillere, der ikke har vundet. Med tre sæsoner under bælte er denne strategiske dronning absolut på kanten af Ravenclaw.

Alligevel passer Cirie bestemt godt ind i dette hus, fordi det er det mest kendte for at være fuldstændig tålmodig og utrolig hårdtarbejdende. Plus, Cirie griner altid, og denne sunde kvinde ville klare sig med enhver Hufflepuff. Alle fans håber at se hende tilbage.

Anbefalede: