Rangering af Taylor Swifts 10 mest sete musikvideoer

Indholdsfortegnelse:

Rangering af Taylor Swifts 10 mest sete musikvideoer
Rangering af Taylor Swifts 10 mest sete musikvideoer
Anonim

Sangeren Taylor Swift har været i musikindustrien i næsten 2 årtier, og gennem årene har den nu 30-årige udgivet masser af ikoniske musikvideoer.

Dagens liste rangerer popstjernens mest succesfulde hits baseret på hvor mange visninger deres videoer har fået på YouTube, og som hendes fans sikkert allerede kunne forudsige - nogle af T-Swifts største hits som "We Are Never Ever Getting Back Together, "You Belong With Me" og "Look What You Made Me Do" har bestemt fundet en plads her.

10 "22" (2013)

Taylor Swifts musikvideo til 22
Taylor Swifts musikvideo til 22

Sparker listen i gang på plads nummer 10 er musikvideoen til Taylor Swifts 2013-hit "22". Musikvideoen - som blev udgivet i marts samme år - har i øjeblikket over 545 millioner visninger på YouTube. I videoen ses popstjernen hoppe på en trampolin, hygge sig til en hjemmefest med sine venner og lege på stranden. Og ja, Taylor Swift kan have startet trenden med "katteørernes pandebånd", der var så populær dengang!

9 "I Don't Wanna Live Forever" With Zayn (2017)

Taylor Swifts musikvideo til I Don't Wanna Live Forever
Taylor Swifts musikvideo til I Don't Wanna Live Forever

Næste på listen er et samarbejde, som Taylor Swift lavede med det tidligere One Direction-medlem Zayn. Musikvideoen til den "I Don't Wanna Live Forever" blev udgivet i januar 2017, og den har i øjeblikket over 593 millioner visninger på YouTube. Som fans allerede ved, var sangen en del af soundtracket til 2017-filmen Fifty Shades Darker. I den lune video ses Taylor Swift synge i en elevator, hælde champagne i et glas og synge, mens hun ligger på en seng.

8 "Vi kommer aldrig nogensinde sammen igen" (2012)

Taylor Swifts musikvideo til We Are Never Ever Getting Back Together
Taylor Swifts musikvideo til We Are Never Ever Getting Back Together

Nummer 8 på listen over Taylor Swifts mest sete musikvideoer går til hendes 2012-hit "We Are Never Ever Getting Back Together". Musikvideoen til sangen blev udgivet i august samme år, og den har i øjeblikket over 614 millioner visninger på YouTube. Det interessante ved videoen er, at den blev lavet som ét kontinuerligt skud, og den viser Taylor i farverig pyjamas, mens hun tænker på de begivenheder, der skete i forholdet til hendes ekskæreste - som blev spillet af Noah Mills.

7 "Style" (2015)

Taylor Swifts musikvideo til Style
Taylor Swifts musikvideo til Style

En anden af Taylor Swifts ikoniske musikvideoer, der er kommet på listen, er den til hendes sang "Style" fra 2015. I øjeblikket har musikvideoen - som blev udgivet i februar samme år - over 628 millioner visninger på YouTube.

I musikvideoen spiller den engelske skuespiller Dominic Sherwood Taylor Swifts kærlighedsinteresse, og selvom videoen ikke har en klar fortælling, viser den flashbacks af Taylor og Dominic ved havet, i skoven, såvel som under en biltur.

6 "Wildest Dreams" (2015)

Taylor Swifts musikvideo til Wildest Dreams
Taylor Swifts musikvideo til Wildest Dreams

Nummer 6 på listen over Taylor Swifts mest sete musikvideoer er den til hendes 2015-sang "Wildest Dreams". Den blev udgivet i august samme år, og i juli 2020 har den over 707 millioner visninger på YouTube. Videoen blev instrueret af Joseph Kahn - en videoinstruktør, som Taylor Swift elsker at arbejde med - og Hollywood-stjernen Scott Eastwood optræder i den som Taylor Swifts kærlighedsinteresse. Hele videoen foregår i 1950'erne, og den følger den fiktive historie om en skuespillerinde, der optager en romantisk eventyrfilm!

5 "You Belong With Me" (2009)

Taylor Swifts musikvideo til You Belong With Me
Taylor Swifts musikvideo til You Belong With Me

Åbning af de 5 mest sete T-Swift-videoer er musikvideoen til hendes sang "You Belong With Me" fra 2009. Videoen - som blev udgivet i juni 2009 - har i øjeblikket over 1 milliard visninger på YouTube, hvilket gør den til en af Taylors mest succesrige musikvideoer.

I videoen, som har masser af klassisk teenagegymnasium-drama, portrætteres Taylor Swifts kærlighedsinteresse af skuespilleren Lucas Till, som Taylor mødte på settet til Hannah Montana: The Movie i 2008!

4 "Se hvad du fik mig til" (2017)

Taylor Swifts musikvideo til Look What You Made Me Do
Taylor Swifts musikvideo til Look What You Made Me Do

Nummer 4 på listen går til Taylor Swifts musikvideo til hendes 2017-sang "Look What You Made Me Do". Videoen – som blev udgivet på YouTube i august 2017 – har i øjeblikket over 1,1 milliarder visninger på platformen. Den indviklede video begynder med Taylor Swift som en zombie, der kravler ud af en grav, hvis gravsten lyder "Here Lies Taylor Swifts omdømme". Igennem videoen er der masser af referencer til rygter om popstjernen, der er blevet offentliggjort i medierne gennem årene, og det er sikkert at sige, at fans stadig analyserer alt det visuelle!

3 "Bad Blood" med Kendrick Lamar (2015)

Taylor Swifts musikvideo til Bad Blood
Taylor Swifts musikvideo til Bad Blood

Kicking off the top 3 mest sete Taylor Swift musikvideoer er den til hendes 2015 sang "Bad Blood". Videoen blev udgivet i maj samme år, og den har i øjeblikket over 1,3 milliarder visninger på YouTube.

Dette var helt klart Taylor Swifts mest stjernespækkede musikvideo, da den har Selena Gomez, Kendrick Lamar, Lena Dunham, Hailee Steinfeld, Serayah, Gigi Hadid, Ellie Goulding, Martha Hunt, Cara Delevingne, Zendaya, Hayley Williams, Lily Aldridge, Karlie Kloss, Jessica Alba, Mariska Hargitay, Ellen Pompeo og Cindy Crawford i den. Ja, dette var en til bøgerne!

2 "Blank Space" (2014)

Taylor Swifts musikvideo til Blank Space
Taylor Swifts musikvideo til Blank Space

Den andenplads, når det kommer til Taylor Swifts mest sete musikvideoer, er den for 2014-hittet "Blank Space". Den blev udgivet på YouTube i november 2014, og den har i øjeblikket over 2,6 milliarder visninger på platformen. Dette var endnu en musikvideo, der blev instrueret af Joseph Khan, og modellen Sean O'Pry spiller Taylor Swifts kærlighedsinteresse i den. Den smukke musikvideo blev filmet på Oheka Castle samt Woolworth Mansion - som begge er beliggende i staten New York.

1 "Shake It Off" (2014)

Taylor Swifts musikvideo til Shake It Off
Taylor Swifts musikvideo til Shake It Off

Hendes 2014-hit "Shake It Off" samler listen over Taylor Swifts mest sete musikvideoer på plads nummer 1. I øjeblikket har musikvideoen til den - som blev udgivet i august samme år - hele 2,9 milliarder visninger på YouTube. Videoen byder på masser af forskellige dansestile, og for hver af dem ses Taylor Swift i et andet look. At dømme ud fra videoen ser det helt sikkert ud som om, at T-Swift havde det sjovt at optage den, så den fortjener bestemt sin høje plads på listen!

Anbefalede: