5 Podcasts Skytten vil elske (& 5 De vil hade)

Indholdsfortegnelse:

5 Podcasts Skytten vil elske (& 5 De vil hade)
5 Podcasts Skytten vil elske (& 5 De vil hade)
Anonim

Vores stjernetegn kan hjælpe med at guide og forme vores hverdag. Ved at bruge træk og egenskaber nøglen til dit skilt, kan du stort set designe alle facetter af dit liv til perfektion. Dit skilt kan guide dig til at vælge den rigtige partner og hjælpe dig med at undgå væsentlige nej-nej. De kan hjælpe dig i din jobsøgning og hjælpe dig med at finde dine styrker og svagheder.

Dit stjernetegn kan også hjælpe dig med at udvælge dine yndlingsbeskæftigelser, f.eks. hvilke strandlæsninger der får vandmandens hjerte til at klappe, og hvilket lejlighedsdesign der passer til din strukturerede, organiserede Stenbukkens tone. Dit skilt kan også hjælpe dig med at vælge den perfekte podcast. Her er fem podcasts for den eventyrlystne og livsglade Skytten og fem, som de ikke engang bør presse på for at spille.

10 Love: Ostium

En ægte skytte elsker at opsøge nye ting, rejse og dykke ud i det ukendte, hvilket gør podcasten Ostium perfekt til dette tegn! Denne fantasy-baserede podcast er fuld af mystik, plot-drejninger og masser og masser af døre. For hver dør, som hovedpersonen går igennem, sker der endnu et drej og drejning. Det er uforudsigeligt, ligesom Skytten, og meget underholdende. Denne lytning er lige så eventyrlig, som dens Skytten-fans plejer at være. De er perfekte til hinanden.

9 Had: This Is Love

A Skytten handler om det næste spænding og eventyr. De kan lide at blive på tæerne og søge spænding i alt, hvad de foretager sig. Tænk på rutsjebaner, bjergbestigning og trekking til jordens ende.

Tegnet Fiskene er modsat Skytten. De har en tendens til at være mere empatiske, kærlige og over-emotionelle. Podcasten This is Love bliver alt for saftig til en skytte, men den vil være lige op ad en Fiskenes gyde!

8 Kærlighed: Kalifat

En Skytten er et ildtegn, ligesom Vædderen. Faktisk har de to stjernetegn mange træk til fælles, såsom frihedssøgning, direktehed og deres ubarmhjertige natur. På grund af deres fælles fællestræk kan Saggies måske nyde podcasts rettet mod Vædderens tegn, som Kalifatet. Denne podcast fortæller om en New York Times-journalists oplevelser med mennesker, der er blevet radikaliseret til at slutte sig til ISIS. Det er spændende og langt fra kedeligt, hvilket gør det til et topvalg for både Vædder- og Skyttens tegn.

7 Hate: Song Exploder

En podcast som Song Exploder er perfekt til den pålidelige, kreative, venlige og tålmodige Jomfru, men sandsynligvis ikke super til den spændingssøgende, mund-i-mund-skytten. Podcasten dissekerer sange og adskiller dem stykke for stykke, mens de diskuterer deres produktion og skabelse i længden.

En skytte kan finde noget som dette ment alt udmattende og endda kedeligt, mens en jomfru vil elske dens kreative og følelsesmæssige design. Selvom en skytte elsker at udforske, er det ikke ligefrem det, de har i tankerne.

6 Love: The Brain Candy Podcast

Når det kommer til at vælge den perfekte podcast, skal du ikke lede længere end dit horoskop. Dit stjernetegn vil lede dig til de valg, der passer bedst til dine karaktertræk. Sarah Rice og Susie Meister er værter for Brain Candy Podcast. I denne podcast bliver stort set alle mulige popkulturer og videnskabelige emner behandlet, fra reality-tv til forretning til det, der sker bag lukkede døre. Det er hurtigt (perfekt til dette tegn) og holder din hjerne i gang – et must for en sur skytte.

5 Had: Smukke historier fra anonyme mennesker

Denne podcast har værten Chris Gethard i hovedrollen og kredser om en forudsætning, der inviterer opkaldere til at ringe ind og afsløre bogstaveligt t alt hvad som helst. Værten kan ikke lægge røret på først og skal rulle med hvad end den anonyme ringer frembringer. Nogle gange er opkaldene dybe og spændende, nogle gange er de iøjnefaldende og mildt sagt latterlige. Alt går her. En skytte har måske brug for lidt mere kød, når det kommer til deres podcast. Denne kan være lidt flirtende med opkaldene på et minut. Når det er sagt, vil de nyde showets spontanitet.

4 Love: How To Be Amazing

How to be Amazing er den perfekte podcast for en skytte eller en løve, som allerede har en tendens til at have høje doser af selvtillid. De vil sandsynligvis forholde sig til den fantastiske gæsteliste, der kommer til denne podcast for at diskutere deres awesomeness. Hverken Skytten eller den mægtige Løve anses generelt for at være selvbevidste, dybdegående tænkere, hvilket gør How to be Amazing til et rigtig godt podcastvalg for begge tegn. De har måske ikke brug for lektioner i "forbløffende", men de vil føle sig, som om de er i godt selskab.

3 Had: Overraskende fantastisk

Surprisingly Awesome tager almindelige, alt koncepter, som de fleste af os aldrig ville tænke to gange over, og dykker ned i, hvorfor disse tilsyneladende kedelige ting faktisk er ret fantastiske. Ved du, hvem der hader: almindelig og kedelig? Skytten. Selvom denne podcast omdanner det typiske til ekstraordinært, er det måske ikke tempofyldt eller eventyrligt nok for en actionmættet, spændingssøgende skytte, der altid leder efter deres næste eventyr.

2 Kærlighed: Spontanation

A Skytten er kendt for at være et af de mere spontane tegn, så en humor-baseret impro-podcast som denne bliver intet andet end underholdende. Det starter med en særlig gæst, der deltager i en diskussion baseret på spørgsmål fra en tidligere gæst. Gæsten vælger derefter et tilfældigt sted, og der finder en sjov improvisation sted. Det vil forbinde med den humoristiske side af en skytte, såvel som med deres eventyrlyst.

1 Hate: The Daily

Den daglige podcast handler om at komme til bunds i tingene og finde svar til alle. Denne podcast er fremragende til tegn som Jomfruer og Stenbukken, der har et stærkt ønske om at vide næsten alt om alting og er no-nonsense typer af mennesker. En Skytte er langt mindre bekymret for opdagelsen af alle spørgsmål. Giv dem eventyr og en lille smule fare, og de vil være glade som muslinger. Overlad denne podcast til de mere jordede tegn.

Anbefalede: