Sydney Sweeneys 10 bedste Instagram-outfits

Indholdsfortegnelse:

Sydney Sweeneys 10 bedste Instagram-outfits
Sydney Sweeneys 10 bedste Instagram-outfits
Anonim

Sydney Sweeney er en skuespillerinde, der for nylig steg til popularitet takket være sine roller i HBO's Euphoria samt Hulus The Handmaid's Tale. Sydney er en utrolig talentfuld skuespillerinde, som allerede har gjort en enorm indflydelse på underholdningsindustrien. Hendes store følger på sociale medier er allerede et bevis på det.

Hendes Instagram-konto er fyldt med billeder af hendes daglige liv, billeder bag kulisserne fra de serier, hun arbejder på, og billeder, der viser hendes fantastiske sans for stil. Fortsæt med at læse for at se 10 af Sydney Sweeneys bedste Instagram-outfits, der helt sikkert vil inspirere nogen.

10 satin kjole

Sydney postede dette billede på sin Instagram og viste et af de mest alsidige stykker tøj på hendes sociale medieside. Billedet viser Sydney iført en minikjole lavet af satin.

Kjolen er en råhvid, en slags cremefarve med en slids op ad låret. Kjolens detaljer gør det dog ikke så enkelt med stropper, der krydser siderne, hvilket tilføjer et sjovt element til denne ellers klassiske kjole, der kan styles på så mange måder.

9 blomsterkjole

Dette billede på Sydneys Instagram viser et af hendes bedste ferielooks. Billedet viser Sydney, der poserer for kameraet, mens han er på ferie i Italien. Hun er iført en badedragt under den yndige, blomstermønstrede bomuldskjole.

Kjolen er let, flydende og er perfekt til det varme vejr, som hun ser ud til at nyde på billedet. De tynde stropper på kjolen er ideelle som en badedragts cover-up, da badedragtens stropper stadig kan ses.

8 matchende handsker

Sydney postede disse billeder på sin Instagram-side og viste et af hendes mest ikoniske looks til dato. Billederne viser Sydney iført et outfit, der ser ud til at være inspireret af 60'erne, da den frisure, hun bærer, kjole og sko, alle afspejler populære stilarter fra den æra.

Kjolen er et lyserødt mønstret print parret med matchende handsker, der er meget 60'er-agtige. De hvide sko er et flot touch, og den hævede frisure halvt op og halvt ned samler hele modeudsagnet.

7 Next Door

Dette outfit på Sydneys Instagram er et af de mest afslappede looks på hendes side. Billedet viser Sydney siddende på ladet af en rød lastbil og poserer med benene over kors. Hendes outfit er enkelt, men de sporty stykker fungerer rigtig godt sammen.

Hun parrede en almindelig, hvid crop top med et par højtaljede røde shorts med røde og hvide striber langs shortsene. Outfittet blev også sat sammen med et par blå Nike platformssneakers og solbriller med lille indfatning.

6 Euphoria

Sydney spiller Cassie på HBO's Euphoria, og hendes karakter er konstant iført moderigtige ensembler sammen med resten af rollebesætningen. Dette billede, der er lagt op på Sydneys Instagram, viser et af disse outfits fra den ikoniske Halloween-episode.

I episoden klædte Sydneys karakter sig ud som Alabama fra True Romance, iført det fantastiske outfit, der er vist på dette billede. Sydneys Instagram-billede viser kostumet med den blå bh-top og bælte, parret med den perfekte nederdel og støvler.

5 Versace

Dette look fra Sydney er et tydeligt udstillingsvindue for high fashion-mærket Versace. På dette billede viser Sydney forskellige Versace-stykker. Billedet viser et tøj, der er en klassiker, men antydet med legesyg.

Hun ses iført en rød og sort gingham-blazer, der er overdimensioneret og spændt i taljen med et statement, tykt, sort bælte med gulddetaljer. Dette sjove look er komplet med tilføjelsen af et sort pandebånd og er simpelthen fantastisk.

4 Overalls

Sydney viste et enkelt outfit frem på dette Instagram-billede og hævdede i sin billedtekst, at de overalls, hun har på på billedet, er hendes favorit.

Denne spejl-selfie viser hendes søde outfit, som består af et par sorte hel-længde overalls med en rift ved knæet og en jægergrøn sports-bh eller badedragt-top, der bindes i hver side. Dette outfit er nemt at sætte sammen og ganske ubesværet.

3 denimsæt

Det yndige billede, der vises her, viser et sammenhængende look. Sydney postede dette billede på sin Instagram med billedteksten "4 tøjskift på én dag for presse færdig", hvilket afslørede, at dette outfit var hendes fjerde på dagen.

Hun gemte bestemt det bedste til sidst, fordi dette matchende denimsæt er perfekt. Det farverige denimsæt inkluderer en jeanjakke og mininederdel, perfekt parret med et par hvide sneakers.

2 vinterfrakke

Dette billede viser et smukt outfit, som Sydney har sammensat til koldt vejr i Toronto, men hun poserede til billedet, mens hun stadig var i solrige Los Angeles, hvilket ser morsomt ud. Dette outfit er dog fantastisk.

Ensemblet viser forskellige lag, inklusive en hvid sweater og et gråt tørklæde. Den sande stjerne i dette fashion statement er dog den marineblå frakke Sydney bærer på billedet med smukke pelsdetaljer og store guldknapper.

1 lyserød

Dette Instagram-opslag indeholder flere billeder af et af Sydneys bedste outfits på hendes profil. Billederne viser hendes outfit, som fokuserer på en smuk nuance af lyserød.

Dette outfit kombinerer sofistikering med ungdommelighed, da Sydney parrede et par hvide, højtaljede shorts med en matchende, lyserød, cropped skjorte og blazer. Blazeren er en lille detalje, men er statement-stykket i dette vintage-looking outfit med gulddetaljerne og det unikke stof.

Anbefalede: