Dakota Johnson: Hvad har hun lavet siden Fifty Shades-trilogien sluttede?

Indholdsfortegnelse:

Dakota Johnson: Hvad har hun lavet siden Fifty Shades-trilogien sluttede?
Dakota Johnson: Hvad har hun lavet siden Fifty Shades-trilogien sluttede?
Anonim

Dakota Johnsons skuespillerkarriere begyndte oprindeligt i 1999, men det var først i 2015, at hun fandt sit breakout-øjeblik ind i Hollywood-rækkerne. Dette var året, hvor hun spillede hovedrollen sammen med Jamie Dornan i den længe ventede tilpasning af bestselleren Fifty Shades of Grey. Ligesom bogen blev filmen til en trilogi, der sluttede i 2018.

Nu hvor hun er færdig med at spille karakteren, som gav hende et stort krav til berømmelse, fik vi os til at spekulere på, hvad Dakota Johnson kunne gøre med sin karriere næste gang. For dem, der stadig spekulerer på, hvad hun har lavet siden trilogien sluttede, skal du ikke lede længere end denne liste.

10 Critical Acclaim In Suspiria

dakota johnson i karakter for suspiria
dakota johnson i karakter for suspiria

Mens Fifty Shades-trilogien var med til at give Dakota Johnson global anerkendelse, gjorde indholdet og udførelsen af filmen det svært for kritikere at tage hende seriøst som skuespillerinde. Hun ombestemte sig, da hun spillede sammen med Tilda Swinton og Chloe Grace Moretz i Suspiria, en genindspilning fra 2018 af en klassiker fra 1977 om en balletstuderende, der er tilmeldt et akademi indhyllet i en overnaturlig gysersammensværgelse.

Johnson imponerede publikum med sin præstation og opnåede kritikerros. Den rækkevidde, hun viste i denne rolle, beviste, hvor meget potentiale hun har, og hvorfor hun bør tages seriøst.

9 Vindelse af Robert Altman-prisen

cast of suspiria fejrer at vinde robert altman-prisen
cast of suspiria fejrer at vinde robert altman-prisen

Piggybacking fra det sidste bidrag, Suspiria belønnede ikke kun Dakota Johnson med utallige rosende anmeldelser, der gav kudos til hendes præstation, men også med en prestigefyldt pris. Da Johnson stadig er relativt ny i rampelyset, har Johnson stadig ikke vundet mange store priser, men den største pris, hun har modtaget endnu, er Robert Altman-prisen.

Opkaldt efter den legendariske, afdøde Oscar-nominerede instruktør, er det Independent Spirit Awards' måde at ære et ensemblebesætning fyldt med udsøgte præstationer. Johnson deler denne pris med alle sine medvirkende.

8 Wounds

dakota johnson og armie harmmer stjerne i sår
dakota johnson og armie harmmer stjerne i sår

Dakota Johnson medvirkede også til sit CV af alvorlige, komplicerede dramaer på sit CV, og medvirkede også i Wounds. Johnson spiller sammen med The Social Networks Armie Hammer, som spiller en bartender, hvis liv går over i en række uheldige begivenheder, når han går hjem med en telefon, der ikke tilhører ham, i denne psykologiske thriller.

Indrømmet, med en godkendelsesvurdering på 52 % på Rotten Tomatoes, fik filmen blandede anmeldelser fra fans og kritikere, der kritiserede den for en historie, der ikke er uhyggelig nok til sin genre, men en konsekvent ros er blevet rettet mod talentfulde rollebesætning, specifikt for det arbejde, der er lagt ind af Johnson.

7 Peanut Butter Falcon

Billede
Billede

The Peanut Butter Falcon, der blev udgivet sidste år, har Zack Gottsagen i hovedrollen som Zak, en ung mand med Downs Syndrom, der løber væk fra sin bolig i håb om at blive en professionel wrestler. Johnson spiller hans vicevært, mens Shia LaBeouf spiller manden, som Zak håber vil træne ham.

På trods af en lille åbning rapporterede studiet, at filmen var den mest indtjenende film i hvert biograf, den åbnede på. Da filmens udgivelse udvidedes fra 17 biografer til 991 biografer, tjente den til sidst 23 millioner dollars, hvilket langt oversteg budgettet på 6 millioner dollars.

6 Instruktion af en musikvideo

Billede
Billede

I mellem den seneste succes, hun har fået i Hollywood, tog Dakota Johnson en pause fra ikke kun filmverdenen, men tog en pause fra at være foran kameraet til fordel for også at være instruktør. Hun vovede sig ind i musikverdenen ved at instruere en musikvideo til Coldplays seneste single fra deres album Everyday Life, kaldet "Cry Cry Cry."

Sjovt faktum: hun instruerede faktisk musikvideoen sammen med sin ægte kæreste, som tilfældigvis er forsanger i Coldplay: Chris Martin.

5 Lancering af sit eget produktionsstudie

Billede
Billede

Som hun gjorde det helt klart med sin instruktørdebut, vil Dakota Johnson ikke bare holde sig til skuespil. Faktisk vælger hun at gå et skridt videre ved at træde ind i producentstolen. Sidste oktober lancerede Dakota Johnson officielt sit eget filmproduktionsselskab, som hun kalder TeaTime Studios.

Hun vil arbejde opmærksomt på at skabe tv-shows og film med den tidligere Netflix-chef Ro Donnelly. Hun sætter allerede gang i tingene ved at tage fat på adskillige nye projekter som den hotte nye producer i Tinseltown.

4 Executive producerer hendes første show

Billede
Billede

Blandt disse nye projekter er et tv-program, der kommer til Amazon Prime, kaldet Rodeo Queens. Showet vil fungere som en helt ny originalproduktion fra Amazon Studios - i forbindelse med/samarbejde med Johnsons TeaTime Studios - skabt i den velkendte mockumentariske komediestil. Rodeo Queens vil også blive instrueret af Portlandias Carrie Brownstein.

Ud over at være chefproducerende for showet vil Johnson lede et ensemblebesætning, der endnu ikke er fastlagt, men forventer en stjernespækket line-up, der er villig til at arbejde med Fifty Shades-stjernen.

3 Having a Fence Chat With Jimmy Kimmel

jimmy fallon interviewer dakota johnson bag et hegn
jimmy fallon interviewer dakota johnson bag et hegn

En af de mærkeligere ting, som Dakota Johnson har gjort i sit liv efter Shades, er at gennemføre et interview med den virkelige nabo Jimmy Kimmel mellem et hegn, der grænser op til deres hjem. For at være retfærdig har næsten alt, hvad der er blevet filmet til tv i år under den nye coronavirus-pandemi, været mærkeligt, men det kan især være tilfældet i den sene tv-verden, hvor værter kæmper for at producere indhold hjemmefra. uden et livepublikum.

I dette tilfælde så vi Johnson interviewet af nabo-naboen Jimmy Kimmel, hvor Johnson bar en Disney-prinsessekjole uden nogen særlig grund.

2 Arbejde med Maggie Gyllenhaal og Olivia Wilde

Olivia Wilde
Olivia Wilde

Ud over sin produktionsindsats fortsætter Johnson med at stille op som skuespillerinde. Blandt hendes fremtidige projekter kan nævnes hovedrollen i The Lost Daughter, en film instrueret af Maggie Gyllenhaal (hendes instruktørdebut) og baseret på Elena Ferrante-romanen af samme navn.

Det er ikke alt, da Johnson også skal spille hovedrollen i en thriller kaldet Don't Worry Darling, som vil blive instrueret af Olivia Wilde, hendes anden instruerede filmindsats og hendes næste projekt siden hendes instruktørdebut fra sidste år, Booksmart.

1 Raising A Family

Billede
Billede

For et par uger siden, lige da strandene i visse stater åbnede sig, blev Dakota Johnson og hendes kæreste - med hans børn - set have en dag ude på stranden. Den måde, hun interagerede med dem på, beviser for os, hvor klar Johnson er til at stifte sin egen familie.

Chris Martins børn - 16-årige Apple og 14-årige Moses - var dem, han havde med sin eks Gwyneth P altrow, men hvis tingene bliver alvorlige mellem ham selv og Dakota Johnson, skal du ikke blive overrasket, hvis vi får meddelelsen om, at en tredjedel (eller flere) er på vej mellem dem.

Anbefalede: