Hvorfor blev 'The Bachelor'-spin-off 'Bachelor Pad' aflyst?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev 'The Bachelor'-spin-off 'Bachelor Pad' aflyst?
Hvorfor blev 'The Bachelor'-spin-off 'Bachelor Pad' aflyst?
Anonim

På den lille skærm har datingshows været i højsædet i årevis. Gift ved første blik har givet os succesfulde par, Love is Blind har ført til nogle dødsdømte romancer, og andre shows har alle bragt noget vildt drama frem. Få af disse datingprogrammer er dog kommet tæt på at matche The Bachelor.

I løbet af sin 20-årige løbetid har The Bachelor tilsyneladende gjort det hele. Faktisk gav seriens popularitet plads til en række spin-off-shows, herunder Bachelor Pad.

Husker du ikke Bachelor Pad? Nå, det varede ikke længe. Det viser sig, at en deltager førte til dens undergang. Lad os tage et kig på, hvad der førte til annulleringen.

Hvorfor blev 'The Bachelor'-spin-off 'Bachelor Pad' aflyst?

I 20 år har The Bachelor været et af de mest populære og fejrede realityprogrammer på tv. Det har bestået takket være en genial præmis og dens evne til at caste interessante deltagere, der alle ledte efter kærlighed.

Gennem årene har showet været en grundpille på tv, og det har givet plads til en række ikoniske øjeblikke. Selvom fans elsker, hvad showet fortsætter med at gøre, stammer det hele fra det grundlag, der blev lagt under dens indledende sæson.

Realityshowet var et øjeblikkeligt hit, og i årene efter ville showet støt udvikle sig til en kraftfuld franchise på den lille skærm.

The Bachelorette var den første spin-off-serie, der blev lavet, og den debuterede i 2003. Ligesom sin forgænger blev The Bachelorette et kæmpe hit, og det er fortsat et af de mest populære reality-programmer på tv.

Selv om der har været adskillige vellykkede spin-off-shows, er sandheden, at ikke alle af dem er blevet til moderne klassikere. Faktisk var en spin-off kun i stand til at vare i tre sæsoner, før den blev afskediget af netværket.

'Bachelor Pad' var et spin-off i 2010

2010'erne startede med et brag, da Bachelor Pad fik sin debut på ABC. Spin-off-serien havde premiere med en frisk præmis og et ønske om at etablere sig som et populært show for fans at nyde.

Bachelor Pad viste tidligere bachelor- og bachelorette-deltagere, der konkurrerede om en hovedpræmie på $250.000.

"For faktisk at vinde hovedpræmien, skal du lyve, manipulere en del, og nævnte vi at lyve? Hver uge blev rollebesætningen mindre og mindre, efterhånden som nogen skulle stemmes ud af huset. Det var altafgørende, at den person, du ville stemme ud, ikke var klar over din plan, eller naturligvis kunne det give bagslag, deraf løgnen. For at kunne stemme, skulle hver medvirkende gå ind i et afsondret "afstemningsrum".” og smid hovedbilledet af den person, de ville have med hjem, i en trækasse, " opsummerede Life & Style.

Showet så ud til at komme godt videre og nåede til sidst til sin tredje sæson. Det var dog her, alt faldt fra hinanden. Det var i den skæbnesvangre sæson, at et smuthul i showet blev afsløret, hvilket førte til dets aflysning.

Et smuthul afsluttede showet

Så hvorfor blev Bachelor Pad aflyst? Nå, i løbet af programmets tredje sæson fandt en deltager et smuthul, der fuldstændig ødelagde spillets præmisser, hvilket effektivt afsluttede showet med ét hug.

Ifølge Life & Style, "Størstedelen af rollebesætningen - inklusive tidligere Bachelor- og Bachelorette-favoritter som Michael Stagliano, Rachel Truehart, Ed Swiderski og Jaclyn Swartz - planlagde at stemme Erica Rose ud, som i øvrigt, er f-king fabelagtig, sjov og optrådte også på Bachelor Pad i sæson 2. Twist var, at de skulle få Erica til at tro, at Chris, som ikke var vellidt af rollebesætningen, var den, der planlagde hende i håb at hun ville eliminere ham."

Her er kickeren: gruppen anede ikke, at Chris ville vise Erica, at han ikke stemte på hende. Dette var den første, og Chris' handlinger lukkede det planlagte kup mod ham. Ikke kun det, men det fremhævede også et grelt hul i showet, da deltagere aldrig blev forbudt at gøre dette.

Takket være denne manøvre overlevede Chris, og showets grelle problem rejste sit grimme hoved.

I et interview sagde Chris: "Jeg er en gamer, og det var så sjovt. Det var skræmmende… det ændrede bogstaveligt t alt spillet. Fortryder jeg [at trække Erica ind i afstemningslokalet]? Nej. Absolut ikke. Det var den bedste beslutning nogensinde. Bachelor Pad kan ikke engang ske nu, de bliver nødt til at lave et helt nyt show."

Så der har du det. En deltager, der lavede et geni alt skuespil, førte til en hel series død.

Anbefalede: