Her er hvorfor 'Rich Kids Of Beverly Hills' blev aflyst

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor 'Rich Kids Of Beverly Hills' blev aflyst
Her er hvorfor 'Rich Kids Of Beverly Hills' blev aflyst
Anonim

Reality TV-fans er super fortrolige med Real Housewives-serien, og selvom hver by er fabelagtig, får Beverly Hills masser af opmærksomhed lige nu på grund af Erika Jaynes skilsmisse. Der er én stor uforglemmelig RHOBH-scene, der stadig er på alles radar, for ikke at nævne utallige argumenter, som fans stadig taler om.

Der er en anden reality-serie, der foregår i den samme velhavende by, og det er Rich Kids of Beverly Hills, som blev sendt på E! Netværk. I modsætning til Real Housewives-serien og andre reality-programmer i luften i årevis, varede denne kun fire sæsoner.

Hvorfor blev showet aflyst? Lad os tage et kig.

Farvel 'Rich Kids Of Beverly Hills'

Da realityprogrammet blev aflyst efter fire sæsoner, lyder det, som om de medvirkende ville filme endnu en sæson.

Ifølge Entertainment Tonight forklarede en kilde: "Casterne var kede af, fordi de ønskede mindst en sæson mere for at afslutte deres historier. Skuespillerne er dog taknemmelige for den mulighed, de havde, og showet ønskede dem alle sammen det bedste, når de går videre til næste kapitel i deres liv."

Det var bestemt overraskende at se, at showet ikke vendte tilbage til sæson 5, og ifølge Bustle.com ville det have givet mening, hvis showet blev fornyet.

Der blev ikke givet en officiel årsag til at aflyse showet, men da shows typisk aflyses, hvis seertallene falder, eller hvis der ikke er nok offentlig interesse, er det måske derfor.

Ifølge The Wrap klarede realityprogrammet sig først godt: Et afsnit, der blev sendt i 2014, havde 1,25 millioner seere og 785.000 seere i den demografiske 18-49-årige, der er afgørende for annoncører.

The Show

Rich Kids of Beverly Hills er ligesom mange andre realityprogrammer, der følger en gruppe venner, men denne gang er rollebesætningen utroligt velhavende. Showet ser på livet for Dorothy Wang, Morgan Stewart, Brendan Fitzpatrick, EJ Johnson, Roxy Sowlaty, Bianca Espada og Taylor-Ann Hasselhoff og Jonny Drubel. Der er ikke ret mange afsnit, da sæson 1 har 9 afsnit, sæson 2 har 10, og sæson 3 og 4 kun har 8.

Det er interessant at lære om, hvordan forældrene til disse unge voksne tjente deres penge, da showet fokuserer på, hvordan disse medvirkende er vokset op meget rige og privilegerede.

Ifølge Bustle har Morgan Stewarts far, Herb Stewart, et firma ved navn H Construct, Inc., og han er en bygherre og udvikler. Hjemmesiden bemærkede, at Morgans daværende kæreste Brendan Fitzpatrick har arbejdet som ejendomsmægler for The Agency, så han har sine egne penge.

Dorothy Wangs far, Roger Wang, har en nettoformue på $3,8 milliarder og er formand for Golden Eagle Retail Group Limited.

Med hensyn til EJ Johnson, den anden rollebesætning, der er blevet den mest berømte, er hans far Magic Johnson, den berømte basketball-atlet, der også startede firmaet Magic Johnson Enterprises.

Hvordan showet begyndte

Morgan Stewart t alte om oprindelsen til Rich Kids of Beverly Hills og delte, at hun var castet, fordi hun er gode venner med medspilleren Dorothy Wang.

Morgan sagde også, at showet bestemt er autentisk, og at de ville optage hele dagen lang, og så vil en diskussion, der varer et par timer, blive redigeret i et par minutter. Morgan sagde ifølge Aol.com: "Det hele er virkeligt. Vi har et rigtigt show; jeg ved ikke, hvordan andre shows er, men vi er alle rigtige venner, og vi voksede alle op i Beverly Hills. Du ved hvad Jeg mener? Ingen fortæller os, hvad vi skal sige eller gøre. Hvis nogen gjorde det, ville jeg være med i et manuskriptprogram."

Det er også interessant at bemærke, at showet er baseret på Tumblr-kontoen Rich Kids of Instagram, ifølge Dailymail.co.uk. De seks hovedstjerner blev meget kendte på sociale medier, og det førte til, at de blev castet.

Morgan forklarede at blive castet til reality-serien: "Jeg blev involveret i "Rich Kids", fordi Dorothy blev opsøgt af en casting-instruktør på det tidspunkt, og de sagde: 'Tag dine venner med, jeg tror, I har noget særlig.' Så hun og jeg lavede et bånd, og seks uger senere havde vi et show. Jeg mener, jeg ville ønske, at denne historie var mere spændende, og jeg har fort alt denne historie så mange gange, at jeg ikke rigtig kan huske det, men det var meningen, at vær sådan, det skete."

Mens nogle reality-tv-fans husker Rich Kids fra Beverly Hills, fik det ikke så meget buzz som nogle andre i genren, og det kan måske forklare aflysningen efter kun fire sæsoner.

Anbefalede: