Et kig ind i Dr. Dre og Snoop Doggs forhold

Indholdsfortegnelse:

Et kig ind i Dr. Dre og Snoop Doggs forhold
Et kig ind i Dr. Dre og Snoop Doggs forhold
Anonim

Hip-hop har oplevet et væld af solidt broderskab gennem årtier, og en af dem er Dr. Dres bånd til sin protegé Snoop Dogg. Parret har bundet sammen i over 30 år - på godt og ondt - og de har for nylig fået buzz for deres showstoppende præstationer ved halvtidsshowet i Super Bowl i 2022 sammen med topnavne inden for hiphop og R&B som Eminem, Kendrick Lamar, 50 Cent, og Mary J. Blige.

Venner, der optrådte til Super Bowls pauseshow sammen, bliv sammen. Når det er sagt, er der stadig meget at sige om Dr. Dre og Snoop Doggs dynamik. De har været igennem alt det gode og det dårlige i spillet, så det er sikkert at sige, at deres bånd er noget særligt. For at opsummere det, er her en forenklet tidslinje over deres mentor-og-studerende forhold, og hvordan to venner blev hiphop-legender i deres egne rettigheder.

6 Hvordan Snoop Dogg og Dr. Dre mødte

Det var i begyndelsen af 1990'erne, og Snoop Dogg dannede en rapgruppe med Nate Dogg og Warren G. Sidstnævnte var Dr. Dres yngre stedbror. Gruppen, kaldet 213 efter telefonkoden i deres område, optog hjemmelavede bånd efter bånd. Et af projekterne inkluderer Snoops freestyle over "Hold On" af R&B-vokalgruppen En Vogue og landede på Dres hænder, og resten er historie.

De to var interesserede i Snoops rå talent og tog deres musikalske kemi for at teste temasangen til filmen Deep Cover fra 1992. De linkede igen på Dr. Dres debutplade, The Chronic, under Death Row. Snoop brugte dette som den blok, der startede hans karriere, og lavede sit debutalbum Doggystyle et år senere.

5 Dr. Dre og Snoop Doggs sang 'Deep Cover'

"Deep Cover" var et karrieredefinerende spor. Ikke kun var det sangen, der drev Snoop Doggs karriere, men det var også Dr. Dres første nummer siden bruddet med N. W. A. Den toppede på fjerdepladsen på Billboard Hot Rap Songs-hitlisten og var en solid introduktion til Snoop Doggy Dogg.

Snoop afslørede imidlertid under et interview i 2015, at Dre hadede klippet og næsten skrottede det helt. Da de t alte med Michael Rapaport på Snoops GGN-webserie, dykkede de to ned i hans forhold til Tupac, Snoops første stump og hans møder med tidligere N. W. A. soldater Ice Cube og Eazy-E og mere. Ifølge rapperen hadede Dre "Deep Cover" så meget til "det punkt, at han næsten ikke ville have det ud."

4 Dr. Dre producerede adskillige albums for Snoop Dogg

Siden endte parret med at samarbejde om ikke ét, men mange, mange projekter sammen. Ud over deres ikoniske samarbejder "The Next Episode," "Still D. R. E., " og "Nuthin' but A G Thang", Dre producerede endda Snoops album uden for Death Row, Da Game Is to Be Sold, Not to Be Told og No Limit Top Dogg.

"Det gjorde det fedt for hvide mennesker at lytte til rap," sagde han, mens han reflekterede over Doggystyles 25-års jubilæum i et interview med Revolt. "Jeg er bare ligeglad med det. De lyttede til rap dengang, men de lyttede ikke til nogen rigtig ns."

3 Snoop And Dre blev i sidste ende fokuspunkterne for Death Row's Rise

Succesen med The Chronic og Doggystyle satte kort nok Death Row og West Coast hip-hop på kortet. Oven i det tilføjede Tupac Shakurs ankomst til pladeselskabet mere styrke til det, der allerede er et fast hiphop-label fra Vesten. Sammen solgte trioen millioner af albums og drev Death Row derhen, hvor den var.

Desværre førte den gentagne cyklus af vold i etiketten til en masseudvandring fra sine egne kunstnere, og Tupacs pludselige død i 1996 blev udløseren, der mistede det hele. Dre forlod Death Row for at danne Aftermath Entertainment samme år. Snoop forlod i 1998 og fandt et hjem i Master P's No Limit Records.

2 Dr. Dres ord til Snoop Dogg på Hollywood Walk Of Fame

Spol frem til 2020'erne, og de to er nu blevet hiphop-legender af deres egne rettigheder. Dre t alte meget om Snoop, da sidstnævnte modtog sin Hollywood Walk of Fame-stjerne tilbage i 2018 og ydmygt pralede, hvilken ubevægelig duo de var.

"Dengang kom Snoop til mig på et meget lavt tidspunkt i mit liv," og husker: "Jeg havde ingen penge til mad. Jeg havde ikke engang møbler i mit hus … Snoop er der altid for mig, klar til at arbejde, og konstant motiverende og pressende mig og få mig til at tro, jeg kunne gøre det. Jeg mener, jeg kunne altid høre hans stemme i mit hoved. Jeg kan ikke forestille mig, hvor jeg ville være i mit liv, hvis jeg ikke havde samarbejdet med Snoop."

1 Snoop Dogg købte Death Row

Det ser ud til, at parrets dynamik bliver stærkere og stærkere i år. Ikke alene optrådte de på den største scene i USA, men Snoop erhvervede også endelig rettighederne til Death Row Records-varemærkerne forud for udgivelsen af hans kommende album og Super Bowl-halvtidsshowet. Ifølge BBC markerer det også hans tredje album med pladeselskabet siden hans afgang for 26 år siden, og det kom lige på det rigtige tidspunkt.

Anbefalede: