Denne 'Euphoria'-stjerne var 'praktisk t alt hjemløs', før han kom på showet

Indholdsfortegnelse:

Denne 'Euphoria'-stjerne var 'praktisk t alt hjemløs', før han kom på showet
Denne 'Euphoria'-stjerne var 'praktisk t alt hjemløs', før han kom på showet
Anonim

Efter at sæson 2 ramte en stigning på 100 % i seertal, er den kontroversielle HBO-serie Euphoria blevet fornyet til sæson 3. Da den blev sendt første gang i 2019, blev vi præsenteret for mange nykommere i branchen. For eksempel var det Hunter Schafers skuespillerdebut. Men fans var også begejstrede for at se kendte ansigter i showet.

Der er Zendaya, der spiller den 17-årige stofmisbruger Rue, Grey's Anatomy-stjernen Eric Dane som "dominant daddy", og showets jock Jacob Elordi, der tidligere har medvirket i Netflix' Kissing Booth. Men på trods af Elordis skuespillerbaggrund var han "praktisk t alt hjemløs", da han gik til audition for Euphoria. Her er historien om hans Hollywood-rejse.

Hvordan Jacob Elordi blev skuespiller

Elordi viste interesse for skuespil i en ung alder. Den australske skuespiller begyndte at optræde i sceneshows i skolen. Han var en del af musicalen Seussical, hvor han spillede sangrollen som Cat in the Hat. Fra da af begyndte Elordi at udforske branchen mere. Inspireret af en anden australsk skuespiller, den legendariske Heath Ledger, vidste Euphoria-stjernen, at han ville følge i hans fodspor. I 2017 fik han sin filmdebut med en ukrediteret rolle i Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales. Han var 17.

Den 24-årige afslørede senere, at han tjente som statist og spillede Saint Martin's Marine. "Folk forsøger altid at finde mig i filmen, og der er skærmbilleder af mig i filmen," sagde han om den mindre rolle. "Nej. Jeg var i baggrunden af filmen. Jeg var ikke med i filmen. Jeg blev ikke krediteret. Jeg blev ikke faktureret. Jeg kom ikke til audition. Jeg var statist." Samme år fik han en kreditrolle som Rooster i komedie-dramaet Swinging Safari. I 2018 landede han sin breakout-rolle som Noah Flynn i Kissing Booth. Det var her, han mødte sin ekskæreste Joey King.

Jacob Elordi var 'Praktisk hjemløs', før han sluttede sig til 'Euphoria'

I et interview i 2019 med magasinet Wonderland afslørede Elordi, at han var knust, før han sluttede sig til Euphoria. "Jeg havde ingen penge, jeg havde ikke noget, jeg var praktisk t alt hjemløs i LA - og jeg gik til casting, og jeg glemte mine replikker," huskede han. "Jeg havde intet navn, jeg havde ingen opbakning, du kunne ikke finde nogen video af mig, hvor jeg spillede nogen steder. Jeg var bare et barn, og de castede mig. Jeg var ret heldig." På det tidspunkt sagde Elordi, at Kissing Booth ikke var kommet ud endnu. Han havde ingen god grund til at tro, at han ville lande rollen. Men se på ham nu…

På trods af hans nuværende succes havde Elordi svært ved at tilpasse sig sin berømmelse. "Jeg mener, jeg er meget taknemmelig for, at folk kan finde glæde i det," sagde han om hans popularitet efter Kissing Booth. "Men jeg var bestemt ikke klar til den pandemonium, der var filmen, da den udkom." Med tiden indså han til sidst, at det var noget at være taknemmelig for. "Jeg tror, det er sådan set alt perspektiv," fort alte Elordi. Alligevel nægter han at blive kaldt en hjerteknuser.

"For mig personligt afskyr jeg det… jeg afskyr tanken om det," sagde han om etiketten. "Det er nok derfor, alle altid forsøger at gå imod strømmen, når disse ting sker for dig, for jeg tror ikke, at nogen - medmindre du er en komplet psykopat - går rundt og tænker, at du er en slags noget… Det er kontraproduktivt at være skuespiller, at blive betragtet som sådan. Det gør det svært at spille de roller, man gerne vil spille, når folk hele tiden taler om, hvordan man ser ud."

Hvad Jacob Elordi virkelig føler om sin kontroversielle 'Euphoria'-karakter Nate Jacobs

Elordi er ikke fan af sin skurkekarakter i Euphoria. "Nate Jacobs er virkelig forfærdelig," sagde han. Alligevel sagde han, at det er bedst at "blive ved med at se" for at kende hans karakter bedre."Showet tager så mange dyk og dyk," fortsatte han. "Selv da vi lavede det, hvad jeg troede han var, da jeg prøvede det, vi var færdige med karaktermæssigt, kunne jeg aldrig have håbet eller drømt om noget så geni alt eller så engagerende. Karakteren ændrede sig, da vi lavede showet, jeg tænk."

Han tilføjede, at han var spændt på selv at se showet. "Jeg er spændt på at se det," sagde han. "Jeg kan mærke en fysisk forandring i mig selv og en mental forandring gennem hele processen, så jeg er spændt på at se, om det slår igennem." Han havde også en let reaktion på kontroverserne omkring Euphorias modne indhold. "Du ved, jeg tror ikke, det er en advarselsfortælling," sagde han om showet. "Jeg tror, at det, jeg får ud af det, er, at det er som et f----ng sygt tv-program. Hvis det er det, folk siger, når de går, som 'det var et forbandet sygt tv-program', så er jeg cool med det."

Anbefalede: