Denne komiker var ikke bange for konstant at rippe på Jerry Seinfeld

Indholdsfortegnelse:

Denne komiker var ikke bange for konstant at rippe på Jerry Seinfeld
Denne komiker var ikke bange for konstant at rippe på Jerry Seinfeld
Anonim

En specifik komikers navn blev "censureret", da han blev nævnt under en episode af Comedians in Cars Getting Coffee. Som det sker, har den komiker ikke en behagelig historie med seriens vært Jerry Seinfeld.

Hvorfor bipper den fyrs navn? Fik det ikke bare mere opmærksomhed til den komiker? Lad os prøve at finde ud af præcis, hvad der fik Jerry Seinfeld til at gøre det ved at undersøge den fejde, der bragte dem i denne situation.

For det første kan vi ikke blive ved med at omtale ham som "den komiker." Reddit-brugere fandt ud af, at det faktisk er en ven af John Belushi, der skændtes med Jerry Seinfeld, og han hedder Bobcat Goldthwait.

Bob Goldthwait er gode venner med John Belushi og Bridget Everett

Men ikke Jerry Seinfeld, naturligvis.

Denne fejde er faktisk gammel, men den blev bragt tilbage til livet på Seinfelds Netflix-show, som vi nævnte tidligere, i en episode, hvor Bridget Evertt var gæst. Hun og Seinfeld t alte om John Belushis død og arv; han var trods alt en af sin tids største tv-stjerner, og han døde for tidligt, i en alder af 33.

Da samtalen flød, tog Evertt en komiker op, som hun er ven med, men som også var Belushis bedste ven, og Jerry kommenterede "Jeg havde lidt glemt ham. Og så var der en lille artikel om ham i avisen, og selv i det var der en tilsløret henvisning til hans modvilje mod det, jeg gjorde." "Han plejede at rase imod mig," fortsatte han med at sige, "fordi de ikke var så vilde og farlige, som han var. 'Fordi han suttede'."

Jerry fortsatte med at stege ham. "Okay? Han var ikke sjov," tilføjer han, mens Bridget tydeligt fortryder, at hun tog sin ven op.

Goldthwait blev bragt op igen i den episode, da Everett og Seinfeld besøgte en synsk, der nævnte en "langtidsfejde", og Seinfeld sagde det navn højt, men det blev censureret igen.

Jerry Seinfeld og Bobcat Goldthwait-fejden har en lang historie

Det hele startede angiveligt i 1995, da Bobcat Goldthwait gav et uscriptet interview til en lokal avis i staten Washington, The Spokesman Review. Komikeren tog dissed Jerry Seinfeld dengang, da han datede den daværende teenager Shosanna Lonstein. Han fort alte avisen "her er denne uhyggelige scientolog-fyr (dater) teenagepiger - som jeg er ligeglad med på den ene eller anden måde. Det, jeg finder uhyggeligt, er, at folk er overbeviste om, at han bor i den lejlighed, og det er hans skøre venner De kan ikke lide hinanden; de er skuespillere, der betales for at lade som om, de kan lide Jerry Seinfeld. Han er en mærkelig fyr. Men alle tror, han er normal, og jeg er mærkelig."

Det er værd at bemærke, at Jerry Seinfeld var 41 på det tidspunkt, men man kan ikke lade være med at spekulere på, hvilken del af den diss, der gjorde Jerry mest vrede.

Reddit-brugere fandt ud af, hvem den udblødte komiker var i Jerry Seinfelds show

Det blev hurtigt gjort klart for Reddit-brugere, at Jerry Seinfeld og Bobcat Goldthwait skændtes, og at det var hans navn, der blev "blødt" ud.

Fans af Netflix-showet oprettede en Reddit-tråd for at prøve at gætte identiteten på den censurerede komikers navn. Det var et ret nemt gæt, som en bruger skrev: "Som andre gættede, Bobcat Goldthwait. På trods af bippet kan du se, at det er et efternavn med to stavelser. "Stupid voice"-tegneserier lever stadig, som er aktive i Jim Belushi-æraens grænser tingene ret skarpt, og Everett har lavet ting med BG for nylig."

En anden Redditor fulgte op med: "Det ser bestemt ud til at være Bobcat, men hvorfor var Jerry SÅ ophidset? Var det virkelig den kommentar fra 1995? Det er noget gammel historie! Jerry sagde, at der var en nyere "artikel i papir", hvor den pågældende lavede et tilsløret stik til ham. Jeg var nysgerrig og søgte efter det, men kunne ikke finde nogen stik - tilsløret eller på anden måde."

Seinfelds oksekød med komikere er måske ikke begrænset til Goldthwait

Larry King havde en fejde med Seinfeld og Anthony Jeselnik også, da han engang t alte om, hvor rasende hans komedie gjorde ham på The Joe Rogan Experience. Jeselnik tweetede dog for nylig: "Efter min egen undersøgelse er jeg glad for at kunne meddele, at han ikke t alte om mig."

Seinfeld- og Goldthwait-fejden er langt fra overstået

Mens Goldthwaits komedie- og skuespildage er forbi, er han stadig kendt som instruktør. Han gav for nylig et interview med The B altimore Sun, hvor han tog endnu et hårdt skud på Jerry, hvilket kan være grunden til, at Jerry censurerede hans navn. Goldthwait sagde til forretningen "Jeg så den Jerry Seinfeld-film om stand-up (komiker). Jeg ved det ikke, mand. At sidde sammen med en flok fyre og trælle over en ny 'klapper'-joke? For guds skyld. Folk kommer til at tro, at alle tegneserier er skøre, for her er en fyr med 450 millioner dollars, der er bumpet ud, fordi han ikke kan få grin af en improvisator. Helt vildt! 'Dude, hvis du bliver ramt af det, så gå ikke på scenen. Du har 450 millioner dollars. Du kan betale disse mennesker for at klappe,"

Vi kan ikke rigtig side med nogen af dem, de er trods alt begge højt elskede komedielegender.

Anbefalede: