Hvor meget tjener JD Harmeyer på Howard Stern-showet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget tjener JD Harmeyer på Howard Stern-showet?
Hvor meget tjener JD Harmeyer på Howard Stern-showet?
Anonim

Howard Stern er let en af de bedst bet alte entertainere i branchen. Ikke alene har han kommanderet æteren som en af de mest produktive, kontroversielle og talentfulde radioværter nogensinde, men han har diversificeret sin karriere på en måde, der gør hans markedsværdi ret, ret høj. Så det er ikke underligt, at SiriusXM efter sigende gav over hele $500 millioner i 2020 for sit show i de næste fem år. Disse penge betaler selvfølgelig ikke kun den selvudnævnte King Of All Media og hans mangeårige medvært Robin Quivers, men de går også til hans besætning.

De norm alt velbet alte Howard Stern-medarbejdere er blevet berømtheder i deres egen ret på grund af stilen i satellitradioprogrammet. Mens nogle af deres imponerende lønninger er blevet tydelige gennem årene, er medieproducenten JD Harmeyers særligt undvigende. Her er, hvad vi ved…

Hvor meget tjener JD Harmeyer om året?

Howard Stern er virkelig god til at sørge for, at hans medarbejderes løn holdes skjult. Så meget, at websteder som Celebrity Net Worth ser ud til at have det forkert. De hævder jo, at medieproducenten JD Harmeyers løn er $80.000 om året, mens hans nettoformue kun er $30.000. Dette kan have givet mening i de tidlige dage af hans tid som ansat på The Stern Show. JD var trods alt berygtet for at blæse de små penge, han tjente på kamerapiger og på stripklubber. Men efterhånden som JD's rolle har udviklet sig, skal hans løn og nettoformue også have udviklet sig.

JD kunne meget vel tjene omkring 80.000 USD om året på The Howard Stern Show i 2022. Men i betragtning af, at han ejer et sted med sin kone, tager han af og til på ekstravagante ferier og, vigtigst af alt, har været på The Howard Stern Show i over to årtier er det sandsynligt, at hans nettoværdi er tættere på $1 million eller mere.

Han er måske ikke den rigeste Howard Stern Staffer, men der er ingen tvivl om, at han lever godt nu. Hvordan kunne han ellers tillade sig at blive vinsnob?

Hvor bor JD Harmeyer?

Mange fans spekulerer på, om JD Harmeyer er flyttet til Los Angeles, siden den globale pandemi startede, og The Stern Show blev fjern. JD er trods alt en af The Howard Stern Show-medarbejdere, der er blevet venner med berømtheder. Sådan fik han tilnavnet "Hollywood Harmeyer". I sandhed. JD bor ikke i LA, men han har tilbragt noget tid der i løbet af de sidste par år. Senest da Howard købte ham billetter til Super Bowl 2022.

JD bor stadig i New York City-området, så vidt vi ved. Hans præcise placering har været lidt af et mysterium, siden han blev gift med Jennifer Tanko i 2018. I de tidlige dage ville han tage F-toget ind til New York City fra en af de omkringliggende Burroughs, sandsynligvis Brooklyn.

Hvem er JD's kone Jennifer Tanko?

Meget lidt er kendt om JD's kone. Og det er præcis sådan, han vil have det. Han har været notorisk stille om hende i luften, især i løbet af de sidste to år. Dette har fået fans på Reddit til at tro, at han og Jennifer Tanko faktisk er gået fra hinanden. Det synes der dog ikke at være beviser for. JD har også nævnt Jennifer i programmet så sent som i januar 2022.

Det, vi ved om Jennifer Tanko, er, at hun var makeupartist og blogger i New York City. Den indfødte fra Virginia har også en karriere inden for radioudsendelse, hvilket formentlig er sådan, hun mødte JD. Vi ved også, at hun utvivlsomt har været med til at udvikle den Napoleon Dynamite-agtige Bengals-fan.

JD's Evolution On The Howard Stern Show

Det er ret bemærkelsesværdigt, hvor berømt JD Harmeyer er blevet siden hans tidlige dage som praktikant på The Howard Stern Show. Så igen, Howard har været laser-fokuseret på JD, lige siden han forfremmede ham fra en praktikant til en klip puller og senere til en medieproducent. Radiolegenden så straks geniet i JD. Den indfødte i Ohio (født Jamie Daniel) var den kendetegnende underdog, og Howard elskede det. Howard fandt straks måder at gøre grin med JD's stammen, indadvendthed og generelle kejtethed for underholdningens skyld. Samtidig tog han JD under sine vinger og har endda hævdet, at han er den "søn", han aldrig har haft.

JD er blevet fast inventar i The Howard Stern Show. Han er en af de mest faste medarbejdere i luften og får konsekvent publikum til at grine … selvom de har en tendens til at grine af ham. JD tager det hele i stiv arm og ser ud til at elske de muligheder, han har fået som en af Howard Sterns nærmeste og mest loyale medarbejdere.

Anbefalede: