Hvorfor havde Will Smith brug for to trailere, mens han filmede 'Men In Black 3'?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor havde Will Smith brug for to trailere, mens han filmede 'Men In Black 3'?
Hvorfor havde Will Smith brug for to trailere, mens han filmede 'Men In Black 3'?
Anonim

Hver film og fjernsyn er fyldt med mennesker, der alle stræber mod et fælles mål: at skabe et vellykket projekt. Der er dog en hakkerækkefølge på sættet. Ja, alle spiller en rolle, men stjerner og instruktører bliver behandlet meget anderledes end andre arbejdere. Nogle sæt kan naturligvis være gode, mens andre er giftige.

Will Smith er så stor, som den bliver i Hollywood, og han sørger for at få opfyldt sine krav på settet, før han accepterer at være med i et projekt.

Lad os tage et kig på Smith og hans behov for to separate trailere, mens vi filmer Men in Black 3.

Will Smith er en stor stjerne blandt eliten

I denne tid vil du være hårdt presset for at finde en, der har haft større succes, end Will Smith har været i sine år med underholdning. Den tidligere rapper blev et glob alt fænomen i løbet af 90'erne, og han har brugt år på at tilføje sin arv i branchen.

Smiths tid på The Fresh Prince gjorde ham til en komediestjerne, og det var kun et spørgsmål om tid, før det store lærred bankede på. Da han først besvarede opkaldet, ville Smith blive til et filmisk ikon, og han har medvirket i utallige film, der har slæbt ufattelige beløb ind i billetkontoret. For et vist perspektiv har Smith været med i film, der har indtjent næsten 10 milliarder dollars på verdensplan.

Selv om han ikke er den lysende stjerne, som han engang var, er Smith stadig en stor spiller på Hollywood-scenen. Selv uden endnu et hit er hans arv hugget i sten.

En af Smiths største triumfer er MIB-franchisen, som han sidst støvede af i løbet af 2010'erne.

'Men In Black 3' var en tilbagevenden til en klassisk franchise

I 2012 vendte Men in Black-serien triumferende tilbage til det store lærred, og mangeårige franchise-fans var begejstrede for forhåndsvisningerne. De første to film var kæmpehits, som mange af os voksede op med, og en tredje film afrundede en ordentlig trilogi.

Will Smith var tilbage i aktion som Agent J, og for fans var dette den nostalgitur, de havde ledt efter. Smith har dykket ned i brønden en gang eller to i løbet af sin karriere, men der var noget særligt ved, at han bar det sorte igen.

I et interview t alte Smith om hans tilbagevenden til franchisen og sagde: "Jeg var begejstret over sværhedsgraden, og jeg har ikke arbejdet i fire år. Så jeg ville tage nogle sko på, som jeg vidste passende."

Ved billetkontoret var Men in Black 3 et hit med over 600 millioner dollars. Det var en kæmpe sejr for både Smith og franchisen. Der har været en ekstra Men in Black-film siden MIB 3, men den film havde Chris Hemsworth og Tessa Thompson i hovedrollerne.

Nu er det ingen hemmelighed, at filmstjerner kan være lidt krævende, mens de er på settet, og som regel holdes deres krav private. Men mens han filmede Men in Black 3, havde Will Smith en usædvanlig efterspørgsel, som endte med at skabe overskrifter.

En anden trailer blev brugt til træningsudstyr

Under optagelserne til Men in Black 3 havde Will Smith brug for to trailere i nærheden, hvilket er noget, de fleste stjerner ikke ville drømme om at spørge om. En enkelt trailer er norm alt, men Smith havde brug for to, og årsagen til den anden trailer er virkelig mærkelig.

Ifølge Daily Mail brugte Smith den anden trailer "bare for at rumme hans træningsudstyr."

Ja, Will Smith havde brug for en ekstra trailer kun til sit træningsudstyr. Nu, for at være retfærdig, har stjerner som Dwayne Johnson hele fitnesscentre, der er bygget til dem, men problemet her er, at Smiths dobbelte trailerbo forårsagede problemer i New York City-kvarteret, hvor de blev anbragt.

Faktisk udsendte borgmesterkontoret en erklæring om, at Smith var nødt til at flytte, og sagde: "For at balancere produktionens og kvarterets interesser har vi instrueret Men in Black III om at flytte traileren til en privat grund."

Som om dette ikke var bizart nok, blev det også afsløret, at Smith også havde en lejlighed i nærheden. Husk på, at traileren, der blev brugt af Smith, var "1.150 kvadratfod med to soveværelser og to bade, mens den 42-åriges fitnesstrailer også er en gigantisk 55 fod," ifølge Daily Mail.

I slutningen af dagen stillede Smith sine krav, og de blev mødt af studiet. At spille bold endte med at være det værd, da Men in Black 3 var en stor succes ved billetkontoret.

Anbefalede: