Hvilke andre film har 'Hocus Pocus 2'-instruktøren Anne Fletcher lavet?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke andre film har 'Hocus Pocus 2'-instruktøren Anne Fletcher lavet?
Hvilke andre film har 'Hocus Pocus 2'-instruktøren Anne Fletcher lavet?
Anonim

Anne Fletcher er en af de mest succesrige kvindelige instruktører i Hollywood. Hun har instrueret hits som 27 kjoler, Step Up og The Proposal. The Proposal er nok hendes mest berømte film (hvem kan glemme Betty White, der sang i skoven og Sandra Bullock, der danser til den). Men hun er meget mere end en berømt Hollywood-instruktør.

Hun har været en del af underholdningsindustrien i årevis, men før hun begyndte at instruere film, koreograferede hun og dansede i dem. Hun begyndte at danse for det store lærred i slutningen af 90'erne. Med en masse hårdt arbejde og lidt hjælp fra venner i branchen arbejdede hun sig frem til, hvor hun er nu. Lad os tage et kig på alle de film, Anne har instrueret, og hvad vi kan forvente af hendes nye film, Hocus Pocus 2.

7 Anne Fletcher startede ud som danser

Anne voksede op i Detroit, Michigan og startede sin karriere som danser. Da hun var 12-årig tog hun sin første dansetime på Turning Pointe School of the Performing Arts og har danset lige siden. Ifølge StarQuest Dance, "I en alder af femten dansede hun allerede professionelt. Hun beviste, at hun var hårdtarbejdende og dimitterede fra Lake Shore High School med æresbevisninger i 1984. Kort efter eksamen tog hun sine talenter til Los Angeles, hvor hun fortsatte med at forfølge sit liv som professionel danser, både på skærmen og på banen som Laker Pige."

6 'Step Up' var den første film, Anne Fletcher nogensinde har instrueret

Det giver mening, at Annes instruktørdebut ville være en dansefilm. Ifølge IMDb handler Step Up om "Tyler Gage [der] får sit livs mulighed efter at have hærværket en scenekunstskole og skaffet ham chancen for at tjene et stipendium og danse med en up and coming danser, Nora. Hendes ven, Adam Shankman, (som også er koreograf og instruktør) hørte om filmen og bad hende om at instruere den. Hun blev forelsket i instruktion efter det og har instrueret et par populære film, som fans stadig ser i dag.

5 Anne Fletcher Instruerede '27 Dresses' And 'The Proposal'

27 Kjoler og The Proposal er to af de mest populære rom-coms i det 21. århundrede. Selvom de blev lavet for mere end ti år siden, spiller de stadig på tv hele tiden, især The Proposal. Det har en all-star cast, herunder Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson og Betty White. Men det, der gjorde filmen så sjov og fantastisk, er Annes instruktion. Hun har vist, at hun har et talent for at få folk til at grine, og hun fortsatte med at instruere tre andre komedier siden da.

4 Anne Fletcher har instrueret tre andre komedier siden da

Siden The Proposal udkom i 2009, har Anne instrueret tre andre komediefilm. Hun instruerede The Guilt Trip, Hot Pursuit og Dumplin'. Selvom The Guilt Trip og Hot Pursuit ikke var så succesfulde, endte Dumplin' med at modtage gode anmeldelser. Ifølge IMDb handler filmen om en "plus-size teenagedatter af en tidligere skønhedsdronning [der] tilmelder sig sin mors Miss Teen Bluebonnet-konkurrence som en protest, der eskalerer, når andre deltagere følger hendes fodspor og revolutionerer konkurrencen og deres små Texas by." Fans elsker, hvor ærligt og inspirerende det er.

3 Anne Fletcher koreograferede tonsvis af andre film

Før Anne blev instruktør, var hun koreograf for en masse spillefilm, inklusive prisvindende. Hun var koreograf for Bring It On, The Wedding Planner, Catwoman, The Pacifier, Ice Princess, The 40-Year Old Virgin, Hairspray og mange andre. Hun har også danset i en masse film, herunder The Mask, Casper, George of the Jungle, Scream 2 og endda Titanic. Hun har bevist, at du kan blive hvad som helst, uanset hvor du starter - hun kæmpede i sine tidlige år som danser, men nu instruerer hun film på det store lærred.

2 Anne Fletcher har også instrueret et par tv-serieafsnit

Siden Anne instruerede Netflix-hittet, Dumplin’, i 2018, har hun instrueret et par afsnit af tv-serier. Hun har instrueret afsnit for Step Up: High Water, AJ and the Queen, Love, Victor, This Is Us og Varsity Blues. Hun instruerede kun én episode for næsten alle af dem, bortset fra This Is Us. Hun instruerede fire afsnit til dramashowet og var en del af serien fra 2019 til 2021.

1 ‘Hocus Pocus 2’ bliver Anne Fletchers syvende spillefilm

Adam Shankman skulle oprindeligt instruere efterfølgeren til den klassiske film, Hocus Pocus, men han bad sin ven om at tage over for ham. Han instruerer i øjeblikket Disenchanted, så han er ikke i stand til at instruere Hocus Pocus 2 længere og stoler på, at Anne vil gøre det til noget fantastisk. Adam fort alte The Hollywood Reporter: "Så sønderknust som jeg er, at jeg ikke vil være i stand til at instruere mine venner Bette, Sarah Jessica og Kathy i, hvad der helt sikkert vil blive intet mindre end en stor begivenhed for Disney+ på grund af planlægningskonflikter, kunne jeg ikke Ikke vær mere glad for at overlade tøjlerne til Anne [Fletcher], som har bragt så meget latter og glæde ind i folks liv med sit tidligere arbejde.” Hocus Pocus 2 udkommer til efteråret med det originale cast, og den har angiveligt et plot, der ligner den originale film, men forhåbentlig lever den op til den tidløse klassiker.

Anbefalede: