Disse overraskende gode spin-offs er faktisk værd at se

Indholdsfortegnelse:

Disse overraskende gode spin-offs er faktisk værd at se
Disse overraskende gode spin-offs er faktisk værd at se
Anonim

Åh, spin-off-shows. Disse projekter er altid en ejendommelig bestræbelse for et netværk, da de håber, at publikum vil tage til det nye tilbud, som det gjorde med originalen. Nogle af disse projekter er fantastiske og får succes, mens andre simpelthen ikke er klar til opgaven, fordi de ikke kan finde den tilsigtede målgruppe. På trods af den blandede succes giver netværkene stadig deres bedste chance.

Med tiden har der været nogle virkelig fantastiske spin-off-shows, inklusive nogle, som de fleste fans ikke engang er klar over er spin-offs. Det er de programmer, der fortsat giver netværk håb.

Lad os tage et kig på nogle virkelig fantastiske spin-off-shows.

8 'The Flash' gav piletangen et løft

Efter Arrow fik bolden til at rulle på den lille skærm til DC, kom The Flash og hjalp med at tage tingene til et helt andet niveau. Grant Gustin har været enestående som Scarlet Speedster, og takket være The Flash og efterfølgende spin-offs, der har fundet deres fodfæste til Arrowverse, har fans haft chancen for at se nogle vanvittige crossover-begivenheder finde sted.

7 'Daria' er en perle af 90'er-tv

Daria må være et af de bedste og mest undervurderede animerede shows nogensinde, og mange mennesker derude er ikke klar over, at dette show faktisk var et spin-off af det meget mere populære Beavis og Butt-head. På trods af at dette show var et spin-off, var det lovligt godt, og en række aspekter fra dette show holder stadig stand efter al denne tid.

6 'Better Call Saul' har været et perfekt spin-off

På et tidspunkt var det næsten umuligt at forestille sig en efterfølger til Breaking Bad komme med og finde en plads på tv, men Better Call Saul har været et sindssygt perfekt spin-off-show for fansene. Bob Odenkirk viste, at han kunne gøre fantastiske ting, mens han blev vist på Breaking Bad, men beslutningen om at give ham og hans karakter et soloshow var intet mindre end en genistreg fra netværket.

5 'NCIS' er en grundpille

Mange mennesker derude kan blive fuldstændig imponeret over at se, at NCIS er et spin-off-show, men dette er absolut tilfældet. NCIS er et spin-off show fra serien JAG, og at sige, at NCIS var i stand til at etablere sin egen arv på den lille skærm, er en kæmpe underdrivelse. Dette show har blomstret i luften i længere tid, end folk overhovedet er klar over, og Mark Harmon har ført an på alle trin.

4 'Lov og orden: SVU' er så godt som det bliver

Når man ser på det overordnede omfang af spin-off-projekter, der har været succesfulde, kan man argumentere for, at SVU er den største og den bedste af flokken. Mariska Hargitay og Christopher Meloni var en dynamisk duo, der simpelthen var skabt til hinanden, og de hjalp sammen med resten af hovedrollen SVU med at blive sit eget monster på den lille skærm.

3 'Angel' blev en spin-off udført rigtigt

Fans af Buffy the Vampire Slayer vil med glæde attestere, at Angel var et show, der var godt, og som blev aflyst langt før, det skulle have været. Nu kan det være rigtig nemt for spin-off-shows at overdrive tingene og snuble ud af porten, men Angel var et fantastisk show fra start til slut, og det er kriminelt, at det kom ud af luften, da det gjorde det. Fans ville elske at have set mere fra dette show.

2 'Frasier' er en ægte klassiker

Igen har vi endnu et enormt succesfuldt show, som de fleste mennesker ikke engang er klar over, var et spin-off-projekt. Frasier startede oprindeligt på den klassiske serie Cheers og var et show, der fokuserede på Frasier Crane og hans gruppe venner oppe i Seattle. Rollebesætningen var perfekt afbalanceret, manuskripterne knivskarpe, og dette show var i stand til at bryde ild på ingen tid på den lille skærm.

1 'The Simpsons' er tv-guld

Det største og uden tvivl største animerede show gennem tiderne har bestemt skabt sin egen arv i Hollywood, men længe før Simpsons blev den mest sete animerede familie på tv, startede de faktisk som en sketch på The Tracey Ullman At vise. Det er ret bemærkelsesværdigt at se, hvad den første sketch blev til, i betragtning af at Simpsons-serien er en af de største i historien. Ligesom et par andre shows på denne liste, får The Simpsons stadig arbejdet gjort, selvom nogle måske vil hævde, at det er faldet en smule og kvaliteten.

Anbefalede: