Stranger Things Sæson 4 Ny smugkig udgivet

Indholdsfortegnelse:

Stranger Things Sæson 4 Ny smugkig udgivet
Stranger Things Sæson 4 Ny smugkig udgivet
Anonim

'Stranger Things' har frigivet nye billeder forud for debuten af sæson fire, hvilket giver fans et glimt af, hvad Eleven, Mike og resten af banden skal lave næste gang.

Netflixs elskede sci-fi teen-drama vender tilbage til en fjerde del, bestående af to dele, der har premiere i maj og juli i år. Disse børns eventyr på cykler vil derefter komme til en konklusion i den femte og sidste serie, bekræftet tidligere på året.

Netflix dropper 'Stranger Things'-snaps forud for fjerde sæson

I dag (23. marts) har Netflix udgivet tolv billeder af den nye sæson af 'Stranger Things', med hele castet af karakterer, der gentager deres roller, plus et par tilføjelser.

Mens Millie Bobbie Brown's Eleven nu har pandehår og er flyttet til Californien med Will (Noah Schnapp), Jonathan (Charlie Heaton) og Joyce Byers (Winona Ryder), ser det ud til, at hun bliver genforenet med sin bedste ven og kæresten Mike (Finn Wolfhard). Er han bare på besøg, eller er der en overnaturlig begivenhed på spil?

Tilbage i Hawkins er Steve (Joe Keery), Robin (Maya Hawke), Max (Sadie Sink) og Dustin (Gaten Matarazzo) tydeligvis ved at undersøge noget, mens Dustin også hænger ud med Lucas (Caleb McLaughlin) og hans fræk lillesøster Erica (Priah Ferguson).

I mellem et spil Dungeons & Dragons og en undercover-mission for Nancy (Natalia Dyer) og Robin er det blevet bekræftet, at Chief Hopper (David Harbour) stadig er i live. Men hvor er han? Som fans ved, er karakteren nu fængslet i Rusland, eller det ser det ud til fra traileren. Et af stillbillederne med Harbour ser hans karakter på et snedækket sted. Kan det være den samme vinterdestination, som Joyce og Murray Bowman (Brett Gelman) ramte på et andet billede?

'Stranger Things' har tilføjet en masse nye karakterer

En anden snap ser gruppen af venner strejfe omkring, hvad der ligner et forladt hus. Hvad kunne de lede efter derinde? Disse og andre spørgsmål vil blive besvaret fra den 27. maj, hvor første del af sæson fire bliver tilgængelig for streaming på Netflix.

Sæson fire markerer også 'Stranger Things'-debuten for skuespillerne Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco og Joseph Quinn, som skal portrættere en ordfører på et psykiatrisk institut, Jonathans bedste ven og henholdsvis en D&D-klubleder.

Myles Truitt, Amybeth McNulty, Grace Van Dien skal spille nye elever på Hawkins High, mens Regina Ting Chen skal spille hovedrollen som en omsorgsfuld lærer, selvom det ikke er klart, om hun vil være en del af Hawkins eller California historie.

'Stranger Things' sæson fire, del et, streames på Netflix den 27. maj, og del to ankommer den 1. juli.

Anbefalede: