The Real Reason CBS annullerede fan-favorit-serien 'Bull

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason CBS annullerede fan-favorit-serien 'Bull
The Real Reason CBS annullerede fan-favorit-serien 'Bull
Anonim

TV-stjernen Michael Weatherly blev berømt efter at have spillet specialagent Anthony DiNozzo i NCIS, CBS-kriminalproceduren, der startede som en JAG-spinoff. Siden det begyndte at sende sine episoder tilbage i 2003, er NCIS imidlertid kommet til sin ret og endda blevet et af CBS' mest sete programmer.

Det ser også ud til, at showet fik CBS til at indse, at det har en anden førende mand i Weatherly (Mark Harmon havde de facto været leder af showet indtil hans beslutning om at forlade). Og så lancerede netværket Bull i 2016.

Executive produceret af tv-personligheden Phil McGraw, Bull fokuserer på Weatherlys Dr. Jason Bull, en karakter, der er baseret på McGraw selv. På showet driver Bull et konsulentfirma (McGraw lavede lignende arbejde tidligt i sin karriere), der hjælper kunder med at klare sig bedre i retten.

Igennem løbet har Bull præsteret ret godt. I januar meddelte CBS dog, at showet ville slutte efter dets sjette sæson. Siden da har fans undret sig over, hvorfor det hele endte ret brat.

'Bull' er blevet fanget i kontroverser i fortiden

Der havde været store forhåbninger til programmet, da det udsendte sin første sæson. Efter alt var Weatherlys stjernekraft ret bevist på det tidspunkt. Ikke vidste netværket dog, at dets seneste kundeemne i sidste ende ville blive genstand for seksuelle beskyldninger fra en af dets højprofilerede gæstestjerner.

Veteranskuespillerinden Eliza Dushku optrådte på Bull mod slutningen af sin første sæson. I showet blev hun castet til at spille J. P. Nunnelly, lederen af New Yorks bedste kriminelle forsvarsfirma. Karakteren blev også skrevet til at være en kærlighedsinteresse for Weatherly's Bull.

Og selv om det virkede som om, der fløj gnister på skærmen, blev forholdet mellem Weatherly og Dushku bag kulisserne mere og mere brudt, som tiden gik. Og selvom der var planer om, at skuespillerinden til sidst skulle blive et regulært rollebesætningsmedlem, blev der besluttet at afskrive Dushkus karakter i stedet efter skuespillerindens påstande om seksuel chikane mod Weatherly.

Ifølge skuespillerinden hævdede Weather, at hun havde et "humorunderskud".

Siden indgik Dushku et rapporteret $9,5 millioner forlig med CBS. Det svarede angiveligt til, hvad skuespillerinden ville have tjent som et regulært rollebesætningsmedlem i showet i fire sæsoner. Forliget kom også med en NDA, men Dushku besluttede ikke desto mindre at dele sin side af historien.

"Weatherly chikanerede mig fra tidligt," skrev skuespillerinden i en op-ed til The Boston Globe. "I ugevis blev Weatherly optaget med seksuelle kommentarer, og blev optaget i at efterligne penisdysteri med en mandlig costar - dette direkte i hælene på 'thresome'-forslaget - og en anden gang refererede til mig gentagne gange som 'ben'."

Skuespillerinden skrev også, at Weatherly "pralede" af sit venskab med den daværende CBS-topchef Les Moonves. Mens Weatherly forblev i showet efter Dushkus påstande, forlod Steven Spielberg, hvis Amblin Entertainment var en af producenterne på showet..

Kort efter befandt Moonves sig også selv i centrum for seksuelle beskyldninger og blev tvunget til at træde tilbage fra CBS. I mellemtiden besluttede CBS også at fyre showets anden showrunner, Glenn Gordon Caron, efter en intern undersøgelse. Det blev også annonceret, at en af Bulls originale stjerner, Freddy Rodriguez, havde forladt showet.

Her er hvorfor CBS annullerede 'Bull'

Midt i skandalerne, der plagede Bull, ser det ud til, at showet var klar til at spille endnu en sæson, indtil Weatherly selv besluttede at lade være. I januar tog skuespilleren til Twitter for at bekræfte, at serien er ved at afslutte sin bane.

"Det har været mit privilegium at spille Dr. Jason Bull, men efter 6 sæsoner med utrolige historier har jeg besluttet, at det er tid til at forfølge nye kreative udfordringer og afslutte hans historie," skrev Weatherly. "Det har været en ære at arbejde med dette talentfulde cast, besætning og forfatter-/producerende team, som hjalp med at genopfinde det juridiske drama."

Kort efter bekræftede CBS, at showet var ved at være slut. "I seks sæsoner har Bull etableret sig som en vurderingsvinder med sit friske bud på retsprocessen, som aldrig før er set på tv," sagde netværket i en erklæring.

“Vi takker det talentfulde cast, Michael Weatherly, Geneva Carr, Yara Martinez, Jaime Lee Kirchner, Christopher Jackson, MacKenzie Meehan, det utrolige kreative team ledet af Kathryn Price og Nichole Millard, og vores hårdtarbejdende [sic] besætning, for at bringe disse innovative historier til live."

I mellemtiden kan Weatherly have indikeret, at fans ikke har set det sidste til ham endnu, selvom der i øjeblikket ikke er blevet annonceret fremtidige projekter. Samtidig spekulerer fans på, om skuespilleren nu vil være tilgængelig til at optræde på NCIS. Nogle havde altid håbet på at se en fortsættelse af Tony og Zivas (Cote de Pablo) historie (fans har altid sendt de to karakterer, og det blev til sidst afsløret, at de havde et barn).

Tilbage i 2018 tweetede Weatherly endda: "Jeg vil altid være klar til at spille DiNozzo, når tiden er inde." Når det er sagt, er det uklart, om selve showet kan rumme Tony og Ziva i deres fremtidige afsnit.

I 2020 forklarede showets med-showrunner, Steven D. Binder, at de har "spillet, for nu, alle de kort der skal spilles [med Ziva], så vi har ingen planer i øjeblikket." Men Binder tilføjede: "Men vi er bestemt altid åbne over for det."

Anbefalede: