Hvordan 'Peacemaker'-stjernen Jennifer Holland virkelig føler for John Cena

Indholdsfortegnelse:

Hvordan 'Peacemaker'-stjernen Jennifer Holland virkelig føler for John Cena
Hvordan 'Peacemaker'-stjernen Jennifer Holland virkelig føler for John Cena
Anonim

DC's Peacemaker er blevet til en vildt populær karakter, men det var ikke altid tilfældet. Karakteren blev et kendt navn efter The Suicide Squad, og da han fik sit eget show, nåede han et andet niveau.

Peacemaker er et fantastisk show, og selvom det trængte til noget omarbejdelse til en nøglerolle, faldt tingene perfekt på plads. Jennifer Holland spiller Emilia Harcourt i programmet, og selvom hun havde en masse i gang på forhånd, har hun fået et betydeligt løft i popularitet.

Holland fungerer godt sammen med John Cena, og hun har haft meget at sige om arbejdet med ham. Lad os høre, hvad Holland havde at sige om hendes Peacemaker-medspiller.

'Peacemaker' Was A Fenomenal Show

Tilbage i januar fik Peacemaker sin officielle debut. Den længe ventede serie kom ud i hælene på karakteren, der vandt popularitet takket være The Suicide Squad, og fans kunne ikke vente med at se, hvad serien havde at byde på.

Peacemaker blev skabt og skrevet af James Gunn og var en kolossal succes blandt kritikerne og fansene. Showet fik ingen slag, og det undgik aldrig at være præcis, hvad det skulle være.

På ægte James Gunn-manér lykkedes det ham at tage mindre karakterer og få dem til at føles større end livet. Takket være Gunns forfatterskab og instruktion var showet en løbsk succes, som folk vil have mere af.

Casterne har været så fantastiske i deres roller, inklusive Jennifer Holland, der spillede Emilia Harcourt under seriens første sæson.

Jennifer Holland var fantastisk som Emilia Harcourt

Før hun fik rollen som Emilia Harcourt, var Jennifer Holland ikke en kendt kunstner. Efter Peacemakers førsteårssæson ved hele verden, hvem hun er, og det har været bemærkelsesværdigt at se hendes karriere nå et nyt niveau.

Holland fik faktisk sin debut som karakteren i The Suicide Squad, men hun havde ikke en større rolle i den film. At vende hende ind i en større rolle for Peacemaker var et strålende træk, da hun var en væsentlig årsag til showets succes.

Da Holland beskrev karakteren, sagde: "Det spændende for mig, som jeg opdagede, da jeg begyndte at arbejde på hendes karakter, var, at hun var så hård, hun var så kold, og jeg var nødt til at finde ud af, hvor det kom fra Jeg har lige indset, at når du arbejder i denne type felt så længe, tror jeg, du skal hærde dig selv, fordi du ser folk dø, og du dræber folk konstant. Og medmindre du bare er en sociopat, skal du lukke dig selv ellers vil det rive dig fra hinanden."

"Jeg tror, at hun lærte, at det at have enhver form for følelsesmæssig tilknytning i dit liv kan få dig ihjel… Hun er bare så anderledes end nogen karakter, jeg nogensinde har spillet før, og hun er utrolig kompleks. Og hun er også en total badass," tilføjede hun.

Holland er fantastisk som Harcourt, og hun ser ud til at have god kemi med rollebesætningen, især John Cena. Det har bestemt fået folk til at spekulere på, hvordan tingene er mellem dem uden for kameraet.

Hvad Holland har sagt om Cena

Så, hvad har Jennifer Holland haft at sige om arbejdet på Peacemaker med John Cena? Tja, baseret på hendes interview med LA Confidential elsker Holland virkelig at arbejde med Cena.

"Jeg vil gerne hyle om John Cena. Han er hovedpersonen i programmet, og han er bare en berømthed, der er større end livet," sagde hun.

"Jeg mødte ham på The Suicide Squad … jeg lærte ham ikke at kende så godt under [optagelsen,] så jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente, og han er bare den mest vidunderlige person, vi kunne nogensinde har nået at stå i spidsen for vores serie. Han gav 150 procent hele tiden. Han var ofte den første person, der dukkede op på settet. Han klagede aldrig over noget. Jeg føler mig bare så heldig. Det trænger på en måde igennem det hele cast og besætning, hvad den person i hovedrollen bringer med på arbejde hver eneste dag. Han er en fuldendt professionel," fortsatte hun.

Det er stor ros fra Holland. Det viser bare, hvor meget talent John Cena er på kameraet, og hvor meget professionel han er langt fra det.

For nylig blev Holland og James Gunn forlovet, og Cena tilbød at forrette brylluppet i fuld Peacemaker-dragt. Det er blot et yderligere bevis på det gode samarbejde, som Holland og Cena har.

Fans bør glæde sig over, at en anden sæson af Peacemaker er blevet bekræftet, og det vil give Holland endnu en chance for at arbejde med Cena på skærmen.

Anbefalede: