Dette var hemmeligheden bag casting af 'The Karate Kid

Indholdsfortegnelse:

Dette var hemmeligheden bag casting af 'The Karate Kid
Dette var hemmeligheden bag casting af 'The Karate Kid
Anonim

Netflix's Cobra Kai har fuldstændig genoplivet Karate Kid-serien. Hvem ville have troet, at mange af de oprindelige rollebesætningsmedlemmer ville vende tilbage til en franchise, der både ærede arven fra projektet og flyttede det fremad? Mens Ralph Macchio havde specifikke grunde til, at han endte tilbage i rollen som Daniel LaRusso, er der ingen tvivl om, at han var begejstret for at blive castet i den originale film fra 1984. Det gav ham ikke kun en anstændig sum penge, men åbnede også en ny fase af hans karriere.

Medvirkende i den originale Karate Kid inkluderede også Elisabeth Shue, Martin Kove, Randee Heller, William Zabka, Ron Thomas, Chad McQueen og, selvfølgelig, den afdøde store Pat Morita. Der er mange ting, fans ikke ved om tilblivelsen af The Karate Kid, men en af dem er sandheden om castingprocessen. Bortset fra det faktum, at adskillige store berømtheder blev overvejet til hovedrollerne, men tabte, var der en hemmelighed bag castingprocessen, som blev afsløret i en øjenåbnende artikel af Sports Illustrated. Her er sandheden om castingprocessen…

Casting af A-Listers familiemedlemmer og find den rigtige Daniel LaRusso til Karate Kid

Hemmeligheden bag castingen af den originale Karate Kid var at ansætte søn og døtre af en flok kendte personer til birollerne. Selvom denne regel ikke gjaldt for hovedrollen, mente producer Jerry Weintraub, at det ville tilføje en specifik smag til verden… og måske lokke flere kendte mennesker til at være opmærksomme på deres lille film, der kunne. Mest berømt inkluderede birollebesætningen Steve McQueens søn, Chad, samt Frankie Avalon Jr., som var John Travoltas nevø. På et tidspunkt skulle Ricky Nelsons datter spille en af Elisabeth Shues karakters venner. Men hun droppede ud. Men planen virkede stadig.

Mens Ralph Macchio var en af partiets mere etablerede skuespillere takket være sin rolle i Francis Ford Coppolas The Outsiders, var han stadig relativt ny. Castingdirektøren, Bonnie Timmermann, havde set The Outsiders og følte, at Ralph sagtens kunne bære sin egen film. Så hun hentede ham ind. Straks blev direktør John Avildsen taget med.

"John ringede op til mig [til sin lejlighed på 89th Street på Manhattan] og sagde, at han ville bringe nogen med hen. Jeg åbner døren, og der er Ralph: ingen muskulatur, en mager lille strengbønne af et barn. Han var ikke 'ikke særlig koordineret til kampsport. Jeg viste ham nogle simple blokerings- og slagbevægelser, og han kunne slet ikke gøre dem. Jeg sagde: 'Det er perfekt. Vi har et barn, der ikke ved noget.' Jeg ville have en tøs. Og Ralph er den paradigmatiske tøs," forklarede forfatter Robert Mark Kamen.

Med hensyn til nogle af navnene, som Ralph efter sigende slog ud… Nå, Robert Downey Jr. var klar til rollen, ligesom Emilio Estevez, Nicolas Cage og Charlie Sheen var.

Casting the Right Mr. Miyagi And the Supporting Cast

Jerry Weintraub ønskede virkelig, at den mest berømte japanske skuespiller i verden skulle spille den ikoniske rolle som Mr. Miyagi. Faktisk ville Jerry ifølge Ralph Macchio virkelig have en af de syv samurai-skuespillere til at spille ham. Det var det, der førte dem til Toshiro Mifune, som også medvirkede i The Hidden Fortress og Rashomon. Men Toshiros engelskkundskaber var forfærdelige. I stedet fandt de Pat Morita… det modsatte af Toshiro Mifune.

Pat var en stand-up tegneserie. En beskidt en dertil. Han var også ejer af Arnolds Drive-In på glade dage… Han var langt fra den stoiske japanske dramatiske skuespiller. Ingen ville have ham, men hans navn blev opdraget…

"Jerry siger: 'Laver du sjov? Jeg plejede at [arbejde i stand-up] med Pat Morita i Catskills. Han blev kaldt Hip Nip (ved at bruge en slør, der forkorter Nippon). Han plejede at have sine briller på hovedet. Hvordan kan du overhovedet synes, at Hip Nip er godt for denne film?'" sagde produktionskoordinator Susan Ekins i interviewet med Sports Illustrated.

Mens Jerry var imod at ansætte Pat (som til sidst blev nomineret til en Oscar for rollen), stod instruktøren John Avildsen 100 % bag valget. Det samme var Pat og hans familie, der havde lidt en række personlige tragedier op til castingen. Derudover var Pat træt af at spille de tokeniserede og lidt racistiske stereotyper, som var begavet til asiatisk-amerikanske skuespillere i branchen på det tidspunkt. Så snart John satte Pat på bånd, var Jerry overbevist. Faktisk brød han tilsyneladende sammen i gråd og sagde stolt: "Det er hr. Miyagi".

Med hensyn til resten af birollebesætningen havde Elisabeth Shue ikke lavet et eneste projekt udover en Burger King-reklame og en pilot af ABC. Men hun var smuk og frisk i ansigtet og en af de mest intelligente unge kvinder, besætningen nogensinde havde mødt. Mens Cobra Kai-holdet skulle være en flok 'generiske' børn, var det en stor sejr at finde William Zabka for at gøre modstanderholdet langt mere dynamisk.

"Min audition var på Columbia Pictures-pladsen. Rollen var denne bandeleder-hårde karatefyr - og så det var ikke et venligt miljø [blandt de andre skuespillere, der prøvede]. Jeg ville ikke sad i venteværelset, så jeg gik i min fars røde Volvo stationcar fra 1970 og drejede noget Zebra, indtil de kaldte mig ind," sagde William Zabka. "En uge senere læste jeg med Ralph. Bagefter gemte jeg mig rundt om hjørnet udenfor, indtil det næsten var skumring. Da Ralph kom ud sagde jeg: 'Hey, hvordan gik det?" Han siger: 'Alle var virkelig gode. Jeg fort alte dem, at du skræmte s--- ud af mig.'"

Anbefalede: