Dana White takkede nej til en rolle i denne Kevin James-film

Indholdsfortegnelse:

Dana White takkede nej til en rolle i denne Kevin James-film
Dana White takkede nej til en rolle i denne Kevin James-film
Anonim

UFC er den største MMA-organisation i verden, og kampagnen er frisk fra en massiv 2021-kampagne. Joe Rogan har været en langvarig kommentator, Eminem har promoveret sine største begivenheder, og kæmpere som Jorge Masvidal har haft voldsomme stigninger, der har skabt fantastiske historier. Det er virkelig et fantastisk tidspunkt at være fan af sporten.

UFC-præsident Dana White har været en lang offentlig person, og White har endda lavet noget skuespil. På et tidspunkt blev han tilbudt en plads i en Kevin James-komedie, men White afslog invitationen.

Lad os se tilbage på, hvordan tingene forløb.

Dana White er præsidenten for UFC

Som præsident for UFC er Dana White en offentlig sportsfigur, som millioner af fans er bekendt med. White har været ansigtet for promoveringen i årevis nu, og takket være sin tid på The Ultimate Fighter, på pressekonferencer og på de største sportsudstillinger i verden, har manden opnået et unikt offentligt image.

Whites involvering i UFC har været legendarisk. Elsk ham eller had ham, der er ingen tvivl om, at han har været fantastisk til fremme af MMA-sporten. Det, der engang blev kaldt "menneskelig hanekamp", er nu en global sport, der har givet anledning til superstjerner som Conor McGregor og Ronda Rousey.

Efter at have været rundt om blokken, er White stødt på nogle misundelsesværdige muligheder, herunder en chance for at optræde i nogle bemærkelsesværdige tv-projekter.

Dana White har begrænset skuespillererfaring

Dana White i et afsnit af It's Always Sunny
Dana White i et afsnit af It's Always Sunny

En af de fede ting ved at være en offentlig person er, at unikke muligheder kan dukke op på ethvert tidspunkt. Dana White er muligvis præsident for UFC, men dette har ikke forhindret ham i at optræde i flere tv-shows.

Ifølge IMDb har White gjort flere bemærkelsesværdige optrædener på den lille skærm. Dette begyndte tilbage i 2013 på et afsnit af The League. I stedet for bare at spille sig selv, fik White mulighed for at spille noget som en karakter kaldet The Goon. Det var ikke en stor rolle, men dem, der var bekendt med UFC-præsidenten, var glade for at se ham i hitshowet.

White optrådte også i programmer som Silicon Valley, og It's Always Sunny.

Interessant nok har White været venner med underholdningssuperstjernen Mark Wahlberg siden 90'erne, og endda boet sammen med skuespilleren i en periode.

"Jeg boede hos Wahlberg i formentlig fem måneder. Han var en fantastisk værelseskammerat, jeg havde det sjovt," fort alte han til Boston Magazine.

På trods af hans forbindelse til Wahlberg har White handlet sparsomt. På et tidspunkt blev han tilbudt en rolle i en Kevin James-film, men White afviste det.

Han afviste Kevin James' 'Here Comes The Boom

For år tilbage blev Dana White tilbudt en rolle i Kevin James-komedien Here Comes the Boom. Filmen fokuserede på James' karakter, der konkurrerede i MMA, hvilket betyder, at White passede perfekt til filmen. UFC-præsidenten gav dog muligheden videre.

Da White blev spurgt om filmen, og hvorfor han ikke medvirkede i den, sagde White det enkelt: han er ikke en god skuespiller.

"Kevin James bad mig om at være med i filmen. Han sendte mig et manuskript, og jeg sagde: "Bror. Jeg sætter pris på, at du tænker på mig. Jeg ved ikke, om du nogensinde har set min Bud Let reklame, men hvis du har, ville du forstå, hvorfor jeg ikke vil være med i filmen.' Jeg er ikke skuespiller, og den rolle, som [Joe] Rogan spiller, skulle være min. Det sidste, jeg skal gøre, er at gå foran med et godt eksempel på, at vores fyre alle burde løbe mod filmene. Der er kun et par af fyre i MMA's historie, der faktisk har gjort et godt stykke arbejde i en film, ved du hvad jeg mener?"

Vi er nødt til at give UFC-præsidenten en vis ære for at have selvbevidsthed om hans skuespilevner. Nogle ville have sprunget over chancen for at optræde i filmen, men White kender sine grænser.

Det er flere år siden forslaget om at optræde i filmen, og ikke meget har ændret sig for White i skuespillets verden. Han kender sine grænser, og i stedet for at handle satte han al sin energi i UFC, hvilket tydeligvis har givet pote.

UFC-fans ville have elsket at have set Dana White i Here Comes the Boom, men vi er nødt til at give White kredit for at være ærlige over for sig selv.

Anbefalede: