Før 'The Flash' gik Grant Gustin til audition for endnu en DC-karakter

Indholdsfortegnelse:

Før 'The Flash' gik Grant Gustin til audition for endnu en DC-karakter
Før 'The Flash' gik Grant Gustin til audition for endnu en DC-karakter
Anonim

DC har drevet tv-shows i årevis, og i løbet af den tid har de formået at sammensætte en række fantastiske tilbud. Uanset om det er det bedste afsnit af Batman: The Animated Series eller en vanvittig crossover-begivenhed, ved DC simpelthen en ting eller to om at lave et godt tv-program.

The Flash har været et hit for DC i årevis nu, og Grant Gustin har været en fantastisk Scarlet Speedster. Gustin har lavet bank som Barry Allen, og han har tjent hver eneste røde cent. Når det er sagt, var skuespilleren oprindeligt til audition for en helt anden DC-karakter, før han landede Flash.

Lad os tage et kig på, hvad der kunne have været.

The Arrowverse ændrede spillet for DC

Småskærmsuniverser er ikke et nyt koncept, men norm alt krydser disse universer sig med en episode her eller der og nogle subtile referencer. The Arrowverse har dog taget dette koncept til et helt nyt niveau i sin tid på tv.

Arrow fik bolden til at rulle, og derfra ville shows som The Flash, Batwoman, Supergirl, Legends of Tomorrow, Black Lightning og flere komme i spil og udvide Arrowverse betragteligt. Fra det tidspunkt af ville disse shows alle deltage i gigantiske crossover-begivenheder, der norm alt er forbeholdt storfilmsfilm.

Det har været bemærkelsesværdigt for DC-fans at læne sig tilbage og nyde showet i alle disse år. Ikke alene har disse fans nydt fantastiske crossovers og overbevisende historielinjer, men de har også nydt nogle spot-on beslutninger om casting for universets største karakterer.

Grant Gustin trivedes som blinket

I 2013 blev det annonceret, at den relativt ukendte skuespiller, Grant Gustin, havde fået rollen som Flash på det lille lærred. Denne nyhed stjal overskrifter, da der var stor forventning om, at Scarlet Speedster endelig skulle få sin egen store serie.

Da Gustin t alte om at få rollen, sagde Gustin: "Jeg elsker, at karakteren selv er en slags fanboy. Jeg voksede op som Superman-fan og DC-tegneseriefan … og jeg forholder mig til det. Det var min yndlingsting under audition-processen, kejtethed og fanboy indeni ham, som jeg bestemt kan relatere til."

Heldigvis gav satsningen på at kaste Gustin i rollen sig dybt ud, da han har været intet mindre end fantastisk i rollen som Barry Allen. Selvfølgelig vil der altid være folk med negative ting at sige, men overordnet set er der ingen tvivl om, at Gustin i høj grad har været ansvarlig for, at showet blev en succes på The CW.

I alt har der været otte sæsoner og over 150 afsnit, og fans håber, at programmet vender tilbage til en niende sæson.

Det har virkelig været bemærkelsesværdigt at se Grant Gustin i hovedrollen på The Flash, men på et tidspunkt gik han til audition for at spille en helt anden karakter i et andet DC-show.

Grant Gustin kom oprindeligt til audition for Roy Harper On Arrow

Så, hvilken DC-karakter gik Grant Gustin oprindeligt på audition for? For at finde ud af det, havde Gustin været til audition for at spille Roy Harper på Arrow, før han fik rollen som Flash.

Nu blev Roy Harper en regulær serie, og det ville have været et stort gennembrud for Gustin på det tidspunkt. Men i betragtning af hvor fantastisk han har været som Flash, kan vi ikke rigtig bebrejde folkene bag Arrow for ikke at caste ham som Roy Harper.

I sidste ende ville Colton Haynes være den heldige skuespiller til at få rollen som Roy Harper på Arrow.

På tidspunktet for sin casting havde han ingen idé om, hvor stor en aftale Harper var for DC-fans.

"Da Greg [Berlanti] ringede til mig for at komme med i showet, vidste jeg ikke, at det faktisk var en populær karakter. Så min bror fandt ud af det online og ringede i bund og grund til mig i gråd og sagde, "Jeg kan ikke tro, at du dybest set spiller Robin i Batman," sagde skuespilleren.

Han fortsatte med at sige: "Og jeg tænkte: "Du skal falde til ro." Nu er vi midtvejs i sæson 3, og jeg forstår spændingen og hvor utroligt fandom er, og hvordan og hvor utrolige tegneserierne er. Det tog mig noget tid, men nu forstår jeg hvorfor det er så utroligt. Jeg elsker tegneserier nu."

Haynes var fantastisk under sin tid på showet, og han havde en fantastisk kemi på skærmen med Stephen Amell og showets andre kunstnere.

Hvad angår Gustin, så fungerede tingene fint. Forhåbentlig kommer The Flash tilbage til mindst én rodeo mere.

Anbefalede: