Hvor meget tjener Grant Gustin for 'The Flash'?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget tjener Grant Gustin for 'The Flash'?
Hvor meget tjener Grant Gustin for 'The Flash'?
Anonim

The Arrowverse er et lille skærmunivers, der har vævet adskillige shows og interessante historier sammen gennem årene. Marvel holder det måske nede på det store lærred i den delte univers-arena, men DC har været langt mere imponerende med, hvad det har gjort på tv.

The Flash har været en fast bestanddel af Arrowverse i årevis, og på dette tidspunkt har showet blomstret siden 2015. Grant Gustin er stjernen i The Flash, og mens DC beskæftiger flere mennesker som Flash på stor og lille skærm, har Gustin været en standout i rollen. Som sådan har han lavet bank som Scarlet Speedster.

Lad os tage et kig på, hvor meget Grant Gustin tjener for at spille Flash!

Han tjener 100.000 USD pr. afsnit

Grant Gustin Flash
Grant Gustin Flash

DC tager en masse savn for det, de laver på det store lærred, men der kan ikke benægtes, at Arrowverse har været en stor succes på tv. The Flash er et af de mest populære tilbud på små skærme fra DC, og med tiden har Flash-stjernen Grant Gustin været i stand til at få en pæn løn for sin tid i programmet.

Ifølge Cheat Sheet trækker Gustin i øjeblikket $100.000 ned per episode for sin løn, hvilket er et imponerende tal. I betragtning af at The Flash sender op til over 20 afsnit pr. sæson, er det rimeligt at spekulere i, at Gustin tjener et par millioner hvert år på at spille Scarlet Speedster.

På nuværende tidspunkt er der ingen information om den løn, som Gustin tjente tidligt. Typisk vil en kunstners løn stige med et shows popularitet, så det er muligt, at han tjente en mindre løn tidligt og til sidst arbejdede sig op til den løn på $100.000, som han i øjeblikket befinder sig på.

Interessant nok er Gustins imponerende løn for at spille Flash på den lille skærm blandt toppen af bunken i piletangen, men den er ikke helt i stand til at formørke den person, der holder tingene nede på den øverste plads.

Dette er lige under Stephen Amells Arrow-løn

Stephen Amell Arrow
Stephen Amell Arrow

The Arrowverse fik sin start takket være succesen med Arrow, og selvom at basere en hel serie på Green Arrow måske virkede som en mærkelig idé i starten, endte denne beslutning med at blive en genial en af DC. Som sådan giver det perfekt mening, at Arrow-stjernen Stephen Amell er den bedste hund på den lille skærm.

Ifølge Cheat Sheet trækker Stephen Amell i øjeblikket $125.000 ned per episode på Arrow, hvilket er lidt mere end det, Grant Gustin laver på The Flash. Nej, dette er ikke et stort løngab, men det viser, at netværket indser vigtigheden af Amells præstation på Arrow.

Elsewhere in the Arrowverse tjener Supergirl-stjernen Melissa Benoist $75.000 pr. afsnit for at medvirke i programmet. Den medvirkende har ikke været i Arrowverse så længe som de to andre, og takket være populariteten af hendes show, kan det kun være et spørgsmål om tid, før hun er i stand til at ramme 6-cifret for sin løn pr. afsnit.

Der er ingen information om Arrowverse-lønninger, og hvordan de spiller i crossover-begivenheder, men vi må forestille os, at disse kunstnere ikke tager en lønnedsættelse for at optræde i andre Arrowverse-shows. Vi har fået nogle fede crossover-historier indtil videre, og alle involverede skal være blevet kompenseret i overensstemmelse hermed.

The Future Of The Flash

Grant Gustin Flash
Grant Gustin Flash

Som vi nævnte tidligere, er The Flash en af de mest populære programmer i Arrowverse, og folk er begyndt at spekulere på, hvor lang tid programmet har på den lille skærm. I øjeblikket er serien i gang med sin syvende sæson, hvilket er imponerende i sig selv.

Ifølge Fansided blev det bekræftet, at The Flash kommer tilbage for en ottende sæson, hvilket betyder, at Grant Gustin og resten af castet kan se frem til at tjene penge på showet i endnu et år. Dette må være kommet som en god nyhed for holdet, der bringer showet til live, da tv-shows kan komme og gå i en fart. Der er ingen garanti for, at en sæson 9 finder sted, men en garanteret ottende sæson er fint for nu.

Selv om han tjener 100.000 $ nu, kan Grant Gustin få et bump i løn, mens showet fortsætter på den lille skærm. Selvom han måske aldrig kommer til at tjene de svimlende beløb, som kammeraterne i Friends tjente, har han det stadig ganske godt for sig selv som Barry Allen for DC.

Succesen med The Flash har hjulpet Arrowverse med at vokse, og det har også hjulpet Grant Gustin med at øge sin nettoværdi.

Anbefalede: