Emily In Paris'-stjerne Lucien Laviscount fik drikkepenge til en ny Doctor Who

Indholdsfortegnelse:

Emily In Paris'-stjerne Lucien Laviscount fik drikkepenge til en ny Doctor Who
Emily In Paris'-stjerne Lucien Laviscount fik drikkepenge til en ny Doctor Who
Anonim

'Emily In Paris'-stjernen Lucien Laviscount påtager sig muligvis en anden rolle meget snart.

Den engelske skuespiller, bedst kendt for at portrættere Alfie i Netflix-serien med Lily Collins i hovedrollen, er blevet føjet til skuespillernes opstilling for at blive den næste Doctor Who. Den nuværende Doctor, spillet af den engelske skuespillerinde Jodie Whittaker, er ved at sige farvel til fans, og jagten på en ny inkarnation af karakteren er allerede begyndt.

'Emily In Paris'-stjerne Lucien Laviscount kunne blive den næste læge, der

Ifølge spillefirmaet William Hill er Laviscount, som også medvirkede i BBC-serien 'Waterloo Road' og sæbe 'Coronation Street', prissat til 12-1 for at blive den nye Time Lord.

Den tidsrejsende alien-karakter er ved sin fjortende iteration og følger i fodsporene på folk som David Tennant og Matt Smith.

Da Whittaker vil bøje sig, vil 'Doctor Who' nuværende showrunner Chris Chibnall også overrække Tardis-nøglerne til den tidligere forfatter Russell T. Davies efter to sidste 'Doctor Who'-specialafsnit, der skal sendes i år.

Sammen med Laviscount ser 'Doctor Who'-oddset 'It's A Sin'-stjernen Lydia West blandt favoritterne til rollen. West har tidligere arbejdet med nye Davies, så det ville ikke være umuligt for skuespillerinden at blive castet i den eftertragtede rolle.

Wests 'It's A Sin'-medspillere, Omari Douglas og Olly Alexander er også med i kapløbet.

Laviscount fejrede, at 'Emily In Paris' blev fornyet til sæson tre og fire

Laviscount fik sin 'Emily In Paris'-debut i sæson to, hvor han præsenterede sin charmerende Alfie for fans af showet skabt af Darren Star. Spoilere forude, hvis du ikke har nået de nye afsnit endnu.

Alfie, en englænder i Paris, møder Collins' Emily i franskundervisningen, og de to slår det ikke med det samme. Alfie synes, at Emilys ubetingede kærlighed til Paris er for romantisk og naiv, men han vil ændre mening takket være Emilys smittende entusiasme.

Når Emily lover Camille (Camille Razat), at hun ikke vil forsøge at komme sammen med Gabriel (Lucas Bravo), kommer hovedpersonen tættere på Alfie, og de to begynder at date. I slutningen af sæsonen skal den engelske forretningsmand tilbage til London, men foreslår, at han og Emily tager afstanden, noget hun i første omgang går med til. Efter et hjerteskifte beslutter fru Cooper sig dog for at åbne sit hjerte for Gabriel, kun for at finde ud af, at han og Camille var blevet sammen igen. Øv.

Vil Emily og Alfie blive sammen? Fans har to sæsoner mere til at finde ud af.

'Emily In Paris' sæson 1 og 2 streames på Netflix.

Anbefalede: