Her er lønnen for skuespillerne fra Netflix' 'Gilmore Girls: A Year In The Life

Indholdsfortegnelse:

Her er lønnen for skuespillerne fra Netflix' 'Gilmore Girls: A Year In The Life
Her er lønnen for skuespillerne fra Netflix' 'Gilmore Girls: A Year In The Life
Anonim

Netflix genoplivningen af Gilmore Girls gav os fire spækkede episoder af en sneklædt Stars Hollow, hvor Rory ræsede til London for at have en affære med Logan, Luke og Lorelai, der skulle giftes, og Kirk kommer med endnu en finurlig forretningsidé. Fans kunne lide at være tilbage i denne søde lille by, selvom vi alle havde vores egne tanker om, hvorfor disse episoder ikke var præcis, som vi ønskede, de skulle være. Det var stadig dejligt at være tilbage med Lorelai og Rory og deres sjove dialog.

Der er ingen nyheder om sæson 2 af A Year In The Life, og det er fans bestemt kede af. Men vi kan stadig se tilbage på denne sjove genoplivning og lære mere om den. Fortsæt med at læse for at finde ud af lønningerne til skuespillerne fra Netflix' Gilmore Girls: A Year In The Life.

Lauren Graham og Alexis Bledel tjente mange penge for 'Gilmore Girls: A Year In The Life'

Lauren Graham har en høj nettoværdi, og det ser ud til, at hun har tjent rigtig mange penge på at spille Lorelai Gilmore.

Med hensyn til Lauren Graham og Alexis Bledels A Year In The Life-løn, fik de hver især $750.000 for hver episode, ifølge Variety. Da der var fire afsnit, summer det op til en udbetaling på 3 millioner USD, ca.

Selvom lønningerne til de andre medvirkende ikke ser ud til at være kendte, ser det ud til, at stjernerne ville være blevet bet alt pænt, da de er så vigtig en del af showet.

De andre skuespillere er bestemt velhavende. Ifølge Celebrity Net Worth har Scott Patterson en nettoværdi på 15 millioner dollars, Kelly Bishop har 4 millioner dollars, og Melissa McCarthy har gjort det rigtig godt som filmstjerne og har en nettoformue på 90 millioner dollars.

Lønningerne på 'Gilmore Girls'

Det er blevet bredt rapporteret, at Lauren Graham og Alexis Bledel ser ud til at have fået et godt løft for Netflix-genoplivningen, da Lauren Graham siges at være blevet bet alt $50.000 for hver episode af OG-showet. Folk tror, at Alexis blev bet alt det samme, da hun og Lauren var de to store stjerner.

Gilmore Girls sluttede på grund af løndiskussioner, ifølge The List, og der var ingen konsensus om, hvad skuespillerne ville blive bet alt, hvis sæson 8 fandt sted.

Ifølge Bustle t alte afdøde Edward Hermann, der spillede Rorys bedstefar Richard, med forfatteren af en bog om showet og forklarede, at hans datter ikke var tilfreds med, at sæson 7 sluttede. Skuespilleren sagde: "Da jeg spurgte til ulejligheden, sagde hun 'Det er SLUT. Det er bare SLUT, og intet er afgjort! Gifter hun sig med Luke? Hvad SKER der? I er nødt til at tage jer sammen og lave slutningen. Kan I ikke bare lave en film om det?' Forklaringen om, at serien ikke tilhørte os, formede hende ikke. Det har den stadig ikke. Jeg har på fornemmelsen, at millioner af børn (og mødre!) har det på samme måde."

Hvad lavede Scott Patterson for 'A Year In The Life'?

Scott Patterson t alte om sin karriere og fort alte We althmanagement.com, at han faktisk sov i sin bil til tider, fordi han ikke havde penge nok, i det mindste før han blev Luke Danes. Skuespilleren sagde: "Jeg var lidt af en cowboy og kunne godt lide spændingen ved satsningen."

Scott sagde, at han begyndte at investere og lære mere om penge og at være ansvarlig. Da han blev spurgt om A Year In The Life, hentydede han til at tjene mange penge for disse fire Netflix-afsnit, selvom han ikke gik nærmere ind på, hvad hans løn var.

Scott sagde: "Det er altid godt at få en stor medvind. Det sætter mig bare i en bedre position til pensionering; det sætter mit barn i en bedre position."

Scott t alte også om at blive castet til den originale serie og forklarede, "Jeg var meget heldig, da jeg fik det job tilbage i 2000. Men jeg var gammel nok til at vide, at lynet nok ikke ville slå ned to gange, og at jeg hellere må være rigtig forsigtig. Jeg mener, jeg var i en lille studielejlighed i West Hollywood og bet alte 550 USD om måneden, forsyningsselskaber inkluderet, og jeg blev på det lille sted indtil 2003."

Selvom vi selvfølgelig ville være mere end begejstrede for at se flere Gilmore Girls: A Year In The Life, havde Milo Ventimiglia, der blev berømt efter at have spillet Jess Mariano, en klog måde at se det på.

Ifølge Us Weekly sagde Milo i 2017, at det giver mening, at der på et tidspunkt ikke vil være mere af dette elskede show. Skuespilleren sagde: "Du kan ikke have noget levende for evigt. Du er nødt til at acceptere, at der er et tidspunkt og et øjeblik, hvor dit yndlingsprogram er på, og du kan se historier om disse karakterer, men disse karakterer skal fortsætte. Disse skuespillere, der spiller dem, forfatterne, der skriver dem, de skal videre."

Anbefalede: