Behind The Scenes Secrets Of 'Eternals' fra 'Marvel Studios: Assembled

Indholdsfortegnelse:

Behind The Scenes Secrets Of 'Eternals' fra 'Marvel Studios: Assembled
Behind The Scenes Secrets Of 'Eternals' fra 'Marvel Studios: Assembled
Anonim

Tilbage i november 2021 introducerede Marvel Studios et helt nyt episk hold af helte til Marvel Cinematic Universe i deres film Eternals. Spillefilmen fulgte en gruppe på 10 udødelige væsener sendt til jorden af episke rumguder for at hjælpe med at udvikle menneskeheden og beskytte dem mod dyriske og dødelige rovdyr kaldet Deviants. Filmens rollebesætning var fyldt til randen med stjernespækkede A-listenavne, og det ser ud til, at det mangfoldige ensemble gennem hele optagelserne af filmen knyttede sig til og udviklede en familiedynamik, der ligner den, vi ser dem portrættere på skærmen.

På trods af dens lave Rotten Tomatoes-score var fans af filmen hurtige til at forsvare indslaget og påpegede, at det had, den modtog, føltes "meget målrettet". Siden dens udgivelse voksede filmens fanbase støt, og derfor var mange i februar 2022 ekstatiske over at blive genforenet med deres nye favoritgruppe af helte med udgivelsen af Marvel Studios Assembled: The Making Of Eternals. Dokumentaren fremhævede hele processen, som filmen gik igennem, fra forproduktion til den endelige udgivelse, inklusive nogle sjove ting og hemmeligheder bag kulisserne fra castet og besætningen. Så lad os tage et kig på nogle nøglehistorier og hemmeligheder fra bag kulisserne tilblivelsen af Eternals.

8 Digter William Blake inspireret instruktør Chloé Zhao

I modsætning til enhver anden Marvel-film, der havde forsøgt før den, formåede Eternals at udforske modsatrettede koncepter under den samme fortælling, mens de stadig bevarede en flydende historie. Tidligt i Marvel Studios: Assembled-indslaget gav instruktør Chloé Zhao selv et eksempel på dette, da hun udt alte, at visionen for hele filmen havde været at finde måder at fange "noget så episk og intimt på samme tid", som f.eks. "skabelse af en hel sol" og solsystem efterfulgt af noget så intimt som "en elskers bløde hvisken.” Zhao fremhævede, hvordan digtet Auguries Of Innocence af den historiske engelske digter, William Blake, havde været en stor inspiration til at opnå dette, idet han trak citater fra digtet som,”To see the world as a grain of sand” og anvendte det på filmens koncepter.

7 Dette er, hvor meget forskning og forberedelse der gik med at skabe 'Eternals'

Fortsættelse af flere års historiefortælling og karakterudvikling i Marvels Infinity Saga skulle altid vise sig at være en udfordring for teamet hos Marvel. Introduktionen af The Eternals var et trædesten væk fra det, der allerede var blevet brolagt af Avengers-filmene, mod fremtiden for MCU. Derfor var det afgørende for teamet hos Marvel at sikre, at Eternals ville være rig på tegneseriehistorien, der virkelig gør en Marvel-film speciel for fans.

Under dokumentaren bag kulisserne åbnede Eternals' forfattere Kaz og Ryan Firpo op om den langvarige proces bag det færdige manuskript til filmen og sagde, at de havde fået "800 siders research" fra alle de tegneserier og grafiske romaner.

6 De konceptuelle lag af 'Eternals' ifølge Chloé Zhao

Senere i dokumentaren brød Zhao ned i detaljer, hvert lag, som hun havde indlejret i filmens fortælling for at oversætte historien om The Eternals på skærmen.

Hun udt alte: "Der er lag i denne film. Der er et fantastisk sci-fi-eventyr, der strækker sig gennem tiden, og så under det, er der et meget komplekst familiedrama," og tilføjer, at "under det er en kærlighedshistorie, og så, i kernen af det, tror jeg faktisk er selvopdagelsesrejsen."

5 Det aztekiske sæt viste sig at være en udfordring for skuespilleren Barry Keoghan

I et øjeblik, hvor dokumentaren fokuserer på Druigs karakter, fremhævede skuespilleren bag den moralsk grå og komplekse karakter, hvordan en bestemt scene, eller mere specifikt et bestemt sæt, havde været meget udfordrende for ham at filme i. Det pågældende sæt? Den episke rekonstruktion af det aztekiske tempel. Keoghan udt alte, at han på grund af trappens stejlhed havde kæmpet for at "spille det køligt" og holde hovedet oppe og vendt mod kameraet, mens han gik ned ad dem.

4 Kumail Nanjiani var nødt til at arbejde med en danselærer i flere måneder for at forberede sig til Bollywood-sekvensen

En af de mest visuelt betagende og glædelige sekvenser i filmen kommer gennem en ekstravagant og farverig Bollywood-dansekoreografi, som Kumail Nanjianis Kingo leder. Men mens slutproduktet kan have været et syn at se, udt alte Nanjiani selv, at der skulle gøres meget hårdt arbejde og fysisk forberedelse for at nå dertil. Under dokumentaren fremhævede Nanjiani sin uerfarenhed med dans forud for filmen. Derfor udt alte han, at da Zhao havde nævnt for ham, at hun ville inkludere en stor dansesekvens til hans karakter, bad skuespilleren om en danselærer, som han arbejdede med i flere måneder i forvejen, før han optog scenen.

3 Lauren Ridloffs mand blev ASL-tolken på stedet

En faktor, der gav Eternals titlen som "mest forskelligartede Marvel-film" til dato, var repræsentationen af døve identiteter i en hovedrolle. Den døve skuespillerinde Lauren Ridloff portrætterede karakteren af speedster Makkari i filmen. Dette gav en inspirerende kraftfuld figur for alle døve fans at se op til i biografen. Under dokumentaren blev det afsløret, at Ridloff selv pressede på for så meget underskrift på skærmen som muligt. Skuespillerne og besætningen blev undervist i tegnsprog under optagelserne, og Ridloffs helt egen mand fungerede som tolk på stedet.

2 Salma Hayek overvandt sin barndomsfrygt under optagelserne

I et specifikt øjeblik i dokumentaren beskrev lederen af superhelteholdet, Salma Hayek, hvordan en meget specifik scene var svær for hende at filme, men alligevel hjalp hende med at overvinde en stor frygt for hende. Skuespillerinden udt alte, hvordan hun for flere år siden havde været ude for en frygtelig ulykke, mens hun kørte på hest, og derfor aldrig kunne være i nærheden af dem siden. En scene i filmen krævede dog, at hendes karakter, Ajak, kom ind på scenen på hesteryg. Hayek fremhævede, hvordan hun oprindeligt havde kæmpet for at overvinde frygten og forsøge at komme op på hesten, men da hun endelig gjorde det, følte hun sig "frigjort fra sin fortid og sin frygt."

1 Et bestemt øjeblik under produktionen bevægede 'Eternals'-castet mere end noget andet

For en nykommer, der slutter sig til den gigantiske filmiske franchise, ville det være norm alt at føle sig overvældet af projektets episke skala og vægten bag det. Under et specifikt øjeblik i dokumentaren fremhævede castet af Eternals, hvordan det var særligt bevægende for dem, da de alle for første gang samledes i deres fulde superheltekostumer. Mens nogle rollebesætningsmedlemmer som Ridloff gik i stykker i øjeblikket, havde andre en endnu større reaktion på deres kostumer. Brian Tyree Henry, der portrætterede Phastos i filmen, udt alte, at da han så hans kostume for første gang, kaldte han straks hver enkelt ind, der havde været involveret i at skabe det og personligt takkede dem for at lave en "lille sort dreng fra North Carolina". som aldrig troede på en million år”, at han ville være der, til en superhelt.

Anbefalede: