Jamie Lee Curtis er en ægte Scream Queen: Hvilken af hendes horror-film tjente mest?

Indholdsfortegnelse:

Jamie Lee Curtis er en ægte Scream Queen: Hvilken af hendes horror-film tjente mest?
Jamie Lee Curtis er en ægte Scream Queen: Hvilken af hendes horror-film tjente mest?
Anonim

Hollywood-stjernen Jamie Lee Curtis blev berømt i 80'erne som en skrigedronning efter at have stirret i adskillige gyserfilm i det årti. I dag er skuespillerinden bedst kendt for sin portrættering af Laurie Strode i Halloween-serien, som Curtis helt sikkert tjente mange penge på. I øjeblikket anslås Jamie Lee Curtis at have en nettoværdi på $60 millioner.

I dag tager vi et kig på, hvor godt skrigedronningens gyserfilm klarede sig ved billetkontoret. Bliv ved med at rulle for at finde ud af, hvilken af Jamie Lee Curtis' skræmmende film, der endte med at indtjene over $250 millioner!

11 'Terror Train' - Box Office: $8 Million

Kicking the list off er slasher-filmen Terror Train fra 1980, hvor Jamie Lee Curtis spiller Alana Maxwell. Udover Curtis har filmen også Ben Johnson, Hart Bochner, Sandee Currie og Timothy Webber i hovedrollerne. Filmen følger en gruppe universitetsstuderende, der er målrettet af en maskeret morder ved en nytårsaften-begivenhed, som afholdes på et tog i bevægelse - og den har i øjeblikket en rating på 5,8 på IMDb. Terror Train endte med at indtjene 8 millioner dollars ved billetkontoret.

10 'Halloween III: Season Of The Witch' - Box Office: $14,4 millioner

Næste på listen er sci-fi-gyserfilmen Halloween III: Season of the Witch fra 1982. I den laver Jamie Lee Curtis en cameo som stemmer fra udgangsforbuddet og telefonudbyderen. Filmen har Tom Atkins, Stacey Nelkin og Dan O'Herlihy i hovedrollerne - og det er den tredje episode i Halloween-serien. Halloween III: Season of the Witch har en vurdering på 5,0 på IMDb, og den endte med at tjene 14,4 millioner dollars ved billetkontoret.

9 'Prom Night' - Box Office: $14,8 millioner

Lad os gå videre til slasher-filmen Prom Night fra 1980, hvor Jamie Lee Curtis spiller Kimberly "Kim" Hammond. Udover Curtis har filmen også Leslie Nielsen, Casey Stevens, Eddie Benton og Robert A. Silverman i hovedrollerne. Filmen følger en gruppe teenagere til bal, som er målrettet af en maskeret morder, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,3 på IMDb. Prom Night endte med at indtjene 14,8 millioner dollars ved billetkontoret.

8 'The Fog' - Box Office: $21,3 Million

Den overnaturlige gyserfilm fra 1980 The Fog er den næste. I den portrætterer Jamie Lee Curtis Elizabeth Solley, og hun spiller sammen med Adrienne Barbeau, John Houseman, Janet Leigh og Hal Holbrook.

Filmen handler om en glødende tåge, der breder sig over en lille by i Californien, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,8 på IMDb. The Fog endte med at tjene $21,3 millioner ved billetkontoret.

7 'Halloween II' - Box Office: $25,5 millioner

Næste på listen er slasher-filmen Halloween II fra 1981 - den anden del af Halloween-serien. I den spiller Jamie Lee Curtis Laurie Strode, og hun spiller sammen med Donald Pleasence og Dick Warlock. Filmen fortsætter historien om Michael Myers, og den har i øjeblikket en vurdering på 4,8 på IMDb. Halloween II endte med at indtjene 25,5 millioner dollars ved billetkontoret.

6 'Virus' - Box Office: $30,7 millioner

Lad os gå videre til sci-fi-gyserfilmen Virus fra 1999, hvor Jamie Lee Curtis spiller Kelly "Kit" Foster. Udover Curtis har filmen også Donald Sutherland, William Baldwin, Joanna Pacuła og Marshall Bell i hovedrollerne. Virus er baseret på tegneserien af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,0 på IMDb. Filmen endte med at tjene 30,7 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'Halloween: Resurrection' - Box Office: $37,6 millioner

Slasher-filmen Halloween: Resurrection fra 2002 åbner top fem på dagens liste. Filmen er den ottende del i Halloween-serien, som følger Michael Myers på hans drabstogt.

Filmen har i øjeblikket en vurdering på 3,9 på IMDb, og den endte med at tjene $37,6 millioner i billetkontoret.

4 'Halloween' (1978) - Box Office: $60–70 millioner

Slasher-filmen Halloween fra 1978, som er den første aflevering i franchisen, er den næste. Filmen har Donald Pleasence, Jamie Lee Curtis, P. J. Soles og Nancy Kyes i hovedrollerne og fortæller historien om mentalpatienten Michael Myers, der er på et sindssygehospital for at myrde sin søster, da han var seks år gammel. Halloween har i øjeblikket en vurdering på 7,7 på IMDb, og det endte med at indtjene 60-70 millioner dollars.

3 'Halloween H20: 20 Years Later' - Box Office: $75 Million

Slasher-filmen Halloween H20: 20 Years Later fra 1998 åbner de tre bedste på dagens liste. Filmen har Jamie Lee Curtis, Adam Arkin, Michelle Williams, Josh Hartnett, LL Cool J og Joseph Gordon-Levitt i hovedrollerne – og det er den syvende episode i Halloween-serien. Filmen har en 5.8 på IMDb, og det endte med at tjene $75 millioner i billetkontoret.

2 'Halloween Kills' - Box Office: $131,7 millioner

Den andenplads på dagens liste er slasher-filmen Halloween Kills fra 2021, som er den tolvte del af Halloween-serien. Filmen har Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Anthony Michael Hall og Kyle Richards i hovedrollerne. Halloween Kills har i øjeblikket en vurdering på 5,6 på IMDb, og det endte med at tjene $131,7 millioner i billetkontoret.

1 'Halloween' (2018)- Box Office: $255,6 millioner

Og endelig afslutter listen på førstepladsen 2018 slasher-filmen Halloween - den ellevte aflevering i franchisen. Filmen har Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton og Virginia Gardner i hovedrollerne - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,5 på IMDb. Halloween endte med at indbringe 255,6 millioner dollars ved billetkontoret.

Anbefalede: