Hvilken Reese Witherspoon Rom-Com var det største Box-Office-hit?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Reese Witherspoon Rom-Com var det største Box-Office-hit?
Hvilken Reese Witherspoon Rom-Com var det største Box-Office-hit?
Anonim

Hollywood-stjernen Reese Witherspoon har haft succes i filmindustrien siden 90'erne, og i dag er hun ikke kun kendt som en af de pæneste skuespillerinder - men hun var også den rigeste skuespillerinde i 2021. Mens Witherspoon har medvirket i adskillige genrer gennem årene, nogle af hendes rom-coms er blevet kultklassikere.

I dag tager vi et kig på, hvilke af Reese Witherspoons rom-coms, der fik mest ved billetkontoret - fra Legally Blonde til Sweet Home Alabama, bliv ved med at rulle for at finde ud af det!

10 'Vigtigheden af at være seriøs' - Box Office: $17,2 millioner

Kicking the list off er det romantiske komedie-drama fra 2002 The Importance of Being Earnest. I den spiller Reese Witherspoon Cecily Cardew, og hun spiller sammen med Rupert Everett, Colin Firth, Frances O'Connor, Judi Dench og Tom Wilkinson. Filmen er baseret på den klassiske manerkomedie fra 1895 The Importance of Being Earnest af Oscar Wilde - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,8 på IMDb. Vigtigheden af at være seriøs blev lavet på et budget på $15 millioner, og det endte med at indtjene $17,2 millioner. Selvom et skuespil fra det nittende århundrede måske ikke passer til din typiske definition af en rom-com, har denne film bestemt masser af komedie og romantik.

9 'Penelope' - Box Office: $21,2 millioner

Næste på listen er den romantiske fantasy-komedie Penelope fra 2006, hvor Reese Witherspoon spiller Annie. Udover Witherspoon har filmen også Christina Ricci, James McAvoy, Catherine O'Hara, Peter Dinklage og Richard E. Grant i hovedrollerne. Penelope fortæller historien om en pige, der er født med næsen af en gris - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,7 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $15 millioner, og den endte med at indtjene $21.2 millioner i kassen. Witherspoon er ikke stjernen i denne film, men hun spiller en vigtig birolle.

8 'Home Again' - Box Office: $37,3 Million

Lad os gå videre til 2017 rom-com Home Again, som fortæller historien om en 40-årig enlig mor, der bor sammen med tre unge håbefulde filmskabere i Los Angeles.

I filmen spiller Reese Witherspoon Alice Kinney, og hun spiller sammen med Jon Rudnitsky, Pico Alexander, Lake Bell, Reid Scott og Nat Wolff. Home Again - som har en rating på 5,8 på IMDb - blev lavet på et budget på 15 millioner dollars, og det endte med at tjene 37,3 millioner dollars ved billetkontoret.

7 'How Do You Know' - Box Office: $48,7 Million

The 2010 rom-com How Do You Know, hvor Reese Witherspoon spiller Lisa Jorgenson, er den næste. Udover Witherspoon har filmen også Owen Wilson, Paul Rudd, Jack Nicholson og Kathryn Hahn i hovedrollerne. How Do You Know følger en softballspiller, der befinder sig midt i en kærlighedstrekant - og den har i øjeblikket en 5.4 rating på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 120 millioner dollars, men den endte med at tjene kun 48,7 millioner dollars i billetkontoret.

6 'Just Like Heaven' - Box Office: $102,8 millioner

Næste på listen er fantasy-rom-com'en Just like Heaven fra 2005. I den spiller Reese Witherspoon Dr. Elizabeth Masterson, og hun spiller over for Mark Ruffalo. Filmen er baseret på den franske roman fra 1999 If Only It Were True af Marc Levy - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,7 på IMDb. Ligesom Heaven blev lavet på et budget på 58 millioner dollars, og det endte med at indbringe 102,8 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'Legally Blonde 2: Red, White &Blonde' - Box Office: $124,9 millioner

Åbner top fem på dagens liste er 2003 rom-com Legally Blonde 2: Red, White & Blonde, som er efterfølgeren til filmen Legally Blonde fra 2001. I den portrætterer Witherspoon Elle Woods, og hun spiller sammen med Sally Field, Regina King, Jennifer Coolidge, Bruce McGill og Luke Wilson. Filmen har i øjeblikket en rating på 4,8 på IMDb. Den blev lavet på et budget på 45 millioner dollars, og den endte med at indtjene 124,9 millioner dollars ved billetkontoret.

4 'Legally Blonde' - Box Office: $141,8 millioner

Lad os gå videre til rom-com'en Legally Blonde fra 2001, som er baseret på Amanda Browns roman af samme navn. Som tidligere nævnt spiller Witherspoon Elle Woods i den - og filmen har i øjeblikket en vurdering på 6,4 på IMDb.

Legally Blonde blev lavet med et budget på 18 millioner dollars, og det endte med at indtjene 141,8 millioner dollars ved billetkontoret.

3 'This Means War' - Box Office: $156.5 Million

Den romantiske spionkomedie This Means War fra 2012, hvor Reese Witherspoon spiller Lauren Scott, åbner op for top tre på dagens liste. Udover Witherspoon har filmen også Chris Pine, Tom Hardy og Til Schweiger i hovedrollerne. Filmen følger to CIA-agenter, der opdager, at de dater den samme kvinde - og den har i øjeblikket en 6.3 vurdering på IMDb. This Means War blev lavet på et budget på $65 millioner, og det endte med at tjene $156,5 millioner ved billetkontoret.

2 'Four Christmases' - Box Office: $163,7 millioner

Den andenplads på dagens liste er 2008 Christmas rom-com Four Christmases. I den spiller Reese Witherspoon Kate Kinkaid, og hun spiller sammen med Vince Vaughn, Robert Duvall, Jon Favreau, Mary Steenburgen og Tim McGraw. Filmen følger et par, mens de besøger alle fire af deres fraskilte forældre til jul - og den har i øjeblikket en vurdering på 5,7 på IMDb. Fire juler blev lavet på et budget på $80 millioner, og det endte med at tjene $163,7 millioner i billetkontoret.

1 'Sweet Home Alabama' - Box Office: $180,6 millioner

Og endelig afslutter listen på førstepladsen rom-com'en Sweet Home Alabama fra 2002, hvor WIthersppon - der tjente en formue på sin rolle - portrætterer Melanie Carmichael/Smooter. Udover skuespillerinden har filmen også Josh Lucas, Patrick Dempsey, Fred Ward, Mary Kay Place og Jean Smart i hovedrollerne. Filmen følger en kvinde, der bor i New York City, da hun vender hjem til Alabama for at skilles fra sin mand. I øjeblikket har den en vurdering på 6,2 på IMDb. Sweet Home Alabama blev lavet på et budget på 30 millioner dollars, og det endte med at tjene 180,6 millioner dollars ved billetkontoret, hvilket gjorde det til Reese Witherspoons hidtil mest profitable rom-com!

Anbefalede: