Sandheden om, hvad Baywatchs originale rollebesætning er værd i dag

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om, hvad Baywatchs originale rollebesætning er værd i dag
Sandheden om, hvad Baywatchs originale rollebesætning er værd i dag
Anonim

Da den første sæson af Baywatch begyndte at blive sendt i 1989, var der ingen mulighed for, at nogen involveret i showet kunne vide, at det overhovedet ville få succes. Faktisk var Baywatch så mislykket, da det først begyndte at blive sendt, at NBC aflyste showet efter kun én sæson. På trods af det store tilbageslag valgte folkene bag Baywatch at tage en stor risiko ved selvstændigt at producere en anden sæson af serien for at sælge i syndikering.

Forbløffende nok blev Baywatch et af de mest succesrige shows i verden, da det begyndte at blive vist i syndikering. Faktisk blev showet så kendt, at næsten to årtier efter showets ophør med produktionen blev det tilpasset til en storfilm med Dwayne "The Rock" Johnson i hovedrollen. Derudover er mange tidligere fans interesserede i, hvad der er sket med Baywatchs originale rollebesætning i løbet af de sidste tyve år, og hvor mange penge de er værd i dag.

6 Jeremy Jacksons nettoværdi er $300.000

Når de fleste ser tilbage på Baywatchs arv, er de nødt til at tænke på seriens voksne stjerner, da det er let at glemme, at serien også fokuserede på en karakter, der var et barn. Vækket til live af Jeremy Jackson, Hobie Buchannon er søn af Baywatchs hovedperson, som blev portrætteret af David Hasselhoff. Desværre, ligesom mange andre tidligere børnestjerner, der er blevet arresteret, tilbragte Jackson tid bag tremmer efter at have indgået en retssag, da han blev anklaget for at have stukket nogen. Tilsyneladende på et meget bedre spor nu, kører den tidligere barnestjerne Jeremy Jackson Fitness, er i fantastisk form, og han er værd $300.000 ifølge celebritynetworth.com.

5 Shawn Weatherlys nettoværdi er $1 million

Selv om de fleste forbinder de tidlige dage med Baywatch med Pamela Anderson, var det først i seriens tredje sæson, at hun kom med i castet. I stedet spillede den første sæson nogle skuespillere, som mange mennesker siden har glemt, herunder Shawn Weatherly. Weatherly, en tidligere Miss USA og Miss Universe, medvirkede også især i Police Academy 3: Back in Training. I løbet af de sidste tyve år har Weatherly kun taget to roller ifølge IMDb. På trods af det er Weatherly 1 million dollar værd ifølge celebritynetworth.com, selvom det faktum, at hun er gift med præsidenten for et biotekforskningsfirma, sandsynligvis spiller en rolle i det.

4 Peter Phelps nettoværdi er $1,5 millioner

I løbet af den første sæson af Baywatch portrætterede Peter Phelps Trevor Cole, en arrogant livredder, hvis liv bliver vendt på hovedet, når hans selvtillid blev rystet. En australsk skuespiller, Phelps medvirkede også i shows i sit hjemland, herunder Stingers and Sons and Daughters, og han arbejdede konsekvent i mange år. Som et resultat er Phelps værd $1,5 millioner ifølge celebnetworths.com, men pålidelige kilder har endnu ikke bekræftet det tal.

3 Erika Eleniaks nettoværdi er $4 millioner

I år 1989 tog Erika Eleniaks karriere stor fart, da hun sluttede sig til castet i Baywatch og poserede for Playboy som kun 19-årig. I modsætning til de fleste af de skuespillere, der medvirkede i Baywatchs første sæson, blev Eleniak med i showet efter dets NBC-aflysning, da hun var en del af seriens første tre sæsoner. Oven i det medvirkede Eleniak i film som The Blob, Under Siege og The Beverly Hillbillies, og hun fortsætter med at finde skuespilarbejde fra og til den dag i dag. Af alle disse grunde er Eleniak $4 millioner værd ifølge celebritynetworth.com.

2 Parker Stevensons nettoværdi er $10 millioner

Da den første sæson af Baywatch debuterede på tv, var næsten alle seriens stjerner for det meste ukendte. At caste Parker Stevenson som Craig Pomeroy var dog lidt af en større sag for showets producenter. Stevenson havde trods alt været en mindeværdig del af shows som The Hardy Boys og Falcon Crest, før Baywatch begyndte. Selvom Stevenson forlod Baywatch efter seriens første sæson, ville han fortsætte med at optræde i en lang række af shows og film. Oven i det giftede Stevenson sig med berømthedskokken Lisa Schoen, som også har fremmet hans formuer. Af alle disse grunde har Stevenson samlet en formue på 10 millioner dollars ifølge celebritynetworth.com.

1 David Hasselhoffs nettoværdi er $10 millioner

Efter at have spillet hovedrollen i Knight Rider fra 1982 til 1986 fortsatte David Hasselhoff med at stå for de første ti sæsoner af Baywatch. Ud over at være en stor tv-stjerne i alle disse år, havde Hasselhoff også en særdeles succesfuld musikkarriere internation alt. For nylig tjente Hasselhoff som dommer for konkurrenceshows som America's Got Talent og Britain's Got Talent. En af de sjældne skuespillere, der har vist sig at være en overlever i Hollywood, Hasselhoff er 10 millioner dollar værd ifølge celebritynetworth. Selvom det er et svimlende beløb for de fleste mennesker, er det uden tvivl overraskende, at Hasselhoff ikke er mere værd baseret på al den succes, han havde i løbet af sin karriere.

Anbefalede: