Hvem spillede Dan Levy på 'Degrassi'?

Indholdsfortegnelse:

Hvem spillede Dan Levy på 'Degrassi'?
Hvem spillede Dan Levy på 'Degrassi'?
Anonim

Dany Levy fulgte i sin far Eugenes fodspor for at blive endnu et kendt navn inden for komedie, og han har gjort sit hjemland Canada stolt med succesen med sit prisvindende show Schitt's Creek. Men du bliver måske overrasket over, at før Levy var lige så berømt som sin far, var han nødt til at skære tænderne i biroller. Ikke kun det, han optrådte på et andet show, der betragtes som en af de mest populære kulturelle eksportvarer i Canada. Dan Levy havde en birolle i 3 afsnit af Degrassi.

Levy spillede Robbie i tv-filmen Degrassi Goes Hollywood, som blev omdannet til en fire-episode af Degrassi: The Next Generation med titlen "Paradise City". Hvad var Levys karakter? Hvordan havde Degrassi-fans det med hans præstation? Hjælpede det hans karriere? Lad os finde ud af det.

6 Hvad var 'Degrassi Goes Hollywood'?

Degrassi Goes Hollywood var en tv-film fra 2009, hvor eleverne på Degrassi High, inklusive Manny, Paige, Craig, Ellie, Peter, Danny og Sav, alle kommer til Los Angeles for at forfølge skuespiller- og musikkarrierer. Drengebandet STUDZ er klar til at gøre deres store gennembrud, og det lykkes Paige at få en rolle i en fiktiv film, der bliver instrueret af Jason Mewes (AKA Jay of Jay og Silent Bob). Det er her, Levy kommer ind i billedet.

5 Hvem var Dan Levys karakter på 'Degrassi'?

Når Paige hjælper sin chef (en fiktiv skuespillerinde ved navn Hailey Montel) med at komme til audition for rollen som Trixie, drømmepigen i Jason Mewes' film, mødes hun med en producer, der er imponeret over hendes personlighed og hendes præstation og giver hende den store del i stedet. Den producer hed Robbie, og ja, han blev faktisk spillet af ingen ringere end Dan Levy.

4 Var Dan Levys karakter en god fyr eller en dårlig fyr?

Mens nogle fans så Robbie som en slags antagonist, er sandheden, at han hverken var god eller dårlig. Robbie repræsenterer det faktum, at erhvervslivet kan komme foran personlige forbindelser og venskaber i Hollywood. Selvom han ikke nødvendigvis er en skurk, er han en kilde til filmens konflikt, fordi han forsøger at få Paige til at underskrive en kontrakt, der permanent vil cementere hende som en etableret Hollywood-skuespillerinde, men på bekostning af at vende hende ryggen til sine venner og hendes liv tilbage. hjem. Han kommer også på den dårlige side af Manny Santos og instruktør Jason Mewes ved at bruge sin magt som studieleder til at insistere på, at Paige spiller hovedrollen i stedet for Manny.

3 Hvad syntes Degrassi-fans om Dan Levys præstation?

Fans så ud til at nyde det, men publikumsanmeldelser af hele filmen er blandede. Den lavet til tv-film har en vurdering på 6 ud af 10 på IMDb, men en godkendelsesvurdering på 88 % i Google Anmeldelser og en godkendelsesvurdering på 75 % på Rotten Tomatoes. Selvom dette ikke er de dårligste anmeldelser, showet kunne have fået, er der bestemt mere populære lavet-til-tv-film. Hvorvidt det var Levys præstation, der påvirkede anmeldelserne, er svært at sige, men overordnet set så de fleste fans ud til at kunne lide det, bortset fra de 25 %, der tog til Rotten Tomatoes for at sige, at de ikke gjorde det.

2 Dan Levy optrådte på 'Degrassi' sammen med flere andre stjerner

Sjove fakta: Degrassi har en lang track record med berømtheder, der optræder enten tidligt i deres karriere eller senere som gæstestjerner, der spiller sig selv. Alle ved, at Degrassi var begyndelsen på Drakes karriere, men han er langt fra deres eneste stjerne. Alene i Degrassi Goes Hollywood har du Jason Mewes, Kevin Smith, Fallout Boys Pete Wentz, Kelly Clarkson, Vivica A. Fox, Perez Hilton og Cassadee Pope. Smith, Mewes, Hilton og Wentz havde alle optrådt på tidligere versioner af Degrassi, før de blev berømte, så deres cameos er en hyldest til deres tidlige bidrag til showet. Showet startede også karrieren for skuespillerinden Nina Dobrev, som også er med i filmen.

1 Dan Levy var også med i en musikvideo til sin 'Degrassi'-medspiller Kelly Clarkson

Sjovt nok var Degrassi Levys første seriøse rolle på skærmen, men det var teknisk set ikke hans første. I 2005 havde Levy en ukrediteret rolle i musikvideoen til Kelly Clarksons sang "Behind These Hazel Eyes". Tilfældigvis var Kelly Clarkson også i Degrassi Goes Hollywood, hvor hun spillede sig selv. På trods af at han nu er en prisvindende skuespiller og showrunner takket være Schitt's Creek, er Dan Levys tidlige karriere skuespilkreditter ret sparsomme. Til dels skyldes det, at han brugte de første år af sin karriere på at arbejde som vært i stedet for som skuespiller. Han var vært for programmer som MTV Live og et afsnit af The Hills aftershow. Til dato har han kun 13 skuespilkreditter på sit navn, men med flere Emmy-priser nu på hylden vil han sandsynligvis få flere roller og blev lige så institutionel for Hollywood, som sin far er.

Anbefalede: