Don't Look Up': Den virkelige årsag til, at Leonardo DiCaprio næsten afviste Netflix-filmen

Indholdsfortegnelse:

Don't Look Up': Den virkelige årsag til, at Leonardo DiCaprio næsten afviste Netflix-filmen
Don't Look Up': Den virkelige årsag til, at Leonardo DiCaprio næsten afviste Netflix-filmen
Anonim

Netflix gik helt ud og sammensatte et all-star cast til 'Don't Look Up', med folk som Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep og så mange andre.

Leo og Jen i særdeleshed brød banken for deres løn på filmen, det er tydeligt, instruktør Adam McKay ville have dem begge på og i sandhed, deres kemi i filmen er temmelig fantastisk.

Fans var overraskede over, at Leo tog rollen i første omgang. I sandhed tog han ikke beslutningen fra den ene dag til den anden, det tog fem måneder at komme til en endelig beslutning. Leo havde en række problemer, der skulle tages hånd om, men i sidste ende kom det hele sammen. Lad os tage et kig på, hvad der skete bag kulisserne.

At få Jennifer Lawrence til at acceptere var meget nemmere for Adam McKay

Familiarity spiller en stor rolle i at få en bestemt rolle eller rollebesætning i en film. Spørg bare Leonardo DiCaprio og hans forhold til Martin Scorsese, de to arbejder konstant ved siden af hinanden.

Det ser ud til, at den samme prøvelse fandt sted med Jennifer Lawrence og filmens skaber Adam Mckay. Ifølge McKay sammen med Indie Wire har de to en lang historie ved siden af hinanden, som startede helt tilbage, da Lawrence var teenager.

"Jeg har kendt Jen i et stykke tid. Et af de første møder, hun nogensinde havde i Los Angeles efter hendes første film, var med mig, da hun var 17 år gammel, måske 18 år gammel. Hun tilbad 'Stepbrødre', så da hendes agent spurgte, hvem hun ville møde… var de sandsynligvis ikke glade for at høre svaret: ham, der lavede 'Stepbrødre'."

Lawrence spiller en stor rolle i filmen, og i sandhed blev hun castet som hovedpersonen, ifølge krediteringerne.

Ikke desto mindre var det lige så vigtigt at få Leonardo DiCaprio med på projektet, og i virkeligheden tog det skuespilleren et stykke tid at acceptere givet nogle få betingelser.

Leonardo DiCaprio tog fem måneder at acceptere rollen i Netflix-filmen 'Don't Look Up'

I betragtning af Leos forhold til Martin Scorsese var filmskaberen næsten sikker på, at skuespilleren ville videregive sit arbejde. Derudover fandt der en pandemi sted sammen med sikkerhedsproblemer, alt dette resulterede i, at DiCaprio overvejede tilbuddet i fem måneder.

Når det blev fastslået, at filmen kunne optages under sikre omstændigheder, var alle sider enige om filmen. McKay var fuldstændig chokeret over Leos beslutning om at acceptere.

"Jeg synes, han er fantastisk, og jeg elsker hans arbejde, men jeg tænkte bare, at han ikke ville gøre det her, for hvis jeg kun kunne arbejde med Martin Scorsese, ville jeg kun arbejde med Martin Scorsese," sagde McKay.

"Jeg ville være Martin Scorseses assistent på sættet. Så hvorfor skulle han gøre det her med mig? Men som det viser sig, at han virkelig elskede manuskriptet. Vi gik frem og tilbage på det. Det handlede om en fire-fem-måneders proces, hvor vi bare sparkede rundt med ideer. Vi tog en pause i karantænen, og se, da vi fandt ud af en teoretisk sikker måde at optage denne film på, var han med. Jeg kunne ikke tro det. Det er ingen overraskelse, at han er fabelagtig i filmen."

Leo har svirret fans, castet i en helt anden rolle var vant til, også med en ganske sans for humor.

Det var dog ikke sjovt for Leo, da han gjorde indsigelse mod en bestemt scene.

Leonardo DiCaprio havde et problem med en bestemt Meryl Streep-scene i filmen

Instruktør Adam McKay var meget åben omkring processen. Ikke kun t alte han om negationerne sammen med Leo, men han rørte også ved base sammen med ET og diskuterede, hvordan Leo virkelig var bag kulisserne.

Som det viser sig, var skuespilleren ikke fan af en bestemt scene med Meryl Streep.

"Leo. Leo betragter bare Meryl som filmkongelighed … selvom roy alty måske ikke er et kompliment … men som sådan en særlig figur i filmens historie."

“Han kunne ikke lide at se hende med tatoveringen på lænden, gå et sekund nøgen. Han sagde noget til mig som:’Har du virkelig brug for at vise det?’ Og jeg var sådan:’Det er præsident Orlean; det er ikke Meryl Streep.’ Men hun blinkede ikke engang. Hun tog det ikke engang op."

Uanset den særlige situation var Leo stolt over at være med i filmen, især i betragtning af det faktum, at den diskuterede miljøet, noget han har ønsket at tage udgangspunkt i i et stykke tid nu i filmen.

Anbefalede: