Det største Disney Channel Show fra 90'erne ifølge IMDb

Indholdsfortegnelse:

Det største Disney Channel Show fra 90'erne ifølge IMDb
Det største Disney Channel Show fra 90'erne ifølge IMDb
Anonim

Børne-tv har altid været et sted, hvor seje programmer kan trives, og tingene kom virkelig godt frem i 90'erne. Nickelodeon havde shows som All That, Cartoon Network havde shows som The Powerpuff Girls, og endda netværk som Fox Kids havde Batman: The Animated Series som en del af sine serier.

I løbet af 90'erne pumpede Disney Channel fantastisk indhold ud, og det var en æra, hvor netværket virkelig kom til sin ret. Siden da har det bevaret sin plads på fjernsynet, mens det har givet plads til andre vildt succesfulde shows.

90'erne Disney Channel havde det ene fantastisk show efter det næste, men hvilket var det bedste af flokken? Folkene på IMDb har t alt, og det bedste show vil måske overraske nogle mennesker.

Disney Channel trivedes i 90'erne

Tilbage i 90'erne kom Disney Channel i gang med sine bedste tilbud. Ligesom Nickelodeon og Cartoon Network hævede Disney Channel sit spil betydeligt, og børnene var fuldstændig og aldeles taknemmelige for, at de fik fantastiske shows på alle tidspunkter af døgnet.

Disney Channel, der har fordel af store Disney-ejendomme, var i stand til at fremtrylle nogle fede tilbud, hvoraf nogle endda er overført fra 80'erne. Shows som Goof Troop, Rescue Rangers, TaleSpin og DuckTales var alle fantastiske shows, og det er kun i animationsafdelingen.

Kanalen havde også nogle seriøst seje live-action-tilbud som Adventures in Wonderland og Dumbo's Circus. Igen var det fansene, der høstede fordelene, da de kunne fortsætte med at nyde fantastiske shows hele dagen lang.

Igennem årene har der været en stor debat om, hvilket Disney Channel-program fra 90'erne, der var det bedste. Konkurrencen var hård, men der ser ud til at være en klar hakkefølge takket være folkene på IMDb.

Bill Nye, videnskabsmanden er på andenpladsen med 8,2 stjerner

Ingen på andenpladsen er Bill Nye the Science Guy, som blev rangeret med 8,2 stjerner på IMDb. Dette show er intet mindre end ikonisk, og det var medvirkende til at gøre Bill Nye til et kendt navn og en af de mest elskede figurer fra 90'erne.

De af os, der ikke havde Disney Channel, kunne nogle gange fange Bill Nye, mens han var i naturfagsklassen, og de dage var altid de bedste. Smæk en Lunchable og en Dunkaroo, gå ind i naturfagsklassen, og nyd videnskabens vidundere med en af de bedste tv-værter i hans tidsalder.

Alt i alt burde det ikke være for overraskende at se Bill Nye rangere dette højt på IMDb. Folk elsker virkelig, hvad denne fyr bringer til bordet, når han er på skærmen, og dette har været en følelse siden hans dage på Disney Channel i 90'erne.

Så fantastisk som videnskabsmanden Bill Nye var tilbage i sin bedste alder, var den stadig ikke god nok til at indtage førstepladsen på IMDb.

'So Weird' topper listen med 8,5 stjerner

Så, hvilken serie betragtes som det bedste Disney Channel-show fra 90'erne? Folkene på IMDB har t alt, og So Weird er showet, der tager topplaceringen hjem! Måske ikke det show, som nogle mennesker havde forventet, men så igen, var der nogen, der forventede, at et show som dette skulle være på Disney Channel i første omgang?

Tilbage i 1999 fik So Weird sin debut på Disney Channel, og straks vidste fans, at de fik noget andet, end de var vant til. Dette var trods alt netværket med et væld af animerede shows, såvel som live-action tilbud som Sister, Sister og Even Stevens. Heldigvis kom So Weird og injicerede noget frisk til seerne.

Med kunstnere som Erik von Detten og Mackenzie Phillips i hovedrollerne, So Weird var et show, der handlede om det paranormale, og fans slugte hver episode, som netværket sendte. I 3 sæsoner og 65 afsnit var So Weird en absolut lækkerbisken for fans.

Der var hård konkurrence på IMDB om denne topplacering, og shows som Recess, Bug Juice og Smart Guy missede lige cuttet. Dette viser bare, hvor fantastisk So Weird var dengang.

I denne konkurrence med fantastiske Disney Channel-tilbud er So Weird showet, der kommer i top. Hvis du endnu ikke har set dette program, anbefaler vi stærkt, at du giver et afsnit eller fire et se.

Anbefalede: