Spider-Man: No Way Home': Ny plakat afslører Willem Dafoes Green Goblin First Look

Indholdsfortegnelse:

Spider-Man: No Way Home': Ny plakat afslører Willem Dafoes Green Goblin First Look
Spider-Man: No Way Home': Ny plakat afslører Willem Dafoes Green Goblin First Look
Anonim

Den nylige Spider-Man: No Way Home gav fans et glimt af Willem Dafoe i kostume som Green Goblin, den ikoniske superskurk fra tegneserierne. Dafoe bragte først karakteren til live i Sam Raimis originale filmtrilogi.

Dafoes karakter rygtedes at være med i filmen, kort efter at Alfred Molina bekræftede sin involvering og fort alte, at han ville gentage sin rolle som Otto Octavius. Hans tilknytning til MCU filmen var ikke officiel, før den første trailer gav fans et kig på Green Goblin-teknologien. Nu, i en ny plakat til Spider-Man: No Way Home, kan vi se Dafoe uden jakkesættet, køre på karakterens ikoniske flagermus-formede Goblin Glider.

Første kig på Willem Dafoe i kødet

Primært har Spider-Man: No Way Home-trailere og tv-spots indtil videre fokuseret på Otto Octavius og hans overraskelse over at møde Spider-Man, som ikke er Tobey Maguire, hvilket yderligere sætter skub i rygterne om skuespillerens rolle i filmen.

Plakaten ser endelig Dafoes skurk, iført et hættedragt og beskyttelsesbriller, køre på det ikoniske svævefly, som det ses i filmen instrueret af Sam Raimi. Det meste af kostumet ser ud til at være identisk med superskurkens tidligere gentagelser på storskærm, men vi mangler endnu at se Dafoe i aktion som Green Goblin!

Vi ser også de andre Multiversal-gæster, som ifølge Doctor Strange er dømt til at dø i kamp mod Spider-Man. Der er Green Goblin, Alfred Molinas Doctor Octopus, Thomas Haden Churchs Sandman, Rhys Ifans' Lizard, samt Jamie Foxx' Electro. Skurkene er alle blevet set i de forskellige Spider-Man-film, som ser Tobey Maguire og Andrew Garfield som den web-slyngende superhelt.

Spider-Man: No Way Home er afslutningen på Tom Hollands filmtrilogi efter Spider-Man: Homecoming og Spider-Man: Far From Home. Filmen introducerer multiverset i MCU, som drillet i Disney+ miniserien Loki. Fase 4 vil fortsætte med at udforske de mange parallelle verdener med Doctor Strange in the Multiverse of Madness, som også spiller Elizabeth Olsen som Wanda Maximoff.

No Way Home har været omgivet af rygter om deres højprofilerede rollebesætning. Selvom Tom Holland og Andrew Garfield gentagne gange har afvist rapporter om en cameo fra tidligere Spider-Men, er fans overbevist om, at det blot er endnu en af Marvels bedst bevarede hemmeligheder.

Anbefalede: