Denne A-listestjerne afviste rollen som Barts storebror på 'The Simpsons

Indholdsfortegnelse:

Denne A-listestjerne afviste rollen som Barts storebror på 'The Simpsons
Denne A-listestjerne afviste rollen som Barts storebror på 'The Simpsons
Anonim

Den lille skærm har været hjemsted for animerede shows, der har været rettet mod et ældre publikum. South Park og Family Guy er eksempler på shows, der har underholdt ældre publikummer i årevis nu.

The Simpsons går flere år forud for begge disse shows, og på grund af dette er det det mest succesrige animerede show i historien. Serien har gjort en række mindeværdige ting gennem årene, og de har fået nogle fantastiske gæstestjerner til at hoppe ombord og stemme en karakter. Nogle stjerner har dog afvist showet.

Lad os se, hvilken A-lister der nægtede at stemme Barts ældre bror i programmet.

'The Simpsons' er et ikonisk show

Som måske det mest ikoniske show i tv-historien er The Simpsons et show, der næppe behøver en introduktion. Den er blevet set og nydt af millioner af mennesker over hele kloden, og selv dem, der aldrig har set en eneste episode, kender den i det mindste.

I løbet af sin tid på den lille skærm har showet sendt over 700 afsnit og har blomstret siden den sidste del af 1980'erne. Franchisen har tv-afsnit, film, videospil, forlystelsesparker og næsten alt andet under solen. Det har naturligvis gjort sin skaber, Matt Groening, til en meget rig mand.

Succesen med showet har åbnet mange døre gennem årene, og serien har gjort et godt stykke arbejde med at udnytte sine muligheder. En vigtig ting, som de har gjort godt med, er at rekruttere store berømtheder til at gæste medvirke i et afsnit eller to.

De har haft tonsvis af gæstestjerner

En af de fantastiske ting ved, at The Simpsons har været i luften så længe, er, at de har været i stand til at lokke nogle af de største navne i Hollywood til noget stemmeskuespil.

Nogle af de store navne, der arbejdede på The Simpsons, inkluderer Mark Hamill, Dustin Hoffman, Bette Middler, Michael Jackson, Winona Ryder og Ron Howard. Showet har endda haft store musikalske gæster som The Beatles, Red Hot Chili Peppers, Aerosmith, The Ramones og Johnny Cash.

Matt Groening t alte om sin yndlingsgæstestjerne og sagde: "Albert Brooks altid, fordi han bringer så mange ad-libs og skriver sjovere vittigheder i farten, end vi nogensinde kunne skrive til ham. Og Werner Herzog, filmen instruktør; han kan få et grin ud af enhver linje. Han er helt genial. Han er så sjov."

"En person, der overraskede mig, var Anne Hathaway. Jeg vidste, at hun er en fantastisk skuespiller, men hun er også en fantastisk sangerinde og kan bringe vittighederne til de sungede tekster. Hun var meget imponerende," tilføjede han.

Det er klart, at store stjerner ikke er bange for at blive vist på The Simpsons, men sandheden i sagen er, at showet ikke har været i stand til at få alle, som de har ønsket.

Tom Cruise nægtede at stemme Barts bror

Ifølge ScreenRant blev Top Gun-stjernen Tom Cruise tilbudt rollen som Barts storebror, der afdækker en verden af usikkerhed for Homer i "Brother From the Same Planet" (sæson 4, afsnit 14). forfattere hævder, at Cruise afviste rollen adskillige gange, hvor rollen til sidst gik til Phil Hartman. Der var dog et spor af Cruise i rollen, hvor Bart hævdede, at Tom er en F-14 pilot i episoden."

Cruise har aldrig været kendt for sit stemmeskuespil, men at give chancen for at hoppe ombord på The Simpsons midlertidigt virker som en forpasset chance af skuespilleren. Husk, at sæson 4 blev sendt i 90'erne, dengang Cruise var frisk på at blive en stjerne i 80'erne og arbejdede hen imod legendestatus.

År senere henvendte The Simpsons sig til Cruise for at få en mulighed for at optræde i showet, men endnu en gang gav han chancen videre. Angående episoden Cruise var oppe til, skrev ScreenRant: "Plottet i episoden ser Homer få et job som personlig assistent for et Hollywood-par. Afsnittet ser Alec Baldwin og Kim Basinger spille sig selv, men de var ikke førstevalget for rollen. Oprindeligt skrevet til Bruce Willis og Demi Moore, The Simpsons kredsede tilbage til Cruise, efter at Willis og Moore afviste dem."

Tom Cruise gav flere muligheder for at give stemme til en karakter i The Simpsons, men takket være, at showet stadig er i luften, er der stadig en lille chance for, at Cruise kan optræde som stemmeskuespiller på et tidspunkt.

Anbefalede: