Hvem er den virkelige inspiration bag 'Ted Lasso'?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er den virkelige inspiration bag 'Ted Lasso'?
Hvem er den virkelige inspiration bag 'Ted Lasso'?
Anonim

Det er virkelig ulig noget, Jason Sudeikis nogensinde har arbejdet i sin karriere. Showet modtager fantastiske anmeldelser i øjeblikket, og med grund har ' Ted Lasso ' så meget hjerte og sjæl. Det er sjovt, og alligevel alvorligt, alt sammen på samme tid.

For Jason var vejen til at få showet i gang ikke en konventionel vej. Som vi vil afsløre, startede det hele med en reklamefilm efter hans tid på ' SNL', og senere ville det blive til noget endnu større, takket være et skub fra de nærmeste i hans liv.

I betragtning af hvor unik karakteren er, spekulerer fans på, om skuespilleren baserer det på nogen bestemt. Som det viser sig, har han nogle inspirationskilder, som han bruger stumper af.

Det hele startede med en reklame

Skru tiden tilbage til 2013, og Jason Sudeikis oplevede et stort skift i sin karriere. Han skulle forlade SNL med en løbetur på ti år, og det var tid til at spille med i film, såsom ' Horrible Bosses '. Det var på det tidspunkt, at skuespilleren blev kontaktet af NBC Sports for at optage en reklamefilm for fodbold, som var på vej til netværket.

Sammen med 'E' husker Jason oplevelsen: "De havde fire eller fem ideer, og en af dem var en amerikansk træner for fodbold i London, og de havde modelleret ideen ud fra en version af en trænerkarakter. Jeg havde spillet et par gange på SNL, som mere er en råbende, skrigende, slags Bobby Knight drill sergent-stemning," husker Sudeikis. "Og jeg tænkte: 'Øh, det har jeg sådan set gjort', og jeg så lige noget lidt anderledes, og det var det, der endte med at blive Ted Lasso."

Når reklamen var færdig, tænkte Jason og mange andre, at der måske var mere i dette. Og hurtigt nok blev han presset til at udforske karakteren yderligere.

Olivia Wilde spillede en kæmpe rolle i kickstarten af showet

Når den anden video var færdig, blev det tydeligt, at der kunne være gjort noget med karakteren.

Den store troende var ingen ringere end Jasons tidligere partner, Olivia Wilde, som spillede en stor rolle i ikke blot at skubbe Sudeikis mod projektet, men også give det grønt lys.

''Så en dag i 2015 kom min [daværende] partner [Olivia Wilde] hen til mig en dag og sagde: 'Du ved, du burde lave Ted Lasso som et show,' og jeg sagde, 'Jeg ved det ikke', men efter at have marineret på det, tænkte jeg, at det måske kunne ske."

"Olivia, selv da vi bare skrev for år siden uden nogen købere eller endda lancerede det endnu, gav det et stort skub," sagde Hunt.

Olivia var fast på sin holdning om, at det var på tide for Jason at tage hen og optage showet i udlandet, "Olivia var ligesom, 'Jason, du laver dette show. Du skal til London, du tager afsted at lave det her med dine venner, og det er alt, hvad der skal til.'"

For Jason var det vigtigste vendepunkt, hvor anderledes karakteren var og ikke den klassiske, barske tv-træner. Dette påvirkede hans beslutning om at se på projektet endnu mere: ''Den evige optimisme og håbefuldhed som 'aw-shucks' t alte virkelig til mig på en måde, så jeg tænkte: 'Okay, der kan være noget mere her.' Fordi det er en rigtig sjov karakter at spille, en rigtig sjov karakter at skrive for og en virkelig sjov prisme at se verden igennem."

Når man ser på de første to sæsoner af showet, er det tydeligt, at skuespilleren tog den rigtige beslutning, da han udforskede showet.

Nu spekulerer fans på, i betragtning af hans præstation, om han modellerer den efter nogen bestemt. Som det viser sig, henter han lidt inspiration fra en bestemt træner.

Manager Jürgen Klopp gav lidt inspiration

Nu er showet ikke baseret på nogen, men skuespilleren afslørede dog, at han henter inspiration fra andre. En af disse personer inkluderer Premier League-manager Jurgen Klopp. Ifølge Jasons ord med Sports Illustrated var han inspireret af en bestemt historie.

"Mand. Da jeg hørte om, at han havde taget sit hold for at gå til karaoke, tænkte jeg: "Hallooooo, historieidé," fort alte Sudeikis til publikationen.

Hyggeligt nok afslørede skuespilleren også, at skuespilleren er den bedste version af sig selv, efter en nat med et par drinks: "Ted ser det bedste i mennesker, og han er virkelig den bedste version af mig selv. Han er ligesom mig efter to øl på tom mave på en klar solskinsdag, ligesom: 'Med os alle sammen, hvad kan vi ikke gøre?'"

Anbefalede: