Hvorfor Ben Stiller afviste denne A-List-skuespiller for 'Zoolander

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Ben Stiller afviste denne A-List-skuespiller for 'Zoolander
Hvorfor Ben Stiller afviste denne A-List-skuespiller for 'Zoolander
Anonim

Selv om det betragtes som en kultklassiker i disse dage, var det ikke tilfældet fra starten. Ben Stiller kæmpede for at få lavet 'Zoolander', studierne forstod ikke filmen, og i virkeligheden kunne dens udgivelsesdato ikke have været værre - i betragtning af, hvad der foregik i verden.

Derudover var castingen problematisk, da en bestemt stjerne i filmen næsten måtte udelukke på grund af planlægningsproblemer. Dette fik filmen til at søge efter erstatninger, og i virkeligheden stjal en vis A-liste-skuespiller næsten rollen - Stiller indrømmede selv, at det var en vellykket audition.

Vi tager et kig på alt, hvad der skete bag kulisserne. Vi kan alle blive enige om, at den rigtige beslutning om casting blev truffet sidst på dagen.

Filmen fik en barsk start

Fra starten af produktionen var 'Zoolander' i en massiv ulempe. Ben Stiller indrømmer selv, at studiet ikke helt forstod konceptet, og lige ud af porten blev budgettet skåret ned fra $6 til $1 million. "Jeg tror ikke, at de helt fik den tone, vi gik efter," siger Stiller.

Derudover ville den gennemgå flere omskrivninger, tingene så virkelig ikke så lovende ud.

Som om det ikke var svært nok at fordøje, kunne timingen ikke have været værre, når først filmen fik sin udgivelse. Den blev frigivet i slutningen af september 2001 efter 9-111-angrebene. På det tidspunkt var en stor del af det amerikanske publikum ikke interesseret i at se en film af sådan art. Den endte med at tjene 60 millioner dollars ved billetkontoret, men i virkeligheden voksede dens tilslutning, efter at den forlod biograferne.

Justin Theroux ville også kime ind sammen med Esquire og accepterede, at filmen ramte sit præg senere.

"Jeg tror ikke, de fleste så den første i biografen," siger han. "De så det på dvd eller kabel eller satellit, så det blev næsten [som] dette sjældne stykke vinyl, som folk opdagede og virkelig nød derhjemme."

"Så på den måde var det en indie, som alle fik opdaget på egen hånd i modsætning til at være en åbningsweekend. Og det er en del af grunden til, at jeg synes, det er sådan en elsket film, fordi alle har en personlig forbindelse til det."

Owen Wilson indvilgede sammen med Collider i, at den ville vokse en stor fanbase i årene efter udgivelsen. Det skal dog være vigtigt at bemærke, at Wilson næsten slet ikke var med i filmen.

Owen Wilson var næsten ikke tilgængelig til optagelsen

Som Owen Wilson afslørede med The Independent, er hans største fejl, i hvert fald ifølge ham selv, at han ikke tog nok chancer i løbet af sin karriere. Dette ville i sidste ende spille en stor rolle i hans accept af koncerten.

"Min største mode-faux-pas er nok ikke at tage nok chancer. Jeg er tilbøjelig til at være meget sikker. Jeg tror, du skal kaste terningerne lidt mere. Efter jeg havde lavet det Valentino-show – de pyjamaser, jeg havde på, Først syntes jeg, det er latterligt. Hvem ville have dem på? Så begyndte jeg at bære dem. Den reaktion, jeg fik fra folk – "Goh, jeg elsker de bukser" - og så begyndte jeg at tænke, at jeg er nødt til at gøre det her mere, tag flere chancer."

Derudover havde Wilson et tæt forhold til Ben Stiller. Duoen havde mødt hinanden under en 'Cable Guy' audition, og senere ville Stiller sende Wilson et brev, hvor han roste ham for hans arbejde. "Jeg tror, det var, da han så Bottle Rocket. Han skrev det sødeste brev til mig, hvor han sagde, hvor meget han elskede filmen, hvilket betød rigtig meget, fordi ingen så Bottle Rocket, og sagde, at han håbede, at vi kunne arbejde sammen om noget., en dag, og det skete helt sikkert."

Det viser sig, at den store kemi heller ikke fandt sted på grund af et timing-problem. Wilson skulle altid være Hansel, men da hans tidsplan så ud til at være usikker, begyndte besætningen at se på andre, inklusive en stor A-listestjerne.

Jake Gyllenhaal blev overvejet

Det er rigtigt, ifølge Ben Stiller selv, var ingen ringere end Jake Gyllenhaal engang overvejet til rollen. Ben ville indrømme, at det var en fantastisk audition, "Den eneste, jeg tydeligt husker, var en ung Jake Gyllenhaal, der lavede denne storøjede version af Hansel, som var virkelig sjov."

Selv om det ville have været fantastisk at se Jake i rollen, kunne ingen spille Hansel, som Wilson gjorde. Og i sandhed havde Gyllenhaal et hektisk program i 2001 med tre film, inklusive 'Donnie Darko'. Han led ikke af den forpassede chance, selvom det ville have været interessant at se ham i en så anderledes slags rolle.

Anbefalede: