Hvilket 'Squid Game'-medvirkende medlem har den højeste nettoværdi?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket 'Squid Game'-medvirkende medlem har den højeste nettoværdi?
Hvilket 'Squid Game'-medvirkende medlem har den højeste nettoværdi?
Anonim

Når det kommer til Netflix-serien, er det ingen overraskelse, at den nyeste tilføjelse, Squid Game, er på vej til at blive et af de mest sete programmer nogensinde. Den koreanske serie, skrevet af Hwang Dong-hyuk, blev første gang lanceret for over et årti siden, men den blev afvist af utallige studier, indtil den endelig blev samlet op af Netflix.

Fans er blevet forelsket i showet, men det er tydeligt, at de er blevet mere forelsket i det sjove cast! Med et par velkendte ansigter fra succesrige koreanske serier til en række nye skuespillere på scenen, er der ingen tvivl om, hvilken indflydelse Squid Game har haft på rollebesætningen, både på deres karrierer og bankkonti.

Med serien, der er placeret i top 10 over hele kloden, spekulerer fans på, hvor rigt showet har gjort castet, og endnu bedre, hvem kommer ud på toppen med den højeste nettoværdi?

Lee Byung-hun er $20 millioner værd

Selvom vi måske ikke har set hans ansigt for mange gange gennem serien, blev Front Man, også kendt som Hwang In-ho, spillet af ingen ringere end det sydkoreanske ikon, Lee Byung-hun. Fans lærte ham mest at kende fra hans sorte maske og stemme hele vejen igennem, men hans identitet blev afsløret kun få øjeblikke før Hwang skød sin egen bror.

Lee Byung-hun er ikke fremmed for det store lærred, i betragtning af at han har optrådt i mange film- og tv-shows før, herunder Joint Security Area (2000), A Bittersweet Life (2005), Masquerade (2012), The Magnificent Seven (2016) og selvfølgelig Squid Game. Skuespilleren er anerkendt i hele Sydkorea, hvilket gør det ikke overraskende, at han har formået at samle en nettoværdi på $20 millioner, hvilket gør ham til det rigeste Squid Game-besætningsmedlem.

Lee Jung-jae er $5 millioner værd

Lee Jung-jae spillede ingen ringere end hovedrollen i Squid Game, Seong Gi-Hun, også kendt som Player 456. Selvom han måske har været ivrig efter at tjene milliarder af vundet i de sadistiske børnespil, er det tydeligt, at Lee Jung-jae næppe er desperat efter pengene. Skuespilleren er ret kendt i hele Sydkorea, efter at have debuteret tilbage i 1994 i serien Feelings.

Lee blev senere castet i K-dramaet Sandglass, før han fik sin breakout-rolle i An Affair, som øjeblikkeligt fik hans fanskare til at skyde i vejret. I dag er skuespilleren nu kendt over hele verden for sin skildring af Seong Gi-Hun, en chauffør med en spilleafhængighed. Heldigvis for Jung-jae kunne han ikke være længere væk fra sin karakter, i betragtning af at skuespilleren er $5 millioner værd.

'Squid Game' gjorde Heo Sung-tae til en millionær

Mens Heo Sung-tae måske har spillet skurken på skærmen, Jang Deok-su, er han en af de bedste kærester i det virkelige liv! Stjernen delte et billede af sig selv bag kulisserne på settet med en buket spillere og takkede sine fans i billedteksten for at "gøre ham til millionær."

Det sjove skud fik fans til at forelske sig mere og mere i skuespilleren, og med succesen med Squid Game er det ingen overraskelse, at han har formået at tjene sig selv en hel lønseddel, idet han har sat sin nettoværdi på et sted mellem $1 - $2 million.

Anbefalede: