Hvilken 'Outer Banks'-stjerne er den yngste i det virkelige liv?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken 'Outer Banks'-stjerne er den yngste i det virkelige liv?
Hvilken 'Outer Banks'-stjerne er den yngste i det virkelige liv?
Anonim

Adventure mystery teen-showet Outer Banks havde premiere på Netflix i foråret 2020, og det blev straks et stort hit. Seere over hele kloden kunne bare ikke få nok af 'Pogues' og alle deres skænderier - og skuespillerne, der spiller John B, Sarah, Pope og co. blev hurtigt de hotteste nye stjerner i branchen. I december 2021 blev teenagedramaet officielt fornyet for en tredje sæson, og det er sikkert at sige, at fans ikke kan vente på, at det får premiere.

Så mens vi venter på nogle nye Outer Banks-eventyr, så lad os tage et kig på, hvor gammelt castet til Netflix-hittet er. Det er ingen hemmelighed, at teenagere på skærmen norm alt ikke spilles af egentlige teenagere i det virkelige liv - men hvilket Outer Banks rollebesætningsmedlem er i øjeblikket 18 år gammel, hvilket gør dem til de yngste? Bliv ved med at rulle for at finde ud af det!

8 Chase Stokes, der spiller John B Routledge er 29 år gammel

Kicking listen off er Chase Stokes, der spiller John B Routledge på Outer Banks. Skuespilleren blev født den 16. september 1992 i Annapolis, Maryland, og han er i øjeblikket 29 år gammel. Udover Netflix-hittet har skuespilleren optrådt i projekter som Stranger Things, Dr. Bird's Advice for Sad Poets og Tell Me Your Secrets. Skuespilleren indrømmede dog, at han boede i sin bil, før han fik hovedrollen på Outer Banks. Af de medvirkende, der spiller teenagere i programmet, er Chase Stokes den ældste.

7 Drew Starkey, der spiller Rafe Cameron er 28 år gammel

Den næste på listen er Drew Starkey, som spiller Rafe Cameron i det populære eventyr mysterieshow. Skuespilleren blev født den 4. november 1993 i Hickory, North Carolina, og han er i øjeblikket 28 år gammel, hvilket betyder, at han er den næstældste 'teenager' i serien. Udover Outer Banks kan Rafe Cameron også ses i projekter som Love Simon, The Hate U Give og Scream: Resurrection.

6 Austin North, der spiller Topper, er 25 år gammel

Lad os gå videre til Austin North, der spiller Topper i Netflix-hitshowet. Skuespilleren blev født den 30. juli 1996 i Cincinnati, Ohio, og han er i øjeblikket 25 år gammel.

Udover Outer Banks har Austin North også optrådt i projekter som I Didn't Do It, All Night og Jessie.

5 Madelyn Cline, der spiller Sarah Cameron er 24 år gammel

Næste på listen er Madelyn Cline, der spiller Sarah Cameron på Outer Banks. Skuespillerinden datede faktisk medspilleren Chase Stokes, men desværre endte de to ting i november 2021. Madelyn Cline blev født den 21. december 1997 i Goose Creek, South Carolina, hvilket betyder, at hun i øjeblikket er 24 år gammel. Bortset fra eventyr mysteriet teen-showet, er Madelyn Cline også kendt for at optræde i projekter som This Is the Night, Stranger Things og The Originals.

4 Rudy Pankow, der spiller JJ Maybank er 23 år gammel

Rudy Pankow, der spiller JJ Maybank i eventyret mystery teen-show er den næste på listen. Skuespilleren blev født den 12. august 1998 i Ketchikan, Alaska, og han er i øjeblikket 23 år gammel. Udover Outer Banks har Rudy Pankow også optrådt i projekter som Solved, The Politician og Sunny Family Cult.

3 Madison Bailey, der spiller Kiara "Kie" Carrera er 22 år gammel

Lad os gå videre til Madison Bailey, som spiller Kiara Carrera i Netflix-teen-dramaet. Skuespillerinden blev født den 29. januar 1999 i Kernersville, North Carolina, og hun er i øjeblikket 22 år gammel. Udover Outer Banks omfatter andre projekter, hun optrådte i, American Horror Stories, Impractical Jokers: The Movie og Council of Dads.

2 Jonathan Davis, der spiller Pope Heyward, er 22 år gammel

Et andet medvirkende i Outer Banks, som i øjeblikket er 22 år, er Jonathan Daviss. Skuespilleren, der spiller Pope Heyward i det mystiske teenagershow, blev født den 28. februar 1999 i Nashville, Tennessee.

Udover Outer Banks har Jonathan Daviss også optrådt i projekter som Shattered Memories, Edge of the World og Deliverance Creek. Skuespilleren og Madison Bailey er de to næstyngste skuespillere i serien, da de begge i øjeblikket er 22.

1 Julia Antonelli, der spiller Wheezie Cameron er 18 år gammel

Og endelig afslutter listen som det yngste medlem af Outer Banks er Julia Antonelli. Skuespillerinden, der spiller Wheezie Cameron, blev født den 15. april 2003 i Virginia, og hun er i øjeblikket 18 år gammel. Det betyder, at hun faktisk er den eneste teenageskuespiller i programmet - alle de andre, der spiller teenagere, er faktisk allerede i 20'erne. Udover det populære Netflix teen-show medvirkede Julia Antonelli også i projekter som Billions, WITS Academy og Every Witch Way.

Anbefalede: