Hvor er skuespillerne fra '90210' genstartet i dag?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er skuespillerne fra '90210' genstartet i dag?
Hvor er skuespillerne fra '90210' genstartet i dag?
Anonim

90'ernes tv-drama, Beverly Hills, 90210, var et så stort hit, at programskabere lavede det om i 2008. Den nye 90210 kørte i fem sæsoner og gav millennials alt det drama, de savnede fra originalen. Beverly Hills er kendt for at være glamourøs og fuld af velhavende, privilegerede beboere. Postnummeret siger virkelig det hele, og med al den magt følger ansvar. Børnene i West Beverly Hills var kendt for at stikke deres hænder, hvor de ikke hørte hjemme. De voksne var heller ikke fremmede for skandale.

Medvirken består af en gruppe bedste venner, herunder Annie Wilson, hendes bror Dixon, hendes kæreste Liam Court og hendes gode venner Erin Silver, Adrianna Tate-Duncan, Navid Shirazi og Teddy Montgomery. Wilson-forældrene blev spillet af ingen ringere end Full Houses Lori Loughlin og Melrose Places Rob Estes. Andre store rollebesætningsmedlemmer omfattede Beverly Hills, 90210 alumner Tori Spelling, Jennie Garth og endda Shannen Doherty. Lad os tage et kig og se, hvad denne stjernespækkede rollebesætning laver i disse dage.

10 Lori Loughlin

Længe forbi er de dage, hvor Lori Loughlin simpelthen var Annie og Dixons mor på 90210. Desværre tog skuespillerindens liv en mørk drejning i 2019, da hun viste sig at være involveret i den store optagelsesskandale på universitetet. Hendes navn er nu tæt forbundet med den begivenhed i stedet for hendes dage som tv-skuespiller. I øjeblikket er Lori fast besluttet på at få sin skuespillerkarriere tilbage på sporet!

9 Rob Estes

Rob er en meget begavet skuespiller og instruktør, som har medvirket i sæbeoperaer og dramaserier i næsten tyve år. Han er mest kendt for sin rolle i 90210, som er den sidste fans, der har set ham på tv-skærmen. Han bor i øjeblikket i Bellevue, Washington, og er gift og har to børn, Mason og Maya. For nylig optrådte Rob i teenagerdramaet After We Collided sidste år.

8 Shenae Grimes

Shenae Grimes spillede hovedrollen som Annie Wilson på 90210 i fem sæsoner. Grimes og ægtemanden Josh Beech bød velkommen til datteren Bowie i 2018 og deres søn Kingsley i august 2021. Sidste år genforenede hun med castet via Zoom på sin populære YouTube-kanal. Hendes fokus for nylig har været på at kuratere hendes Youtube-kanal, og hendes dage på et teenagerdrama er fortid.

7 Matt Lanter

Matt har ikke bremset en smule, når det kommer til sin skuespillerkarriere. Siden han havde hovedrollen som den dårlige dreng, der slog ind på den gode pige, har han fået mange succesfulde roller. Fra 2016 til 2018 spillede han hovedrollen som Wyatt Logan, en tidsrejsende, i NBC-serien Timeless, og i 2021 portrætterede han George Hutchence i Netflix-superhelteserien Jupiter's Legacy.

6 AnnaLynne McCord

Efter sin rolle som den glubske Naomi Clark gik McCord i Broadway tilbage i 2011. Hun medvirkede også i et par film hist og her, men hendes passion var at støtte kvinder og børn, der blev ofre for menneskehandel og seksualiseret vold. McCord arbejder konstant frivilligt for at hjælpe velgørende organisationer og er formand for Together1Heart. Hendes arbejde som aktivist går ikke ubemærket hen, og hun er sådan en inspiration for kvinder og børn over hele verden. Hun og hendes medstjerne Shenae Grimes lancerede også en podcast sammen kaldet "Unzipped."

5 Tristan Wilds

Tristan fik sin tv-debut som den adopterede søn af Wilson-familien i 90210. Hans karakter i showet var interesseret i musik og at lave plader, og det ser ud til, at det ikke var langt væk fra hans virkelige liv. Tristan er en meget talentfuld sanger og sangskriver, som i øjeblikket arbejder på sin musikkarriere.

4 Jessica Stroup

Stroup medvirkede i mange gyserfilm efter at have portrætteret Erin Silver på 90210. Hun sluttede sig til The Following i sæson 2 som en regulær serie og har flere tv- og filmoptrædener. I 2017 blev Jessica føjet til rollebesætningen i Iron Fist som Joy Meachum.

3 Michael Steger

Steger spillede rollen som Navid Shirazi på The CW's 90210. Michael Steger instruerede også et one-woman-show kaldet Brandee Built on Crazee med hans kone i hovedrollen. Han og hans kone deler en datter ved navn Poet Louise og en søn ved navn Mozart Lee.

2 Jessica Lowndes

Jessica er en canadisk skuespillerinde og sangerinde, der startede sin karriere som Adrianna Tate-Duncan på The CW drama. Lowndes har udgivet mange singler og har over 40.000 månedlige lyttere på Spotify. Hun har også medvirket i adskillige Hallmark Channel-film og endda co-produceret og medvirket i en sammen med Chad Michael Murray.

1 Trevor Donovan

Trevor Donovan spillede Teddy i programmet, og hans karakter kom ud som homoseksuel i tredje sæson. Dette var ret ukonventionelt for 2010, og det var så vigtigt for forfatterne at inkludere en sådan relaterbar karakter. Donovan fik også en rolle i hitkommedien Melissa & Joey efter 90210 sluttede.

Anbefalede: