Det er sådan, Ron Howard virkelig føler om sin tid på 'The Andy Griffith Show

Indholdsfortegnelse:

Det er sådan, Ron Howard virkelig føler om sin tid på 'The Andy Griffith Show
Det er sådan, Ron Howard virkelig føler om sin tid på 'The Andy Griffith Show
Anonim

Ron Howard er et Hollywood-ikon, der har opnået sin A-liste-status i filmindustrien med en karriere, der strækker sig over tre årtier. Ron startede sin karriere som børneskuespiller og medvirkede i flere film. Fra barndommen fik han offentlig opmærksomhed og godkendelse, men hans mest bemærkelsesværdige rolle på det tidspunkt var på The Andy Griffith Show. Ron spillede sin rolle som Opie Taylor i otte år, fra 1960 til 1968. Han spillede sammen med seriens hovedperson, Andy Griffith, som var Andy Taylor i den CBS-producerede tv-serie.

Som barn skabte stjernen sig selv med skuespil, herunder Twilight Zone, Happy Days, The Music Man og American Graffiti. The Andy Griffith Show havde dog en bemærkelsesværdig indflydelse på hans karakter og var det boost, hans skuespiller-cv havde brug for. I nyere tid har en nu 67-årig Ron bekræftet dette, ligesom han har rost de livslange lektioner, han fik af showets afdøde superstjerne, Andy Griffith. Her er alt, hvad han har haft at sige om showet, der drev hans stjernestatus.

8 Han er fortsat taknemmelig for showets indflydelse på hans karriere

I disse dage er Ron blevet en af de stærke instruktører i Hollywood, men det hele startede, da han var en lille dreng med store drømme. I en alder af 6 lod Rons forældre, som også var i Hollywood, ham komme på audition til showet. Han fik Opie Taylor-rollen, og så begyndte hans rejse med Andy Griffith. Ron optrådte på sitcom i 209 afsnit i otte sæsoner. Så han voksede bogstaveligt t alt op for øjnene af tv-elskere. Andy Griffith Show satte ham på en succesrig vej, hvad angår hans følgende tv-koncerter.

7 Howard værdsætter Griffiths indflydelse

I et interview fra 2010 t alte Howard smukt om sine barndomsminder på settet af The Andy Griffith Show. Han åbnede op for, hvordan hans medskuespiller og tv-far havde behandlet ham uden for settet. Filminstruktøren fort alte: Han behandlede mig rigtig godt, men han gjorde det til en lærerig oplevelse, ikke på en streng, taskmaster-agtig måde, men jeg fik virkelig lov til et rigtigt indblik i kreativitet, og hvordan tingene fungerer, og hvorfor nogle scener blev sjovt, og andre var ikke.”

6 Griffiths indsigt hjalp Howard i sin karriere

Ron tilføjede, at indsigten fra den afdøde skuespiller tjente ham godt i hans karriere i årene efter. Han tilføjede, at Griffith var "virkelig venlig" mod ham, altid legesyg, mens han fik arbejdet gjort. Efter at Griffith gik bort i 2012 i en alder af 86, tog Ron sig tid til at dele en sjælfuld hyldest på sociale medier. Han skrev på Twitter: "Hans stræben efter ekspertise og glæden han tog ved at skabe tjente generationer og formede mit liv. Jeg er evigt taknemmelig RIP Andy."

5 Ron kom sammen med andre medvirkende medlemmer

The How The Grinch Stole Christmas-instruktøren delte engang, at hans elskværdige forhold til Griffith lignede hans forhold til besætningsmedlemmerne. Han huskede, hvordan hans synspunkter blev respekteret på trods af, at han var en ung skuespiller. Selvom Ron var skuespiller i sine formative år, havde han en ivrig interesse i hele den kreative proces på settet.

4 Ron er glad for, at han fik lov til at udtrykke sig

Hans synspunkter blev respekteret, og han fik foretaget ændringer under optagelsesprocessen. Dette var ikke noget, der kom hurtigt, fordi Rons ideer ikke umiddelbart blev accepteret. Første gang Ron påvirkede showet, havde det været for at ændre en af hans linjer. Han ønskede, at Opie skulle lyde mere naturligt, og besætningen tillod ham at påvirke ændringer. Han huskede, hvordan showets instruktør Bob Sweeney tog sig tid til at lytte til ham og give grønt lys for, at hans idé blev implementeret. Stjerneskuespilleren bemærkede, at episoden havde titlen Barney's Replacement. Han huskede, hvordan han gjorde det kendt, at en af hans replikker ikke var noget, et barn ville sige, og Sweeney havde accepteret. Ron huskede, hvor forfriskende det føltes at få hans synspunkt respekteret.

3 Han føler sig heldig at have haft sin far på sæt

Rons far, Rance, havde en betydelig indflydelse på, hvordan hans Opie Taylor-karakter blev skabt og portrætteret i showet. Ron delte engang, at han oprindeligt skulle være en typisk sitcom wisecracker-barn - et barn med en smart mund, der ofte kastede rundt om punchlines, lavede vittigheder og comeback. Han huskede, at Rance altid var på sættet dengang og så, hvad der foregik.

2 Ron husker sin far, der slog hvad opie burde være

Men han huskede, at hans afdøde far delte hans idé om, hvordan Opie skulle være. Rance slog fast, hvordan Opie skulle se ud, og bemærkede, at han kunne være et mere respektabelt barn, der vidste, at hans far var mere intelligent end ham. Ron fort alte, at han fandt ud af dette mange år senere. Ron tilføjede, at Griffith tog observationen godt og arbejdede på at ændre Opies karakter til Rances tonehøjde. Derfor blev Opie skabt til at være en velopdragen og respektfuld karakter.

1 A-List Director Say It Feel Natural At spille opie

Ron har fort alt, at det var helt naturligt at spille Opie, men han var hjernen bag at gøre karakteren naturlig set i bakspejlet. Ron skulle mestre den tykke sydlige accent som sin tv-fars, og det kom helt rigtigt ud. Han tilføjede, at det, der gjorde hans rolle original, var, fordi hans forhold på skærmen til Griffth lignede det, han havde med sin far. Han fort alte, at det "bare var simpel, ligefrem sandfærdighed."

Anbefalede: