Hvilke nye projekter arbejder "Superstore" på nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke nye projekter arbejder "Superstore" på nu?
Hvilke nye projekter arbejder "Superstore" på nu?
Anonim

Den overraskende populære NBC-sitcom Superstore havde premiere i 2015 og kørte indtil 2021, hvor den blev sendt i seks sæsoner. Serien medvirkede nogle etablerede kunstnere, som America Ferrera og Mark McKinney, men introducerede også fans til flere nye navne, som Lauren Ash og Nico Santos. Mens sitcom aldrig var et af de mest sete tv-serier og heller ikke blev nomineret til mange priser, har det for nylig opbygget en stor fanbase takket være streamingtjenester som Netflix.

Selv om showets afslutning er triste nyheder for fans, især dem, der lige er kommet ind i det, er den gode nyhed, at alle medvirkende medlemmer arbejder på nye projekter, som fans kan nyde. Her er, hvad de vigtigste medvirkende i Superstore har arbejdet på, siden showet sluttede.

8 Ben Feldman (Jonah Simms)

Ben Feldman spillede hovedpersonen i Superstore, Jonah Simms. Jonah er en business school dropout, der spontant besluttede at ansøge om at arbejde i en Cloud Nine superbutik. Før han blev castet i Superstore, var Feldman bedst kendt af verden for sin rolle i Mad Men. Ben Feldmans nyeste projekt er Disney+ animationsserien Monsters At Work, en spinoff af den meget populære film Monsters, Inc. fra 2001. Feldman spiller sammen med de originale Monsters, Inc.-stjerner Billy Crystal og John Goodman, og han spiller den helt nye karakter Tylor Tuskmon. Anden sæson af Monsters At Work får premiere engang i 2022.

7 America Ferrera (Amy Sosa)

America Ferrera, der spillede Amy Sosa i de første fem sæsoner af Superstore, var nok det mest berømte rollebesætningsmedlem, da serien blev sendt første gang. Hun havde skabt et navn for sig selv som Betty Suarez på Ugly Betty og for sin rolle i den populære Sisterhood of the Traveling Pants-film. Hun forlod Superstore forud for den sjette sæson for at forfølge andre projekter. Hun er i øjeblikket executive producer på Netflix-serien Gentefied, og hun er klar til at instruere sin første film, kaldet I Am Not Your Perfect Mexican Daughter engang snart.

6 Lauren Ash (Dina Fox)

Lauren Ash spillede assisterende manager Dina Fox på Superstore og blev hurtigt en fan-favorit. Hun låner i øjeblikket sine stemmeskuespillertalenter til Netflix-serien Chicago Party Aunt, som hun giver udtryk for den titulære karakter, og hun har underskrevet en kontrakt med NBC om at skrive og producere en ny sitcom.

5 Colton Dunn (Garrett McNeil)

Colton Dunn spillede den stærkt sarkastiske butiksmedarbejder Garrett McNeil på Superstore. Nu hvor showet er slut, laver han i øjeblikket stemmearbejde på to animerede komedieshows: Big City Greens, hvor han giver stemme til karakterer ved navn Russell Remington og Brett, og Middlemost Post, hvor han giver stemme til borgmester Peeve. Begge er børneforestillinger.

4 Nico Santos (Mateo Fernando Aquino Liwanag)

Nico Santos blev fremtrædende som Mateo Liwang i Superstore. Han havde tidligere spillet små gæsteroller og tilbagevendende roller i et par komedieserier, men denne NBC-sitcom var tydeligvis hans store gennembrud. I 2021 spillede han stemmeroller i både en tv-serie (The Prince på HBO Max) og en film (Wish Dragon på Netflix). Han er i gang med at filme en film kaldet The Re-Education of Molly Singer, som også har Britt Robertson og Jaime Pressly i hovedrollerne.

3 Nichole Sakura (Cheyenne Thompson)

Nichole Sakura var kun 25 år gammel, da hun debuterede som den 17-årige teenagemor, Cheyenne, i Superstore. Siden Superstore sluttede, har hun spillet en stemmerolle i Star Wars: Visions og fået en rolle i den kommende ABC-serie Maggie, som handler om en ung synsk. Der var også rygter om, at Sakura ville medvirke i en spin-off om hendes Superstore-karakter, kaldet Cheyenne og Bo.

2 Mark McKinney (Glenn Sturgis)

Længe før sine dage i Superstore var Mark McKinney kendt af verden for sit arbejde med sketch-komedieprogrammer som The Kids in the Hall og Saturday Night Live. Nu, takket være Superstore, er hans navn kendt af en hel yngre generation af fans. Hans største kommende projekt er en genstart af The Kids in the Hall, som skal have premiere i 2022 - næsten tredive år siden, den originale serie gik ud af luften. Han gav også sin stemme til en gæsterolle på Corner Gas Animated i 2021.

1 Kaliko Kauahi (Sandra Kaluiokalani)

Kaliko Kauahi spillede Sandra, en ret mærkelig gulvarbejder, i Superstore. Hun er det eneste hovedrollemedlem, der ikke har startet showet i hovedrollen – hun var simpelthen så populær blandt fans, at producenterne besluttede at gøre hende til en regulær serie halvvejs i showets løb. Kauahi har ikke nogen umiddelbare projekter i arbejdet ifølge IMDb, men det er svært at forestille sig, at hun vil være ude af spillet længe. Før Superstore var Kauahi en dronning af gæsteroller på tv. Hun spillede små roller i programmer som The Big Bang Theory, 2 Broke Girls, Brooklyn Nine-Nine og Parks and Recreation.

Anbefalede: