Den rigtige grund til, at Elisabeth Shue vendte tilbage til 'Cobra Kai

Indholdsfortegnelse:

Den rigtige grund til, at Elisabeth Shue vendte tilbage til 'Cobra Kai
Den rigtige grund til, at Elisabeth Shue vendte tilbage til 'Cobra Kai
Anonim

Den har måske haft en svag debut på YouTube, men Netflix vidste helt sikkert, hvordan man vendte tingene for Cobra Kai. Serien er en opfølgning på The Karate Kid-sagaen fra 80'erne, hvor franchisestjernerne Ralph Macchio og William Zabka vender tilbage. De får også selskab af Elizabeth Shue, der spillede Macchios kærlighedsinteresse, Ali, i den første Karate Kid-film.

Og selvom hun afviste at medvirke i The Karate Kid-efterfølgeren (hun besluttede at fokusere på sine studier), var fans bestemt glade for at se Shue gentage sin rolle i den fjerde sæson af Cobra Kai. Og som det viser sig, er der en interessant historie om, hvordan hun endte med at deltage i serien.

Her er hvad Elisabeth Shue har lavet siden 'Karate Kid'

Shue har haft meget travlt, siden han forlod franchisen. Tilbage i 80'erne fortsatte hun med at spille hovedrollen i Back to the Future-serien. Senere fulgte hun dette op med film som Cocktail (med Tom Cruise), The Underneath, Leaving Las Vegas, The Saint, Deconstructing Harry, Cousin Bette, Hollow Man, Molly og Piranha 3D. Bortset fra disse vovede Shue sig også på tv, og optrådte først kort i komedien Curb Your Enthusiasm, før han spillede hovedrollen i CBS-kriminalproceduren CSI: Crime Scene Investigation.

Senere blev Shue også castet i Amazon-serien The Boys sammen med Karl Urban, Antony Starr og Jack Quaid. Og mærkeligt nok var det under arbejdet med denne serie, at Shue indså, at hun skulle portrættere Ali igen.

Her er det, der fik hende til at slutte sig til Cobra Kai

År efter at have spillet hovedrollen i The Karate Kid, er Shue tydeligvis gået videre fra franchisen. Når det er sagt, har The Karate Kid loyale følgere, og som det viser sig, har de håbet på at se Ali endnu en gang. Dette inkluderer Dan Trachtenberg, der instruerede et afsnit for The Boys. Mens de var på settet, begyndte Shue og Trachtenberg at snakke sammen, og instruktøren fik hende til at indse, at hun var nødt til at fortsætte Alis historie.

“For at være ærlig havde jeg virkelig ikke tænkt på at være på Cobra Kai. Da jeg dukkede op på settet [af The Boys] den første dag, kom Dan lige hen og sagde: 'Du laver Cobra Kai, ikke?'« huskede skuespillerinden, mens hun t alte med Entertainment Weekly. "Jeg tænkte: 'Hvad? Jeg ved det ikke… Synes du, det er en god idé?’ Han siger:’Er det en god idé? Du skal være på Cobra Kai!’ Jeg sagde: ‘Hvorfor, hvorfor bekymrer du dig så meget?’ Han sagde: ‘Du aner ikke, hvor vigtig The Karate Kid er i mit liv.’”

Efter at have t alt med Trachtenberg vidste Shue, hvad han skulle gøre. "Så satte jeg mig ned med de tre producere og forfattere, der skabte den, Jon [Hurwitz], Josh [Heald] og Hayden [Schlossberg], og de var så dejlige og lignede Dan - super Karate Kid-fans," huskede hun."De ønskede virkelig at vente og få Ali til at komme tilbage i denne sæson, først og fremmest fordi det er en genforeningssæson. Jeg sagde:’Jeg gør, hvad du har brug for.’” Desuden vidste Schlossberg selv, at Ali skulle optræde i serien på et tidspunkt. "Ali med et jeg' er den oprindelige kilde til rivaliseringen mellem Daniel og Johnny, og vi har refereret til hende gennem årene," sagde han til app. "Og så lige fra begyndelsen vidste vi, at vi ville ønske at bringe hende ind, at vi ville have hende til at være en god kraft i forhold til at bringe dem sammen igen i dette afgørende øjeblik."

Hun måtte holde sin tilbagevenden hemmelig i lang tid

Når Shue meldte sig på, var optagelserne i gang i 2019. Og da Netflix først udgav afsnittene for nylig, var Shue nødt til at holde sit udseende hemmeligt i lang tid. Det viste sig at være noget af en udfordring på grund af menneskerne omkring hende. “Jeg har lige afsluttet en serie, den hedder On the Verge, og den er til Netflix. Fyren, der spiller min søn, er en sød dreng på 12 år, der hedder Sutton [Waldman]. De ville rulle kameraerne for os for at starte vores scene, og han siger: 'Fortæl mig mere om Cobra Kai! Så vent, hvad tror du, der vil ske med Miguel? Har du intern viden?’” huskede Shue.

Til sidst måtte Shue fortælle det til sin yngre medstjerne. "Jeg vidste, at han ikke ville fortælle det til nogen," forklarede skuespillerinden. "Han drev mig bare til vanvid, så jeg var nødt til det."

Vil Elisabeth Shue nogensinde vende tilbage til Cobra Kai?

For så vidt angår serien, ser det ud til, at Shue kun havde til hensigt at vende tilbage for en enkelt sæson. Det er sandsynligvis grunden til, at Shue selv blev følelsesladet, mens hun filmede sin farvel-scene med Macchio og Zabka. "De to scener, der sagde farvel til fyrene - den første, jeg filmede, var med Ralph, og der var ingen del af mig, der følte, 'Åh, det her er en følelsesladet scene, at sige farvel til Ralph'," afslørede skuespillerinden. "Og alligevel overvandt det mig bare, og jeg var næsten flov over, at det gjorde det. Jeg reflekterede over det bagefter, og jeg prøvede at finde ud af, hvor kom det fra? Og jeg har det som i Ali, og måske i mig, var det denne følelse af at sige farvel til din barndom."

Når det er sagt, synes Shue ikke at være imod at vende tilbage til serien igen på et tidspunkt. "Det ville være sjovt. Ali kommer tilbage i sæson 9 for at starte sin egen dojo," sagde skuespillerinden spøgende til The New York Times. Som svar sagde Macchio: "Vi vil være klar til det."

Anbefalede: