Bruce Willis vil ikke optage en film med denne ikoniske skuespiller

Indholdsfortegnelse:

Bruce Willis vil ikke optage en film med denne ikoniske skuespiller
Bruce Willis vil ikke optage en film med denne ikoniske skuespiller
Anonim

For en skuespiller er der virkelig ikke noget værre end ikke kun en film, der fejler ved billetkontoret og i anmeldelserne, men også kæmper bag kulisserne med store spændinger blandt de medvirkende.

Det var tilfældet for Bruce Willis, da han medvirkede i filmen 'Cop Out'. Bruce kom overens med sin medstjerne Tracy Morgan, men det var ikke det samme resultat sammen med manden, der opererede bag kameraet.

Vi tager et kig på filmens fiaskoer sammen med ordkrigen mellem de to sider. Overraskende nok har historien en noget flot slutning, en der overraskende blev antændt af Bruce Willis selv.

'Cop Out' var den problematiske film

Baseret på rollebesætningen havde filmen fra 2010 et seriøst potentiale til at blive fantastisk. Instrueret af Kevin Smith var Bruce Willis, Tracy Morgan og Sean William Scott blandt de bedste stjerner. Filmen havde et budget på 30 millioner dollars, med sådanne tal var forventningerne ret høje og sigtede på mindst tal på 100 millioner dollars.

Som det viser sig, var det ikke tilfældet, og ikke engang i nærheden af sandheden, tjente filmen 55,6 millioner dollars ved billetkontoret. Anmeldelser var heller ikke venlige, filmen fik en 5,6-stjernet vurdering på IMDB, matchet med en 19 % godkendelsesvurdering på Rotten Tomatoes.

Bag kulisserne var tingene lige så mangelfulde. Heldigvis så Tracy Morgan ud til at være den fyr, der gav alle en lettere tid. Selvom Willis ikke godkendte at arbejde sammen med en bestemt stjerne, hyggede han sig med Morgan.

"Jeg gik på arbejde hver dag velvidende, at jeg arbejdede med en fuldendt professionel, en virkelig sjov fyr, som jeg kunne regne med, som jeg kunne kaste bolden til og vide, at han ville slå den ud af parkere. Og når du har den form for tillid til din partner og den fyr, du arbejder med, kan du tage risici, som du måske norm alt ikke tager."

I modsætning til instruktøren havde Morgan også en positiv oplevelse sammen med Bruce.

"At arbejde med Bruce, først og fremmest er han en rigtig sej fyr. Han er en rigtig sej fyr, mand, nede på jorden. Og går bare på arbejde hver dag og fortæller mine venner og min familie, at jeg er at arbejde med Bruce Willis var det fedeste. De troede ikke på det, men nu er der reklametavler over det hele med mig og Bruce som denne. Det er selvforklarende, dude."

Det var ikke kun kærlighed på settet, og i sandhed var det meget det modsatte mellem Willis og instruktøren Kevin Smith.

Willis Put Kevin Smith On Blast

Det blev til en, sagde han, hun sagde en slags prøvelse… Willis gjorde det klart, at han ikke kom overens med Smith, og kaldte ham en klynker på sættet.

"Stakkels Kevin. Han er bare en klynker, du ved? Vi havde nogle personlige problemer med, hvordan vi greb arbejdet an. Jeg har ikke et svar til ham. Jeg vil aldrig kalde ham ud og frilægge ham ud i offentligheden. Nogle gange kommer man bare ikke ud af det."

Smith trak sig heller ikke tilbage og kaldte oplevelsen "sjæleknusende." I lighed med Bruce havde han en brag sammen med Tracy Morgan, men det var ikke tilfældet for hans oplevelse sammen med den ikoniske skuespiller.

"Det var svært. Jeg har aldrig været involveret i en sådan situation, hvor en komponent slet ikke er i kassen. Det var sjæleknusende. Jeg mener, mange mennesker vil være ligesom, "Åh, du prøver bare at give filmen skylden på ham." Nej, men jeg fik ingen som helst hjælp fra denne fyr."

Det var en hård oplevelse for begge, og selv da filmen sluttede, tog Smith et stik til sin medspiller under den sidste skål.

Selv om de to sandsynligvis ikke vil have et arbejdsforhold igen, formåede de i det mindste at reparere tingene på et personligt plan. Overraskende nok var det Bruce Willis, der nåede ud.

Fejden kunne være slut

For så vidt angår samarbejdet, vil det sandsynligvis ikke ske igen. Dog kredit til Willis, som tilfældigt nåede ud til Kevin Smith efter filmen. Instruktøren indrømmer, at han blev overrumplet af denne generøsitet.

"Tiden læger alle sår," drillede han. "Jeg fik en sms i morges fra et nummer, som jeg har set dukke op på min telefon ganske regelmæssigt som med nogle få ugers mellemrum," forklarede han. "Jeg svarer kun på tal, jeg kender."

En opfølgende tekst sagde: "Kære Kevin, jeg har billeder, jeg vil sende dig. Jeg skal bruge din hjemmeadresse. Kærlighed, Beedub."

“BW,” så han svarede: “Bruce?”

“F Bruce Willis sendte mig en sms!” Smith afslørede. "Ud af fanden ingen steder, mand."

De to havde en venlig samtale, og pludselig var alt glemt. De kom i det mindste igennem den akavede fase.

Anbefalede: