Hawkeye' Disney Plus-serien lægger stor vægt på familien i ny trailer

Hawkeye' Disney Plus-serien lægger stor vægt på familien i ny trailer
Hawkeye' Disney Plus-serien lægger stor vægt på familien i ny trailer
Anonim

Marvel Studios har sat fans i gang ved at udgive den længe ventede trailer til den nye Disney+-serie Hawkeye.

Serien, som vil fokusere på Jeremy Renners MCU-karakter Clint Barton, er baseret på den prisvindende tegneserieserie fra 2012 af Matt Fraction. Den nye trailer giver et første glimt af de udfordringer, Barton vil møde i serien, især i form af tegneserieskurke, Tracksuit Mafia.

Sammen med de episk udseende actionsekvenser gav traileren også fans et første kig på Hailee Steinfelds Kate Bishop i aktion. Steinfelds skildring syntes ikke at skuffe, med mange Twitter-brugere elskede forholdet mellem Barton og Bishop. En fan skrev, "de bliver nemt MCU's bedste duo! Jeg kan ikke vente med at se dette forhold udforsket." Mens en anden tweetede: "Hailee Steinfeld er den perfekte Kate Bishop, jeg kunne græde."

Den seneste tilføjelse til Marvels fase 4 af udgivelser, som har inkluderet tidligere Disney+-serier WandaVision, Loki og The Falcon And The Winter Soldier, Hawkeye lover høje indsatser og en medrivende første solo-ekspedition for Renners højtelskede karakter. Serien ser også ud til at udforske Bartons forhold til sin familie, og hvordan det vil blive testet, efterhånden som superhelten trækkes tilbage til sin fortid, der bekæmper kriminalitet.

Igennem traileren ses Barton gøre det godt igen med sin familie, som blev smidt væk i Avengers: Endgame. Han bliver vist nyde middagen med dem og lover i en scene sin datter, at han vil være hjemme til jul. Fans var hurtige til at bemærke, at hans kone, Laura Barton, var savnet i disse scener.

De sociale mediers respons på traileren har været overvældende positiv, og mange har rost seriens trofasthed over for de originale tegneserier. Fans forventer også Florence Pughs repressalier af hendes Black Widow-karakter, lejemorderen Yelena Belova. Hendes navn var populær over hele verden på Twitter efter trailerens udgivelse, på trods af at karakteren ikke optrådte i den.

På premiere i slutningen af året vil Hawkeye have et passende festligt tema, til stor glæde for Marvel-fans. Den iørefaldende slogan på seriens første teaser-promoverende plakat lyder: "Denne feriesæson kommer de bedste gaver med en sløjfe". En Twitter-bruger skrev: "Hawkeye ser SÅ SJOVT ud! Elsker julestemningen, og Kate Bishop er her for at stjæle showet!"

Eagle-eyed fans opdagede også flere påskeæg i det første kig på den kommende serie, såsom en plakat for Steve Rogers: The Musical og billeder af skuespillere klædt ud som The Avengers, der tilsyneladende optræder med musiknumre på en scene. Men andre var mest begejstrede for at få det første glimt af Lucky "The Pizza Dog" i live-action, med en fan, der tweetede, "HAN ER HOVEDKARAKTEREN", og en anden erklærede ham for at være "præcis komisk nøjagtig."

Hawkeye kommer til Disney+ streamere den 24. november. Det er endnu en grund til, at september absolut aldrig er for tidligt til at begynde at blive begejstret for ferien!

Anbefalede: