Marvel-fans tror, at Scarlett Johansson har lækket den nye 'Spider-Man'-trailer, mens Disney-retssagen fortsætter

Indholdsfortegnelse:

Marvel-fans tror, at Scarlett Johansson har lækket den nye 'Spider-Man'-trailer, mens Disney-retssagen fortsætter
Marvel-fans tror, at Scarlett Johansson har lækket den nye 'Spider-Man'-trailer, mens Disney-retssagen fortsætter
Anonim

I modsætning til Thor: Love and Thunder, der holdt fans engageret gennem hele filmprocessen takket være flere sæt og karakterbilleder, er Spider-Man: No Way Home blevet voldsomt beskyttet af Marvel Studios. Der har ikke været et eneste læk fra kulissene, plottet er relativt ukendt, og vi har kun rygter.

Fans spekulerer stadig på, hvor mange versioner af Spider-Man der vil blive vist i filmen, og om tidligere fjender vil vende tilbage for at finde deres plads i multiverset. Så da en komplet trailer til den forventede film blev lækket til internettet i weekenden … begyndte fans at diskutere, hvem der kunne have gjort det.

De tror, ScarJo gjorde det

Scarlett Johansson skabte overskrifter for at sagsøge Disney i juli, med retssagen med henvisning til kontraktbrud. Studiets hybride tilgang med at udgive Black Widow i biograferne såvel som deres streamingtjeneste Disney+ var imod Johanssons kontrakt, som lovede en eksklusiv biografudgivelse.

Det anspændte forhold mellem Johansson og Disney får fans til at spekulere på, om skuespillerinden kæmpede tilbage ved at lække Spider-Man: No Way Home-traileren. Adskillige MCU fans jokede med, at Scarlett kom tilbage til Disney, og delte deres reaktioner på Twitter.

"Det er helt tydeligt, hvem der lækker alt det her SpiderManNoWayHome lige nu…" skrev en fan sammen med et billede af Johansson som Natasha Romanoff.

"scarlett johansson lækker traileren uden vej hjem som en del af retssagen SpiderManNoWayHome…" tilføjede en anden.

"Scarlett johansson rn: ikke nu Cosmo mommy's gotta leather something…" skrev en tredje med henvisning til Johanssons baby dreng, Cosmo.

"scarlett du har noget at forklare…." delte en fjerde.

Spider-Man: No Way Home-stjernerne Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, og filmen udgav et første kig tilbage i februar. Den forventede film har været i centrum for adskillige rygter omkring Tobey Maguire og Andrew Garfields tilbagevenden til MCU, ligesom Alfred Molina og Kirsten Dunst gentager deres roller som Doctor Octopus og Mary Jane Watson..

Spider-Man: No Way Home udkommer efter planen den 17. december 2021.

Anbefalede: