Tim Burton inkluderer dette underlige påskeæg i alle sine film

Indholdsfortegnelse:

Tim Burton inkluderer dette underlige påskeæg i alle sine film
Tim Burton inkluderer dette underlige påskeæg i alle sine film
Anonim

At lave det som instruktør i Hollywood er svært, men dem, der bryder formen og gør det stort, har typisk en distinkt stil, der skiller sig ud. Instruktører som Steven Spielberg og James Cameron har deres egen måde at gøre tingene på, og de tog deres stil helt til tops.

Tilbage i 80'erne fik Tim Burton sin debut som instruktør, og i et glimt så verden en ny stil, som de desperat ønskede mere af. Burton har bevaret sin unikke stil i løbet af sin karriere, og fans lagde mærke til, at der er et specifikt særpræg, som instruktøren bruger i alle sine film.

Lad os tage et kig på Burtons stil og se, hvad han oftest bruger.

Tim Burton er en ikonisk filmskaber

Tim Burton er bestemt en instruktør, der ikke behøver nogen introduktion, da han har været i toppen af Hollywood, siden han brød ud i 1980'erne. Burton er så unik, som den bliver i Hollywood, og han har aldrig viget tilbage fra at hylde sine rødder og sine inspirationer. I løbet af sin tid i branchen har den anerkendte direktør været ansvarlig for en række succesfulde projekter.

Succesen med Pee-wee's Big Adventure fra 1985 lod folk vide, at en frisk instruktør var i byen, men Beetlejuice fra 1988 hjalp virkelig Burton med at etablere sig som en legitim filmskaber, der var klar til at lave noget seriøs støj i branchen. Den sidste film, som Burton instruerede i 80'erne, var Batman, som var en stor succes, der ændrede spillet for tegneseriefilm.

I løbet af 90'erne fortsatte instruktøren med at levere exceptionelle film, hvor projekter som Edward Scissorhands, Batman Returns, Ed Wood og Sleepy Hollow tilføjede hans unikke arv. Selv i løbet af 2000'erne og derefter fortsatte Burton med at gøre tingene på sin måde, mens han gav sine legioner af fans film at nyde.

Som vi sagde tidligere, er Burton så unik, som den bliver, når det kommer til hans filmskabelse, og fans har bemærket en række ligheder, som han tager med sig, når han arbejder på et projekt.

Han har en bestemt måde at gøre tingene på

Gizmodo gjorde et enestående stykke arbejde med at se på Burtons film og finde lighederne mellem dem. Det meste af listen gælder ikke for hvert eneste af Burtons projekter, men man kan ikke undgå at bemærke, hvor mange gange han bruger de samme temaer og visuelle understøttelser. Selv visse karakterer kan føle sig bekendte i hans film.

Den pudsede væsel, flashback-scenen og den umuligt venlige forældrefigur er alle ligheder, som Gizmodo påpegede i deres oplæg, og de var endda elskværdige nok til at dele Burton-filmene, der inkluderer disse elementer. Igen, dette sker ikke i hver eneste film, men der er bestemt et mønster her.

En anden finurlig ting, som Burton er kendt for, er at bruge lignende skuespillere i mange af sine projekter. Vi har set mange andre mennesker gøre dette, da Adam Sandler stort set arbejder med sine venner hele tiden, men Burtons tilbagevendende kunstnere har en tendens til at bære lidt mere navneværdi i underholdningsverdenen. Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Christopher Lee og Jeffrey Jones blev alle brugt som eksempler på siden.

Nu giver Burtons unikke visuelle stil bestemt mulighed for, at en række ting bliver brugt ofte, men der er én ting, han plejer at inkludere i stort set alle sine film.

En karakter iført sorte og hvide striber er med i stort set alle film

Som fans på The Easter Egg Archive har påpeget, har stort set alle Burtons film en karakter, der bærer sort og hvid på et tidspunkt, især iført sorte og hvide striber. Nu hvor det er blevet påpeget, gå videre og tag et øjeblik til at tænke over hans film og brugen af sort og hvidt tøj. Det er i stort set dem alle, og er blevet et kendetegn for hans visuelle stil.

Sitets brugere påpegede også nogle andre skæve ting, som filmskaberen bruger i sine film. Burton bruger ofte spiraler, jack-o-lanterner, og han har fået flere film til at slutte, mens sneen falder. Andre ligheder blev også diskuteret, herunder hans brug af den ikoniske Danny Elfman til filmens partitur.

På trods af at han har været med i spillet i næsten 40 år, har Tim Burton stadig en rabiat tilhængerskare, som altid vil vise sig for at støtte sine projekter. Den ikoniske filmskaber skifter til den lille skærm, når han onsdag debuterer på Netflix, og fans er spændte på det næste kapitel i hans karriere. Det bliver interessant at se, om der bruges sorte og hvide striber i udsendelsen.

Anbefalede: