Ryan Reynolds fortsætter med at fejre 'Free Guy' online efter nyheder om en efterfølger under udvikling

Ryan Reynolds fortsætter med at fejre 'Free Guy' online efter nyheder om en efterfølger under udvikling
Ryan Reynolds fortsætter med at fejre 'Free Guy' online efter nyheder om en efterfølger under udvikling
Anonim

Det ser ud til, at skuespilleren Ryan Reynolds ikke kan lade være med at fejre efter at have hørt, at hans film Free Guy får en efterfølger. Da Reynolds oprindeligt annoncerede nyhederne på Twitter den 15. august, sendte Reynolds straks det andet tweet ud for at takke kunstnerne og publikum, der var en del af filmens succes.

Deadpool-stjernen inkluderede også en smart-g.webp

Reynolds satte også et fjollet spin ind i sit første indlæg, som inkluderede en-g.webp

Fans er også begyndt at bede om returnering af to karakterer spillet af Waititi og Killing Eve-stjernen Jodie Comer.

Free Guy fortæller historien om en ikke-spiller karakter, eller NPC, ved navn Guy (Reynolds) fra et videospil kaldet Free City. Uden for videospillet er Millie Rusk (Corner) og W alter "Keys" McKeys (Joe Keery) ude for at bevise, at videospilkoden tilhører McKeys for at forhindre et efterfølgerspil i at blive lavet.

Selv om der ikke var nogen bekræftelse af en efterfølger før efter filmens biografudgivelse, satte Free Guys plotline det på en måde op til en mulig efterfølger, især da Reynolds selv var interesseret i at gentage sin rolle som Guy. Tidligere på måneden spurgte Digital Spy skuespilleren om hans tanker om sagen, hvortil han svarede: "Vi håber alle, at vi kommer til at gøre dette igen. Enten i denne form eller som en efterfølger eller noget andet."

Filmen inkluderede også stemmekomoer fra skuespillere som Tina Fey, Dwayne Johnson og John Krasinski. Videospillere som Jacksepticeye, Ninja og Pokimane optrådte også med en deltagelse, og sent Jeopardy! vært Alex Trebek lavede sin sidste posthumte præstation.

Free Guy var oprindeligt planlagt til at blive frigivet i juli 2020, men blev forsinket tre gange på grund af COVID-19-pandemien. Det har modtaget positive anmeldelser fra fans og kritikere efter dets udgivelse, og har i øjeblikket 82 % på rådne tomater. Det tjente mere end $28 millioner i billetsalg i løbet af sin første weekend, hvilket slog sit salgsmål med mere end $10 millioner.

På denne udgivelse er der ikke frigivet nogen information om efterfølgeren, men Reynolds er klar til at gentage sin karakter. Free Guy er nu ude i biograferne, og efter at have overgået originale box office-forventninger debuterede han som nummer et.

Anbefalede: