Citater fra Hugo Weaving om agent Smith og hans andre ikoniske roller

Indholdsfortegnelse:

Citater fra Hugo Weaving om agent Smith og hans andre ikoniske roller
Citater fra Hugo Weaving om agent Smith og hans andre ikoniske roller
Anonim

Hugo Weaving er en succesrig skuespiller kendt for sine roller i nogle af de mest populære og mest indtjenende filmserier nogensinde, som The Matrix, samt T Ringenes Herre og The Hobbit trilogier. Han har også lavet voice over til populære animationsfilm som Happy Feet og Happy Feet Two. Hans berømte karriere har strakt sig over flere årtier, hvilket gør ham til en af de mest faste skuespillere i Hollywood i dag. Selvom det meste af hans succes kommer fra hans roller i film, har han også lavet tv.

Weaving er ikke kun en succes, han er også norm alt åben for at diskutere de film, han spiller i, ved at give sine kommentarer til manuskriptet, historien, instruktøren, rollebesætningen og især den karakter, han spiller. Her er citater fra Weaving om nogle af hans mest ikoniske roller>

6 Agent Smith - 'The Matrix'

The Matrix er en af de mest kendte science fiction-film i popkulturen. Filmen refereres ofte og omdannes til en serie med tre efterfølgende afleveringer, inklusive en fjerde, der udkommer i december. Selvom han oprindeligt tøvede med at slutte sig til rollebesætningen, meldte Weaving sig til projektet og spillede Agent Smith i tre af de fire film. "Jeg tror ikke, man kan spille en skurk og ikke have det sjovt. Ellers bliver det en katastrofe," sagde han om sin berømte rolle. Weaving vil dog ikke gentage sin rolle i den kommende Matrix-film på grund af nogle betænkeligheder ved manuskriptet.

5 V - 'V for Vendetta'

Weaving medvirkede i V for Vendetta, en actionfilm baseret på en begrænset serie fra DC Comics, hvor han spiller anarkisten V. Weaving spillede sammen med Natalie Portman og Rupert Graves for filmen, som klarede sig godt i billetkontoret. V, filmens hovedperson, har ikke et navn, hvilket får seerne til at spekulere på, hvad der inspirerede Weavings præstation. På spørgsmålet sagde Weaving: "Forfatterne til værket har aldrig rigtig henvendt sig til præcis, hvem han er, så jeg kan bestemt heller ikke tage dertil."

4 Elrond - Ringenes Herre-trilogi

En af Weavings mest genkendelige Hollywood-roller er Elrond fra Ringenes Herre-trilogien. De prisvindende film, tilpasset fra J. R. R. Tolkien-romaner med Elijah Wood, Sir Ian McKellan og Orlando Bloom i hovedrollerne, og franchisen har indtjent over seks milliarder dollars. Med den slags indtjeningspotentiale er det ingen overraskelse, at serien er blevet tilpasset som tv-serie. Da Weaving blev spurgt, om han ville gentage sin rolle i en anden version af Ringenes Herre, sagde Weaving: "Ingen måde. Absolut nej." Mens han elskede at spille Elrond, tror han, "alle havde mere end nok af det."

3 Elrond - The Hobbit Trilogy

Selv om han ikke har til hensigt at spille Elrond for endnu en Ringenes Herre-aflevering, bragte han karakteren til live igen, efter at LOTR-trilogien sluttede for to af de tre afleveringer af en anden succesfuld Tolkien-tilpasning, Hobbitten-trilogien."Jeg har altid haft det som, da jeg forlod Wellington efter 'Ringenes Herre', at jeg altid vidste, at jeg ville være tilbage," sagde Weaving om sin repressalier. Weaving arbejdede igen sammen med McKellan på start af Hobbitten, da han gentog sin rolle som Gandalf i serien.

2 flere tegn - 'Cloud Atlas'

Ingen fremmed for science fiction-film, Weaving sluttede sig til Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant, Susan Sarandon og andre, en af de mest episke Hollywood-casts, for at bringe romanen af samme navn, Cloud Atlas, levende. Alle de førnævnte skuespillere var nødt til at spænde alle deres skuespillermuskler til denne film, da de alle spillede flere karakterer. Weaving blev tildelt seks og spillede Haskell Moore, Tadeusz Kesselring, Bill Smoke, Nurse Noakes, Boardman Mephi og Old Georgie. Det er let at undre sig over, hvorfor de bedste skuespillere fik så mange roller. Ifølge Weaving, "Det er ikke bare en enhed eller indfald eller farve. Det udspringer af noget, der er i materialet." Han nævnte også, at han ikke forestillede sig bogen som en film, da han første gang læste den."Den havde en utrolig bredde, sweep og omfang og sådan et puslespil. Jeg elsker det.

1 Red Skull - 'Captain America: The First Avenger'

Weaving ser ud til at spille lignende roller i hans film, ofte med hovedrollen som skurken. I den første del af Captain America-serien spillede Weaving hovedrollen over for selveste Captain America, Chris Evans, som Johann Schmidt, bedre kendt som Red Skull. I betragtning af hans historie med serier og Marvels tendens til at gentage roller, er det lidt overraskende, at Weaving kun spillede Red Skull én gang. Weaving forklarede dog, hvorfor hans karakter kun var med i én Captain America-film, idet han sagde, at han blev tilbudt færre penge og fandt det "umuligt". Han sagde, at han ville have gentaget rollen, hvis det ikke havde været for de kontraktproblemer, han stod over for, og nævnte, at han "elskede at spille den karakter Red Skull - det var meget sjovt."

Anbefalede: