Hvad skete der med 'American Idol'-vinderen, Ruben Studdard?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med 'American Idol'-vinderen, Ruben Studdard?
Hvad skete der med 'American Idol'-vinderen, Ruben Studdard?
Anonim

Winning American Idol gør meget for en persons musikalske karriere. Mange tidligere vindere er ret rige, og selvom de ikke alle er kendte navne, er mange af dem anerkendt som havende et væld af talent.

Fans af reality-konkurrenceserien nyder at se Katy Perry og dommerne, og det er også rigtig spændende at se, hvem der konkurrerer på hver sæson, og hvem der skal nå langt. Nok, nogle af vinderne er ikke helt så berømte som andre, men mange af dem er stadig kendte navne.

Ruben Studdard var vinderen af seriens anden sæson, og han har gjort det rigtig godt lige siden. Lad os tage et kig på, hvad der skete med ham, efter at han tog den store præmie hjem i 2003.

En "fantastisk" oplevelse

Kelly Clarkson har gjort meget siden sin sejr, og det er sikkert at sige, at hun er den mest berømte og succesrige person, der har vundet showet.

Ruben Studdard har gjort det godt for sig selv, og tilbage i 2014 fort alte han Rachel Martin på NPR, at Idol var en "fantastisk" oplevelse. Han sagde, at mange håbefulde, der dukker op på auditiondagen, har gjort en masse andre ting i et forsøg på at blive sangere. Studdard t alte om, hvor længe og hårdt han arbejdede. Han sagde: "Du ved, det var min historie. Du ved, jeg begyndte at gøre alt, hvad jeg kunne, siden jeg var 12 år gammel, for at blive opdaget eller, du ved, gå til XYZ audition, sende demobånd ind.."

Studdard fortsatte, at da han var i stand til at komme til audition for Idol, var det det rigtige tidspunkt. Han sagde: "Og velsignelsen er, at jeg var forberedt på muligheden, da den bød sig. Min mor plejede altid at fortælle mig, at forberedelse bestemmer din destination. Og jeg forberedte mig på at være klar, når den dør åbnede for mig."

Making Music

Ruben Studdard har konstant lavet musik, siden han vandt American Idol.

I 2014-interviewet med NPR t alte han om at turnere med Lalah Hathaway, som er datter af Donny Hathaway, som han virkelig ser op til.

Studdard har også udgivet mange albums. I 2003 udgav han Soulful, som var hans første album. I november 2004 udkom han med I Need An Angel og derefter The Return i 2006. I 2009 udkom hans næste album Love Is, og derefter udkom album nummer fem, Letters from Birmingham i 2012. Album nummer seks er kaldet Unconditional Love og blev udgivet i 2014.

Studdard har endda optrådt på Broadway med Clay Aiken, hvilket er en stor drøm for mange sangere. Ifølge Playbill.com optrådte de sammen i en produktion kaldet Ruben &Clay's First Annual Christmas Carol Family Fun Pageant Spectacular Reunion Show i december 2018. Studdard og Aiken lærte hinanden at kende, da de sammen blev interviewet af medierne efter American Idol, siden Aiken var andenpladsen.

I 2019 tog Studdard på en turné kaldet Ruben Singers Luther: An Evening Of Luther Vandross med Ruben Studdard i hovedrollen som en måde at ære sangeren, som han elskede og respekterede så meget. Han udkom også med et album, der var en hyldest til Vandross. Han fort alte Vaildaily.com: "Jeg sætter virkelig pris på muligheden for at tage rundt i landet og optræde med hans sange og dele disse nostalgiske øjeblikke med folk, der husker hans musik. Folk tager rigtig godt imod det. Folk elsker bare Luther. Det er som at gå ud og lave en hyldest til The Beatles."

Time On 'The Biggest Loser'

År efter at have vundet anden sæson af American Idol, blev Ruben Studdard deltager i sæson 15 af The Biggest Loser i 2013 og 2014. Ifølge Today.com tabte han 119 pund, og han fik at vide, at han havde type 2 diabetes. Han begyndte at træne, og han fort alte om, hvilken god oplevelse han var.

Sangeren sagde: "Jeg (gjorde) dette for mig; dette var for mit liv. Jeg er så spændt på, at jeg skal tage mig tid og gøre dette. Det var noget, jeg kunne gøre for mig og ingen andre. Dette show har givet mig en ny chance for at leve det bedste liv, jeg kan leve. Jeg vil være den sundeste Ruben Studdard, jeg kan være."

At blive skilt

Ruben Studdard blev også skilt. TMZ.com rapporterede, at han ansøgte om skilsmisse fra Surata Zuri McCants i 2012. På grund af ægteskabet forløb tingene ret nemt, og publikationen siger, at han var i stand til at blive i deres hus.

Parret blev ifølge People.com gift i 2008, og de slog op på grund af "uforsonlige forskelle."

Ruben Studdard har gjort meget, siden han vandt anden sæson af American Idol tilbage i 2003. Han har udgivet adskillige albums, blevet gift og derefter skilt og konkurreret på The Biggest Loser og fundet en sund livsstil. Vigtigst af alt, han lever drømmen om at lave musik.

Anbefalede: