Her er hvordan Blake Lively blev Serena van der Woodsen på 'Gossip Girl

Indholdsfortegnelse:

Her er hvordan Blake Lively blev Serena van der Woodsen på 'Gossip Girl
Her er hvordan Blake Lively blev Serena van der Woodsen på 'Gossip Girl
Anonim

Blake Lively er fejlfri som Serena van der Woodsen i det superpopulære teen-drama Gossip Girl. Elegant og smuk, denne karakter har aldrig et hår malplaceret, og hun bærer trendy tøj, selv når hun bare går en tur i nabolaget. Lively har gjort meget efter Gossip Girl, og hun er helt sikkert blevet en kæmpe filmstjerne nu.

Fans kan ikke lade være med at elske den solide romantik mellem Lively og Ryan Reynolds, men selvom hun nu er blevet voksen og en gift mor til tre, er det svært ikke at huske de dage, hvor hun regerede Upper East Side.

Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan Blake Lively blev til Serena van der Woodsen på Gossip Girl.

College Girl?

Fans ved ikke alt om Blake Lively, og som det viser sig, var hun ikke så sikker på at sige ja til at spille Serena.

Det er altid interessant at lære, hvordan nogen blev castet i en rolle, der gjorde dem berømte. I Blake Livelys tilfælde sagde skuespillerinden nej, da hun blev tilbudt rollen som Serena. Ifølge Insider.com sagde Lively: "Nej, jeg vil gerne på college. Tak dog." Fordi GG-producenterne sagde, at det stadig var en mulighed at gå på college, hvis hun påtog sig rollen, sagde hun ja. De sagde, at når først sæson 1 var færdig med optagelserne, "vil dit liv gå tilbage til det normale, og du kan begynde at gå i skole."

Why Lively blev medvirket

Castingdirektøren, David Rapaport, sagde, at han var med på, at Blake Lively blev castet som Serena lige fra starten. Han forklarede til Elle.com, at folk efter en skærmtest mente, at hun var for "Californien", da hun var blond, og at hun ikke passede ind i Upper East Sides verden. Rapaport sagde: "Så vi lavede endnu en skærmtest med Blake, og alt, hvad vi gjorde, var at glatte hendes hår for at få hende til at se lidt mere sofistikeret ud, så at sige."

Rapaport sagde også, at han fandt Lively for at være "den ultimative It Girl", fordi hun virkede relateret. Hun var nede på jorden, og han kunne virkelig godt lide, at hun havde den egenskab. Han var fan af hendes film Accepted og troede ikke, at nogen anden kunne påtage sig rollen som Serena. Han sagde: "Jeg var bange for, at vi ikke ville få hende, ellers ville de ikke kunne lide hende, for ærligt t alt levede og døde showet på hende, og jeg havde absolut ingen andre ideer. Og jeg læste så mange mennesker."

Andre potentielle serenaer

Selv om Lively bestemt skulle spille Serena, er der nogle andre berømte skuespillerinder, der kunne have påtaget sig rollen.

Rumer Willis er en skuespillerinde, der blev overvejet. Ifølge Bustle.com var netværket stor fan af Willis som Serena, og de spekulerede på, om Ashley Olsen kunne spille Blair Waldorf.

Det ser ud til, at Gossip Girl-fans virkelig ikke kan forestille sig nogen anden som Serena. Som en fan skrev i en Reddit-tråd: "Det ville være så mærkeligt at se en anden som Serena. Jeg var ikke en stor fan af karakteren selv, men Blake gør et fantastisk stykke arbejde." En anden fan sagde: "Jeg synes, hun var perfekt til rollen", fordi hun havde "uopnåelig skønhed og selvtillid."

What Lively har at sige

Hvordan havde Blake Lively det med at påtage sig rollen som Serena, især da hun havde tanker om studier og universitetsliv?

Ifølge People.com har hun en god sans for humor om det hele og ved, at showet endte med at blive meget vellykket. Der var ingen måde, at hun ville være i stand til at gå på college efter den første sæson gjorde det så godt, og det har hun t alt om. Hun sagde: "Dette er et råd til enhver: Når de siger: 'Vi lover, men vi kan ikke skrive det på skrift', er der en grund til, at de ikke kan skrive det."

Business Insider siger, at Lively kalder sig selv "genert", og at hun var nervøs for at spille Serena af den grund. Lively forklarede, "tanken om at miste min anonymitet var en, der var skræmmende for mig. Jeg kan huske, at jeg sagde, da jeg læste manuskriptet: 'Den, der gør det her, vil aldrig være i stand til at gå ud af deres hus igen og være den samme, som før de startede dette. Man kunne mærke, at det var et kulturelt fænomen."

Gossip Girl-fans vidste nok aldrig, at Blake Lively havde nogle forbehold over for at spille Serena van der Woodsen, da det er den rolle, der gjorde hende så berømt. Heldigvis sagde skuespillerinden ja, og nu vil Serena leve videre i tv-historien som sådan en fantastisk, stilfuld karakter.

Anbefalede: