Her er grunden til, at fans spekulerer i, at Rambo 6 er på vej

Indholdsfortegnelse:

Her er grunden til, at fans spekulerer i, at Rambo 6 er på vej
Her er grunden til, at fans spekulerer i, at Rambo 6 er på vej
Anonim

Sylvester Stallone har beundret og nogle gange skuffet sine fans med sin hit-franchise Rambo. Ligesom enhver anden film er den elsket og ikke kunne lide af mange, men den havde holdt balancen indtil udgivelsen af dens femte og formodentlig sidste del, Rambo: Last Blood. Action- og thrillerfilmen fra 2019, som blev instrueret af Adrian Grunberg og co-skrevet af Matthew Cirulnick og Sylvester Stallone, fik fans til at antage, at det var den sidste, de ville se af den barske og mægtige veteran, der forsøgte at leve et fredeligt og pensioneret liv.

Sker det virkelig?

Men det, der gjorde fans helt skøre - nogle rullede med øjnene i vantro, mens andre, der kalder sig selv die-hard fans, skreg af begejstring - var et æstetisk indlæg fra Rambo: Last Blood, som Stallone havde postet på sit sociale netværk. medier, billedtekster; "SE DEN RIGTIGE REJSE - 'DU SLUKKER BARE DEN IKKE !!!! GØR DEN 1 I DENNE WEEKEND! (Han kunne være tilbage) Meget respekt, Sly."

Stallone virkede begejstret for den forlængede klipning af Rambo: Last Blood, der varede i næsten 12 lange minutter. Det blev udgivet på Amazon Prime Video og er nu også officielt på Apple TV. Dette undrede alle, da Rambo: Last Blood skulle være det sidste opgør for franchisen. Alligevel udt alte Stallone, at den næste del måske er 'den virkelige rejse' af Rambo i stedet for at lade den være en 'happily ever after'.

Ifølge MovieWeb er det rapporteret, at Stallone ventede på at se, hvor vellykket udgivelsen af den alternative klip af filmen ville være, før han officielt ville annoncere en tilbagevenden for karakteren.

Rambo 6 er på vej

Sylvester Stallone som Rambo
Sylvester Stallone som Rambo

Faktisk kunne Producenternes iver forstås, da Rambo: Last Blood ikke ramte målet. Filmen følger en pensioneret John Rambo, der lever sit fredelige liv på sin families ranch i Arizona, da hans barnebarn Gabrielle uventet bliver kidnappet af mexicanske karteller. Rambo tager os med på en hævnrejse, mens han pakker sin taske og starter sin søgen efter sit elskede barnebarn for at befri hende fra de onde lokale karteller.

Filmen blev efterladt med et dusin negative anmeldelser, der var rettet mod manuskriptet, dets grafiske vold og desuden blev anklaget for racisme og fremmedfjendtlig adfærd over for mexicanerne.

Desuden tweetede skaberen af Rambo (som skrev First Blood i år 1972) sin frustrerede tanke efter udgivelsen af Rambo: Last Blood. Han skrev, at filmen var et "rod", og at han var enig i anmeldelserne af filmen.

I et interview i 2019 med Newsweek fortsatte Morrell med at sige, at han følte sig nedværdiget og umenneskeliggjort efter at have set det sidste afsnit.

Stallone virker begejstret for det… Skal vi også være det?

Sylvester Stallone som Rambo
Sylvester Stallone som Rambo

"I stedet for at være sjælfuld, mangler denne nye film en," sagde han. "Jeg følte, at jeg var mindre et menneske for at have set det, og i dag er det en uheldig besked."

Filmen indtjente over 91 millioner dollars på verdensplan mod et produktionsbudget på 50 millioner dollars, men for Stallone var det stadig en udvaskning. Vi vil ikke bebrejde Stallone for at have det sådan, for sammenlignet med hans hit og ikoniske film, Rocky and Creed med Michael B Jordan i hovedrollen, var Rambo: Last Blood ikke en fanfavorit.

Det antages, at Stallone ønsker at give sin karakter en dynamisk afslutning i betragtning af, at han ikke blev ordentligt hyldet for det. Rambo fortjener virkelig en meget bedre konklusion end bare at køre afsted i solnedgangen.

Tror du, at en sjette del af Rambo kunne redde franchisen fra at blive fuldstændig hadet af både skaberen og fans? Synes du, det er det værd?

Anbefalede: