Kristen Stewart har en gang afsløret, at hun ville giftes med Robert Pattinson

Indholdsfortegnelse:

Kristen Stewart har en gang afsløret, at hun ville giftes med Robert Pattinson
Kristen Stewart har en gang afsløret, at hun ville giftes med Robert Pattinson
Anonim

Selv om det var let at fangirle over Twilight-serien dengang, er det rigtigt, at der er mange akavede scener i filmene. Men udover at tro, at Bella Swan og Edward Cullens forhold var svimeværdigt, bekymrer mange fans sig om noget andet: romantikken i det virkelige liv mellem de skuespillere, der spillede disse roller.

Kristen Stewart og Robert Pattinson begyndte at se hinanden, da de filmede de første Twilight-film og havde ikke kun en meget offentlig kærlighedshistorie, men også et meget offentligt brud.

I et stykke tid havde fans kun fantastiske BTS-billeder af parret, men nu er der noget andet at være besat af: Kristen Stewart afslørede engang, at hun ville giftes med Robert Pattinson. Lad os se på, hvad hun sagde.

Bryllupsklokker?

Mens Pattinson ikke længere er fan af Twilight, er det rigtigt, at fans ikke kan stoppe med at undre sig over Stewart og Pattinsons kærlighedshistorie. Så det faktum, at hun sagde, at hun ville have været interesseret i, at de gik ned ad gangen, er meget saftigt og spændende at høre om.

Da Stewart blev interviewet af Howard Stern i 2019, spurgte han, om hun troede, at ægteskabet var i deres fremtid, og om hun ville have været interesseret i det.

Stewart svarede, at hun ville have giftet sig med Pattinson. Hun sagde: "Jeg ved det ikke, jeg ville…ja, nej, jeg tror, jeg aldrig har været i-" Da han spurgte: "Hvis han friede, ville du ikke blive gift?" sagde hun: "Jeg ved det ikke. Jeg er ikke en super-duper traditionalist, men på samme tid, ligesom ja." Hun fortsatte: "Hvert forhold, jeg nogensinde har været i, troede jeg, det var det. Jeg har aldrig kunne lide afslappet - måske et eller to, okay, jeg giver ikke alle det. Jeg har aldrig rigtig været den mest afslappede person."

Stewarts kommentarer om, at hun ville giftes med sin tidligere kærlighed, er så interessante, fordi hun har været ret ordknappe om deres forhold generelt. Hun sagde, at hun holdt stille, fordi hun var usikker og ikke ville have, at folk skulle tro, at hun var en "opmærksomhedssøgende".

Meeting On The Twilight Set

Ifølge Dolly.com.au var Stewart passioneret omkring, at Pattinson fik rollen som Edward. Larry Carroll, en forfatter, der tilbragte to dage på settet til den første Twilight-film med at udføre interviews, tweetede: "Kristen sagde: 'Det må være Rob!' Hun følte sig forbundet med ham fra første øjeblik. Den elektricitet, eller kærlighed ved første blik, eller hvad det nu er."

I 2009 begyndte 22-årige Pattinson og 18-årige Stewart at date. Ifølge Harper's Bazaar UK sagde Stewart, at det var virkelig svært at være i et forhold med alle øjne på dem. Hun sagde: "Da jeg og Rob var sammen, havde vi ikke et eksempel at gå efter. Der blev taget så meget fra os, at i forsøget på at kontrollere et aspekt, var vi bare sådan, 'Nej, vi vil aldrig tale om det. Aldrig. Fordi det er vores.'"

I sit interview med Stern nævnte Stewart også, at parret forsøgte at være private. Hun sagde: "Du fratager dig selv så mange oplevelser" og delte, at de ikke var interesserede i at holde i hånden, når de var ude på tur på grund af hvor mange mennesker, der ville se. Hun fortsatte med at "sutte", da det betød, at de tabte.

Ifølge Cosmopolitan var der nogle nej-sigere, der slet ikke troede, at de to overhovedet datede, og Stewart forsvarede altid deres kærlighedshistorie, når hun fik muligheden for det. Hun t alte om at være "dybt forelsket" i de partnere, hun har haft, og hun fortsatte: "Folk ønskede, at jeg og Rob skulle være sammen så hårdt, at vores forhold blev gjort til et produkt. Det var ikke det rigtige liv længere."

Skandalen og splittelsen

Desværre, mens Bella og Edwards kærlighedshistorie altid vil være episk og magisk, og fans altid kan vende tilbage til den, var skuespillerne ikke så heldige. Ifølge Us Weekly var der billeder af Kristen Stewart og Rupert Sanders, som instruerede Snow White and the Huntsman, sammen den 17. juli 2012. Billederne var ikke ligefrem uskyldige, og det var tydeligt, at hun havde været Pattinson utro.

Stewart udgav en offentlig undskyldning og t alte om, hvor meget hun elskede Pattinson, men det forhindrede ikke stjernerne i at gå fra hinanden i 2013.

Da Pattinson blev interviewet af Esquire i 2014, sagde: "Det er bare unge mennesker… det er norm alt!" om, hvad der gik mellem ham og hans medskuespiller og tidligere kæreste. Han fortsatte, at det var svært at skulle diskutere det.

Ligesom fans aldrig vil stoppe med at gense Twilight-serien, mens dens kærlighedshistorie lever videre, vil de aldrig stoppe med at ønske, at Robert Pattinson og Kristen Stewart ville finde sammen igen. Det ser ikke ud til at ske, men fans har i det mindste fået et indblik i den slags fremtid, som den unge skuespillerinde forestillede sig.

Anbefalede: